Araçlar Qualcomm Tüm Cihazlar için Bootloader Açma (CN CİHAZLAR DAHİL)

karanester

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
HASAN
Cihazım
REDMİ 9S
Konular
0
Beklemekten başka çarem yok zaten suan

eranyum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
merhaba, takip ediyorum bazı elemanları, repair için dosya yapıp veriyor yarı fiyatına geliyor. o şekilde dosyayı alsam kendim yükleme konusunda zorluk yaşar mıyım? ben daha önce mi 9t pro için her işlemi kendim yapmıştım. dosyayı aldıktan sonrası daha kolaydı sanki , tam hatırlamıyorum yaptım ama pek çok şeyi unuttum.. bu arada poco f8 ultra için soruyorum

tryigit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
7
xiaomi 17 ultra cihazımda farklı kablolarla 4-5 kere denedim, muhtemelen driver kaynaklı hiçbirinde olmadı. fastboota gelip orda kalıyor. bende nasibimi zorlamadım bıraktım çin romla kullanıcam:D custom eu rom atıcaktım ama geçmiş sayfalarda stabil değil falan yazılmış, bootloader açılmasından bankacılık uygulamaları sıkıntılı falan yazılmış vazgeçtim. telefonun sürümü 3.303.0 şubat yaması var belki bundan dolayı olmamıştır
Şubat yamasın da çalışmayacağı konuda zaten yazıyor. Çin romu kullanmaya karar vermeniz iyi bir karar, sadece root gerçekten çoğu kişinin işine yarıyor diye bootloader'in önemi büyük. Bilmiyorsanız sırf eu için açmamanız daha iyi olmuş, kayıt yaptırıp öyle kullanın.

mallybu72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mali
Cihazım
yok
Konular
2
Şubat yamasın da çalışmayacağı konuda zaten yazıyor. Çin romu kullanmaya karar vermeniz iyi bir karar, sadece root gerçekten çoğu kişinin işine yarıyor diye bootloader'in önemi büyük. Bilmiyorsanız sırf eu için açmamanız daha iyi olmuş, kayıt yaptırıp öyle kullanın.
s.a bl kilidi açılmış ama 3,0,15,0 sürümüne güncellenmiş çin cihazı alırsak sorun olur mu sonradan imei ve eu rm kurabilir miyiz

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
24
s.a bl kilidi açılmış ama 3,0,15,0 sürümüne güncellenmiş çin cihazı alırsak sorun olur mu sonradan imei ve eu rm kurabilir miyiz
Kilit açık ise istediğiniz sürümü yükleyebilirsiniz

tryigit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
7
Hangi cihaza baktığınızı biliyorum, o kişi muhtemelen dolandırıcı yani para göndermeyin. O ilan doğru olsa ortalama 4 saatte telefoncular almış olurdu
Artık piyasada sürüm numarasıyla cihaz tanıyoruz komedi durum 😁

mallybu72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mali
Cihazım
yok
Konular
2
Hangi cihaza baktığınızı biliyorum, o kişi muhtemelen dolandırıcı yani para göndermeyin. O ilan doğru olsa ortalama 4 saatte telefoncular almış olurdu
Artık piyasada sürüm numarasıyla cihaz tanıyoruz komedi durum 😁
evet adam dolandırıcı çözdüm zaten adam baktı ben bişeyler bilşyorum imei kaydına gönderdim aksam alabilirsin dedi. Aksam aradım baskasına satıldı 30 dk önce dedi sonra baska telefondan arattım telefon duruyo kapora verirsen ayırırım diyo kapora dolandırıcısı yani :D

SybearGG

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
0
Poco f8 ultra açılıyor mu bu yöntemle ve açılış sonrası rom degiştirme güncelleme yapma vs sorun oluyor mu. Kitlenme durumu olurmu yani günclleme ile bilgisi olan yazabilir mi?

ci021

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
cihat
Cihazım
redmi4
Konular
11
Poco f8 ultra açılıyor mu bu yöntemle ve açılış sonrası rom degiştirme güncelleme yapma vs sorun oluyor mu. Kitlenme durumu olurmu yani günclleme ile bilgisi olan yazabilir mi?
Ben denedim bu cihazda hiç sorun yaşamadım. Güncelleme yapmadım ocak güvenlik yamalı rom kurdum. Bl halen açık. Kurulum yaparken bl kilit seçeneğini isaretlemeden kurulum yaparsanız kilitlenmez

mallybu72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mali
Cihazım
yok
Konular
2
çin xiaomi 17 ultralara server kaydı yapılamıyor mu birini aradım çinlere olmuyor dedi doğruluk payı nedir?

Üst Alt