Araçlar Qualcomm Tüm Cihazlar için Bootloader Açma (CN CİHAZLAR DAHİL)

SybearGG

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
0
Recoverye giriyormu
evet revovery açılıyor fastboot ses kısma ve güç tuşu ile açılmıyor siyah ekranda duruyor ses kısmaya basılı tuttugum sürece çekince normal açılıyor cihaz.

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
evet revovery açılıyor fastboot ses kısma ve güç tuşu ile açılmıyor siyah ekranda duruyor ses kısmaya basılı tuttugum sürece çekince normal açılıyor cihaz.
Cihazı kapatın sadece ses kısma tuşuna basılı tutun sonra pcye bağlı üsb kablosunu takın fastboot gelene kadar ses kısma tuşuna basmaya devam edin

SybearGG

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
0
Cihazı kapatın sadece ses kısma tuşuna basılı tutun sonra pcye bağlı üsb kablosunu takın fastboot gelene kadar ses kısma tuşuna basmaya devam edin
Usb hata ayıklamayi açıp adb reboot bootloader komutuyla açtım fastbootu sizin verdiğiniz yöntem ilede açılacaktır büyük ihtimalle teşekkürler.

tryigit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
7
Root görünce dayanamadım geçtim 😞

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-04-06-18-36-03-637_me.weishu.kernelsu-edit.jpg
    Screenshot_2026-04-06-18-36-03-637_me.weishu.kernelsu-edit.jpg
    711 KB · Görüntüleme: 41

eranyum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
uygulama ile açtım bende teşekkürler. zaten türkçe olarak hazırlanmış, pek zor bir tarafı yok. sadece geliştirici seçenekleri açılıp, usb hata ayıklama ve oem kilit açma aktif edilecek... bu kadar

Kuon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note2
Konular
6
Arkadaşarlar kilidi açıp tr yüklemiştim. Arkadaş whatasaba giriş yapamıyor diye bootladeri kapatmış BRİCK OLDU. the system has been destroyed diyor fast boota giriyor recoverye girmiyor sordum sadece jtagle olur dediler o da 6000-7000 tl istediler. vir çin aut ile olur dediler ama şu an kapalıymış .yapılacak farklı bir şey var mı.

Son düzenleme:

tryigit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
7
Arkadaşarlar kilidi açıp tr yüklemiştim. Arkadaş whatasaba giriş yapamıyor diye bootladeri kapatmış BRİCK OLDU. the system has been destroyed diyor fast boota giriyor recoverye girmiyor sordum sadece jtagle olur dediler o da 6000-7000 tl istediler. vir çin aut ile olur dediler ama şu an kapalıymış .yapılacak farklı bir şey var mı.
1. Yapılabilecek şu an başka bir şey yok. Auth çıkana kadar beklemekte bir seçenek ama uzun süredir yok. Eu romda bl kilitleyen arkadaşa ödetin parasını ki eu rom kullanmayı öğreneceğinize İngilizce pratik yapın derim nod~~

2. WhatsApp Bootloader açık cihazlarda girmenin iki yolu var.

Birinci yol hesabın daha önce herhangi bir mod WhatsApp uygulaması kullanmamış olması, kullandıysa artık WhatsApp karalistesinde oluyor ve Bootloader açık cihazda kullanılamıyor. Bootloader kapalı bir cihazda hesabı silip sıfırdan hesap açmak sorunu çözer ama çoğu kişi tercih etmez.

İkinci yol Root konusunda bilgiliyseniz bootloader kilidini gizleyebilirsiniz. TrickyStore, TeeSimulator tarzı bir modülün Target.txt listesine com.whatsapp ekleyerek yapılabiliyor. Play Integrity Strong testini de güncel olarak geçmek gerekiyor olabilir onun için ayrı konulara bakabilirsiniz ama Keybox'lar değerli olduğundan parasız çözüm olmaz.

Kolay gelsin ve geçmiş olsun.

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
1. Yapılabilecek şu an başka bir şey yok. Auth çıkana kadar beklemekte bir seçenek ama uzun süredir yok. Eu romda bl kilitleyen arkadaşa ödetin parasını ki eu rom kullanmayı öğreneceğinize İngilizce pratik yapın derim nod~~

Birinci yol hesabın daha önce herhangi bir mod WhatsApp uygulaması kullanmamış olması, kullandıysa artık WhatsApp karalistesinde oluyor ve Bootloader açık cihazda kullanılamıyor. Bootloader kapalı bir cihazda hesabı silip sıfırdan hesap açmak sorunu çözer ama çoğu kişi tercih etmez.

İkinci yol Root konusunda bilgiliyseniz bootloader kilidini gizleyebilirsiniz. TrickyStore, TeeSimulator tarzı bir modülün Target.txt listesine com.whatsapp ekleyerek yapılabiliyor. Play Integrity Strong testini de güncel olarak geçmek gerekiyor olabilir onun için ayrı konulara bakabilirsiniz ama Keybox'lar değerli olduğundan parasız çözüm olmaz.

yada whatsapı baska cihaza kuracak 2.cil cihaz olarak yenı telefona aktracak

Kuon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note2
Konular
6

hocam beklerim acelem yok . 2-3 ay zamanım var. çıkar mutlaka derseniz beklerim tabi emin olamazsınız da ama illaki çıkar diye tahmin ediyorum. uzun süredir yok dediniz ne kadar zamandır yok.

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
POCO F8 Ultra
Meslek
Night Auditor
Konular
19
Merhaba arkadaşlar.
Şubat güvenlik yamasından önceki sürümlerde açılabilir denmiş. Benim cihazım f8 ultra ve 3.0.12.0 sürümü kurulu (ocak güvenlik yaması ile)
Bu sürümde verilen adb kodlarıyla açabilir miyim kilidi? Brick olmasın diye size bir danışayım dedim 🫡

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-04-09-05-39-59-338_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2026-04-09-05-39-59-338_com.android.settings.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 20
Üst Alt