Araçlar Qualcomm Tüm Cihazlar için Bootloader Açma (CN CİHAZLAR DAHİL)

kakao

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yavuz
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
0
xiaomi 17 ultra cihazımda farklı kablolarla 4-5 kere denedim, muhtemelen driver kaynaklı hiçbirinde olmadı. fastboota gelip orda kalıyor. bende nasibimi zorlamadım bıraktım çin romla kullanıcam:D custom eu rom atıcaktım ama geçmiş sayfalarda stabil değil falan yazılmış, bootloader açılmasından bankacılık uygulamaları sıkıntılı falan yazılmış vazgeçtim. telefonun sürümü 3.303.0 şubat yaması var belki bundan dolayı olmamıştır

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
xiaomi 17 ultra cihazımda farklı kablolarla 4-5 kere denedim, muhtemelen driver kaynaklı hiçbirinde olmadı. fastboota gelip orda kalıyor. bende nasibimi zorlamadım bıraktım çin romla kullanıcam:D custom eu rom atıcaktım ama geçmiş sayfalarda stabil değil falan yazılmış, bootloader açılmasından bankacılık uygulamaları sıkıntılı falan yazılmış vazgeçtim. telefonun sürümü 3.303.0 şubat yaması var belki bundan dolayı olmamıştır
Hocam recovery moda girin orda repair gibi bir seçenek olması lazim onu deneyin enson alınan yedeğe döner cihaz belki ordan kurtarirsiniz

kakao

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yavuz
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
0
Hocam recovery moda girin orda repair gibi bir seçenek olması lazim onu deneyin enson alınan yedeğe döner cihaz belki ordan kurtarirsiniz
Bat dosyasını çalıştırıyorum, telefonu bağlıyorum, işlem başlıyor ama telefonda Fastboot yazan yer gelince başarısız oldu diyor hocam telefon resetlenip açılıyor açılmasında sıkıntı yok. Driver kaynaklı muhtemelen ama zorlamak istemedim çok anlamıyorum zaten brick olup elimde kalıcak sonra

ci021

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
cihat
Cihazım
redmi4
Konular
11
Ben toplam 2000 tl civarına uzaktan repair yaptırdim nvdata düşmüyor cihazım. 5000-10000 tl isteyen gözü doymazlara para kaptırmayın isteyene destek olurum. Üç kuruş ucuza alacağız diye takla atıyoruz adamlar yamyam gibi.

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
304 güncellemesini yapan arkadaşlar recovery modda repair mod var ordan son yedeklemeye alırsanız cihazı eski yazılıma dönme ihtimalinin var deneyin

karanester

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
HASAN
Cihazım
REDMİ 9S
Konular
0
Hic yedekleme yok diyor 😅

seco.can.can

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 Pro Max
Konular
22
Hic yedekleme yok diyor 😅
bence acele etmeyin hocam bir kez kırıldıysa yine kırılır sistem sadece zaman gerekiyor örnek bakın server kapandı demişlerdi ustalarımız bile karamsardı açılmasını beklemiyordu kimse ama açıldı server kayıt buda öyle. Xiaomi de çoğumuzun başına 1 kez gelmiştir bootloader durumu bunu nacizane acemilik olarak görüp biraz bekleyin yeni bir yöntem kesinlikle çıkacak gen5 platformu kullanan cihazlar popüler oldukça uğraşan insan sayısı da artar iyi forumlar

Furkican

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Poco X3 GT
Konular
8
Mi Pad 7de Çalışır mı?