- Adım
- anda
- Cihazım
- s7
- Konular
- 78
H.kadiogluçin xiaomi 17 ultralara server kaydı yapılamıyor mu birini aradım çinlere olmuyor dedi doğruluk payı nedir?
H.kadiogluçin xiaomi 17 ultralara server kaydı yapılamıyor mu birini aradım çinlere olmuyor dedi doğruluk payı nedir?
Server kaydı tüm cihazlar için oluyor yani saçmalamış.çin xiaomi 17 ultralara server kaydı yapılamıyor mu birini aradım çinlere olmuyor dedi doğruluk payı nedir?
evet bugün başka bi yeri aradım yaparız 3500 tl dedi. Adamda global cihaz vardı onu satmak için salladı büyük ihtimalServer kaydı tüm cihazlar için oluyor yani saçmalamış.
hocam selamun aleyküm ruby çin cihazı redmi note 12 pro 5g işe yarar mı çin cihazı diye dedim normal şekilde açılmıyorHer şeyi kendisi otomatik yapıyor.
- Güvenlik açığını kullanır
- 8 Elite Gen 5 dışı desteklemez
- Şubat güvenlik yaması veya daha yeniyse cihaz desteklemez
Her yerde ücretsiz paylaşılıyor sansürlemenin anlamı yok bu sebeple paylaşıyorum. cleverestech telegram kanalından alıntıdır, güncellemeleri bu kanaldan paylaşılacak*
Xiaomi 15 serisi için vs de metod var ama bu kadar popüler olmadığı için onu paylaşmıyorum. fastboot oem set-gpu-preemption ile alakalı isteyen arayıp bulsun. Kendi başınıza denemeyin brick yaparsınız.
Manuel yapmak isteyenler için:
Kod:adb reboot bootloader fastboot oem set-gpu-preemption-value 0 androidboot.selinux=permissive fastboot continue adb push D:\unlock\data\mqsas\gbl_efi_unlock.efi /data/local/tmp adb shell service call miui.mqsas.IMQSNative 21 i32 1 s16 "dd" i32 1 s16 'if=/data/local/tmp/gbl_efi_unlock.efi of=/dev/block/by-name/efisp' s16 '/data/mqsas/log.txt' i32 60 adb reboot bootloader fastboot getvar unlocked fastboot erase efips fastboot reboot
Ek not: eu rom veya bozuk kablo cihazlarınızı brick yapabilir. Zaten Çin romu çok daha iyi root flaşlayıp rootla oynayın.
alıntı yaptığınız yerde cevabı yazıyor hocam gen 5 dışı çalışmaz demiş arkadaşımızhocam selamun aleyküm ruby çin cihazı redmi note 12 pro 5g işe yarar mı çin cihazı diye dedim normal şekilde açılmıyor
gördüm hocam okudum da belki bir umut denemeye deger mi diye sormuştumalıntı yaptığınız yerde cevabı yazıyor hocam gen 5 dışı çalışmaz demiş arkadaşımız
Bunlar fake ve Xiaomi 15 serisi için çıkmış twrp dosyaları. a/b çıktığından beri twrp devri kapandı denebilir bu sebeple düzgün geliştirmek isteyen yok. Eu rom güncellemek için istiyorsanız da yeni Android sürümleri geldiğinde önce twrp güncellemesini bekleyin derim.Twrp ile uğraşanlar var yakında stabil sürümü çıkar