- Adım
- HASAN
- Cihazım
- REDMİ 9S
- Konular
- 0
Beklemekten başka çarem yok zaten suan
Şubat yamasın da çalışmayacağı konuda zaten yazıyor. Çin romu kullanmaya karar vermeniz iyi bir karar, sadece root gerçekten çoğu kişinin işine yarıyor diye bootloader'in önemi büyük. Bilmiyorsanız sırf eu için açmamanız daha iyi olmuş, kayıt yaptırıp öyle kullanın.xiaomi 17 ultra cihazımda farklı kablolarla 4-5 kere denedim, muhtemelen driver kaynaklı hiçbirinde olmadı. fastboota gelip orda kalıyor. bende nasibimi zorlamadım bıraktım çin romla kullanıcamcustom eu rom atıcaktım ama geçmiş sayfalarda stabil değil falan yazılmış, bootloader açılmasından bankacılık uygulamaları sıkıntılı falan yazılmış vazgeçtim. telefonun sürümü 3.303.0 şubat yaması var belki bundan dolayı olmamıştır
s.a bl kilidi açılmış ama 3,0,15,0 sürümüne güncellenmiş çin cihazı alırsak sorun olur mu sonradan imei ve eu rm kurabilir miyizŞubat yamasın da çalışmayacağı konuda zaten yazıyor. Çin romu kullanmaya karar vermeniz iyi bir karar, sadece root gerçekten çoğu kişinin işine yarıyor diye bootloader'in önemi büyük. Bilmiyorsanız sırf eu için açmamanız daha iyi olmuş, kayıt yaptırıp öyle kullanın.
Kilit açık ise istediğiniz sürümü yükleyebilirsinizs.a bl kilidi açılmış ama 3,0,15,0 sürümüne güncellenmiş çin cihazı alırsak sorun olur mu sonradan imei ve eu rm kurabilir miyiz
Hangi cihaza baktığınızı biliyorum, o kişi muhtemelen dolandırıcı yani para göndermeyin. O ilan doğru olsa ortalama 4 saatte telefoncular almış olurdus.a bl kilidi açılmış ama 3,0,15,0 sürümüne güncellenmiş çin cihazı alırsak sorun olur mu sonradan imei ve eu rm kurabilir miyiz
evet adam dolandırıcı çözdüm zaten adam baktı ben bişeyler bilşyorum imei kaydına gönderdim aksam alabilirsin dedi. Aksam aradım baskasına satıldı 30 dk önce dedi sonra baska telefondan arattım telefon duruyo kapora verirsen ayırırım diyo kapora dolandırıcısı yaniHangi cihaza baktığınızı biliyorum, o kişi muhtemelen dolandırıcı yani para göndermeyin. O ilan doğru olsa ortalama 4 saatte telefoncular almış olurdu
Artık piyasada sürüm numarasıyla cihaz tanıyoruz komedi durum![]()
Ben denedim bu cihazda hiç sorun yaşamadım. Güncelleme yapmadım ocak güvenlik yamalı rom kurdum. Bl halen açık. Kurulum yaparken bl kilit seçeneğini isaretlemeden kurulum yaparsanız kilitlenmezPoco f8 ultra açılıyor mu bu yöntemle ve açılış sonrası rom degiştirme güncelleme yapma vs sorun oluyor mu. Kitlenme durumu olurmu yani günclleme ile bilgisi olan yazabilir mi?