Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
VoWiFi çalıştıramazsanız BiP ile çağrıları sabit internet şebekenizden yapabilirsiniz. BiP'in artısı telefona gelen çağrılar bile VoWiFi gibi sabit internete bağlı BiP'ten gelmesi.
VoWiFi çalıştıramazsanız BiP ile çağrıları sabit internet şebekenizden yapabilirsiniz. BiP'in artısı telefona gelen çağrılar bile VoWiFi gibi sabit internete bağlı BiP'ten gelmesi.
Sizin telefonunuz yeni model ve efs dosyaları benim verdiğim dosyalarla aynı değil. Daha önce de belirttiğim gibi modeli veya işlemcisi 2017 öncesi cihazlara uygun bu dosyalar. Sizde volte ve vilte bir şey yapmadan çalışıyor ama vowifi dediğiniz gibi çalışmaz. Yeni model işlemcilerle ilgili bir çalışma yapmadım ama yerli operatörlerin vowifi verdiği qualcomm işlemcili bir telefona ait rom dosyası bulursam üstünde çalışma yaparım.
son paylaştığınız gm8 trkcll dosyalar ile mi5 miui eu rom da volte çalıştı.aynı şekilde vowifi için ilk mesajdaki dosyalar efs explorer ile telefona mı atılmalıdır?Teşekkürler.
Hocam dediğiniz gibi arkadaşımın cihazına kartımı takip 2200 a mesaj atarak bölgeyi aktiflestirdim. Telefondan da bölgeyi aktif ettim. Telefonumun bildirim çubuğunda Turkcell 4G+ volte yazısı görünüyor. Aramalarda 3g ye düşerken şimdi 4g görünüyor. Fakat yine de konuşma esnasında pek farklılık göremedim. Siz bu farkı bariz olarak görebiliyor musunuz? Altta ekran resmini gönderiyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam dediğiniz gibi arkadaşımın cihazına kartımı takip 2200 a mesaj atarak bölgeyi aktiflestirdim. Telefondan da bölgeyi aktif ettim. Telefonumun bildirim çubuğunda Turkcell 4G+ volte yazısı görünüyor. Aramalarda 3g ye düşerken şimdi 4g görünüyor. Fakat yine de konuşma esnasında pek farklılık göremedim. Siz bu farkı bariz olarak görebiliyor musunuz? Altta ekran resmini gönderiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanlış yazmışım. Bölge derken volteyi kastetmistim.
Hocam voLTE'nin farkını tam alabilmek için karşıdaki kişininde voLTE'si aktif olmalı, ve her iki kişinin de şebekesi iyi çekmeli, ben iyi ses kalitesinden ziyade voLTE'nin 3G'ye düşmemesini bir artı olarak görüyorum, varsın kalite aynı olsun, iyi yönü şebekenin 4G'de kalması.
Mmengi üstat daha önce atamamıştım. ims durumu kaydedildi diyor volte ilk günler kesintili idi şimdilik sorun yok. Bana lazım olan vowifi için uğraşıyorum. Magisk den voenabler yapmaya çalışacağım.
Mmengi üstat daha önce atamamıştım. ims durumu kaydedildi diyor volte ilk günler kesintili idi şimdilik sorun yok. Bana lazım olan vowifi için uğraşıyorum. Magisk den voenabler yapmaya çalışacağım.