Rom [Port] [Miui 7] [7.4.10] [Kararlı] For Discovery Elite

Sizce rom nasıl?

• Çok iyi

Oy: 10 58,8%
  • Normal

Oy: 4 23,5%
  • Baya kötü

Oy: 0 0,0%
  • İdare eder

Oy: 3 17,6%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .

Murat19

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Gm Elite
Konular
4
eski sürüm derken? nasıl yükselticem ben her gelen güncellemeyi kuruyorum ama.
Mıuı mod yükluyosanız onda güncelleme dahil edilmiyor guncelleme rom dosyasında dağıl edılıyor twrp system sılın sadece 7.4.10 yükleyın cıhazı acın sonra tekrar twrp ye alın mıuı mod TR olanı yukleyın

sadecebiri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
salih
Cihazım
elife e7
Konular
14
ustad başka imui 6.5 vardı daha önce indirmiştim by murat kozan yazıyor kurulum da... telefona tekrar onu kurdum ondada watshap web sorunu vardı. şimdi bunun üzerine bu son yaptığını kurmayı deneyeceğim wipe bölümünden hangilerini seçmem gerekiyor. tekrar fastboot görmek istemiyorum :)
------------

murat üstad senin romu winrar ile açılıyorum içinde img dosyaları klasörlerde sorun bundan kaynaklanıyor olmasın...
diğer romlarda boot.img & splash.img dosyaları img dosyasının ana dizininde oluyordu bunda klasör içinde. bi yanlışlık mı var yoksa normal mi...

Son düzenleme:

ibrahim51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem
Cihazım
Discovery
Konular
0
Rom güzel.eline sağlık.birde diğer rom seçenekleri mevcut rr580 bunun kurulumu nasıl acaba.ayri bir gapps istiyormu

ibrahim51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem
Cihazım
Discovery
Konular
0
Fix mevcutmus:)

erhanh.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Elite
Konular
0
ustad başka imui 6.5 vardı daha önce indirmiştim by murat kozan yazıyor kurulum da... telefona tekrar onu kurdum ondada watshap web sorunu vardı. şimdi bunun üzerine bu son yaptığını kurmayı deneyeceğim wipe bölümünden hangilerini seçmem gerekiyor. tekrar fastboot görmek istemiyorum :)
------------

murat üstad senin romu winrar ile açılıyorum içinde img dosyaları klasörlerde sorun bundan kaynaklanıyor olmasın...
diğer romlarda boot.img & splash.img dosyaları img dosyasının ana dizininde oluyordu bunda klasör içinde. bi yanlışlık mı var yoksa normal mi...

Anladığım kadarıyla problemi sizin o dosyaları winrar ile açmanızdan kaynaklanıyor. Miui rom ve mod dosyalarını açmayacaksınız. indirdiğiniz şekilde (ilk sayfadan son hallerini indirip) dahili hafızaya atıp direk o zip dosyalarını bulup TWRP ile flaşlama yapacaksınız. Zip içinden çıkarırsanız hata vermesi normaldir. Eğer stock romu GNQC ile flaşlayacaksanız, sadece onları zip veya rar içinden çıkarıyorsunuz. Sanırım hata burada. Ayrıca yine rom kurulumunda vurgulandığı üzere (ilk sayfada yeniden okumanızı tavsiye ederim) temizle (wipe) seneklerinde, sd card hariç hepsini seçip temizleme yapıyorsunuz ve önce romu kurup telefonu bir defa tam olarak başlatıp, sonra yine kapatıp recovery menüye girip modu (gelişmiş mod Tr) flaşlıyorsunuz. Bunun dışında ilave hiç bir işlem yapmayın. Telefonu başlatıp güle güle kullanın.

Murat19

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Gm Elite
Konular
4
Anladığım kadarıyla problemi sizin o dosyaları winrar ile açmanızdan kaynaklanıyor. Miui rom ve mod dosyalarını açmayacaksınız. indirdiğiniz şekilde (ilk sayfadan son hallerini indirip) dahili hafızaya atıp direk o zip dosyalarını bulup TWRP ile flaşlama yapacaksınız. Zip içinden çıkarırsanız hata vermesi normaldir. Eğer stock romu GNQC ile flaşlayacaksanız, sadece onları zip veya rar içinden çıkarıyorsunuz. Sanırım hata burada. Ayrıca yine rom kurulumunda vurgulandığı üzere (ilk sayfada yeniden okumanızı tavsiye ederim) temizle (wipe) seneklerinde, sd card hariç hepsini seçip temizleme yapıyorsunuz ve önce romu kurup telefonu bir defa tam olarak başlatıp, sonra yine kapatıp recovery menüye girip modu (gelişmiş mod Tr) flaşlıyorsunuz. Bunun dışında ilave hiç bir işlem yapmayın. Telefonu başlatıp güle güle kullanın.
Wınrar ile açmasının sebebi rom dosyalarini karsilastiriyor
------------

Klasorde olsun olmasin scripe kod yazdiktan sonra boot img splash img vs hersey flaslaniyor
Rom güzel.eline sağlık.birde diğer rom seçenekleri mevcut rr580 bunun kurulumu nasıl acaba.ayri bir gapps istiyormu
O noguat 7.1.1 gapps mevcut içinde ama kamera calişmiyor

Son düzenleme:

ibrahim51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem
Cihazım
Discovery
Konular
0
Dosyalarla alakalı degıl kurulumu duzgun yapmıyosunuz sanirim farzet miui nun 6.1.29 sürüm kurulu temızle bölümünden system tık koyup altakı cubuğu çek sağa sonra 7.4.10 yükle yine fasboot atmaz
Ben bütün paylaştığın miui sürümlerini yükledim hiç faasboot hatası vermedi.hangi rom üzerinden olursa olsun hata vermedi .Kurulumları yanlış yapıyor olabilir arkadaşlar.suanda rom gayet güzel

ibrahim51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem
Cihazım
Discovery
Konular
0
Wınrar ile açmasının sebebi rom dosyalarini karsilastiriyor ama

Klasorde olsun olmasin scripe kod yazdiktan sonra boot img splash img vs hersey flaslaniyor

O noguat 7.1.1 gapps mevcut içinde ama kamera calişmiyor
Teşekürler.Maksat denemek:)yoksa şuan 7.4.10 harika.yanliz hocam YouTube arkaplanda oynatmak için busybox yükledim ama instala basıyorum uygulama yama bölümleri gelmiyor

ibrahim51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem
Cihazım
Discovery
Konular
0
Hayır atılmaz buradaki 32 stock romu GQNC den kur

GQNC yazının içinde
Eğer GQNC hs-usb sürücülerini görmez ise Android driver instal kurun kesinlikle görür.link

Murat19

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Gm Elite
Konular
4
Teşekürler.Maksat denemek:)yoksa şuan 7.4.10 harika.yanliz hocam YouTube arkaplanda oynatmak için busybox yükledim ama instala basıyorum uygulama yama bölümleri gelmiyor
Youtube guncellemesini kaldır arka planda oynatir yeni surumlerde artik arka planda oynatma kapali
Ve busybox rom kurulurken yükleniyor exstrandan yuklemene gerek yok

Üst Alt