Rom [Port] [Miui 7] [7.4.10] [Kararlı] For Discovery Elite

Sizce rom nasıl?

• Çok iyi

Oy: 10 58,8%
  • Normal

Oy: 4 23,5%
  • Baya kötü

Oy: 0 0,0%
  • İdare eder

Oy: 3 17,6%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .

Murat19

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Gm Elite
Konular
4
Herkesin eline sağlık romun linkini buldum. Birde sorum olacaktı bu diğer romlar diye bir seçenek var oradaki romlarda discovery elit içinmi acaba?
Evet hepsi elite için
Murat19 üstad senin verdiğin recovery flashlıyorum fastboot da kalıyor telefon... ümidimi yitirmeye başladım iyice...
tekrar twrp 2 kurup yeniden rom atmayı denicem acaba bu wipe seçeneklerinde mi hata yapıyorum sdcard hariç hepsini seçiyorum sonra hata veriyor ardından telefonu kapatıp açıyorum fastboot da kalıyor...
Ekran goruntusu ekleyin twrp de ki hatayı

sadecebiri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
salih
Cihazım
elife e7
Konular
14
Evet hepsi elite için

Ekran goruntusu ekleyin twrp de ki hatayı

usta cebabını yeni gördüm ama ekran görüntüsü almak için geç kaldım... telefon yine fastboot da kaldı...
ekranda ki hatadan kaynaklandığını sanmıyorum... executing updater binary in zip
diğer rom kurulumlarında bu hata oluyordu yinede kuruyordu.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu video da aynı şekilde hata geliyor. lakin telefonu açılıyor... aynı twrp kuruyorum usta çıldırıcam lollipopTWRP285.img bu twrp kuruyorum, senin verdiğim img dosyasını kurduğumda telefon yeniden başladığında fastboot kalıyor.. bu img dosyası ile aynı video daki gibi herşey yerli yerinde geliyor... biraz önce aynı şekil senin romu sdcard attım ve sadece wipe yaptım dalvik cache vs seçmedim... direk wipe yapıp install geçip verdiğin romu yükledim... sonuç yine hüsran. son şimdi daha önce kullandığım asus romu atacağım şayet asus rom sorunsuz yüklenirse... çok istediğim miui veda edecem anlaşılan. :(

bu arada fastbood da iken stock rom atmak işkence, deneme yanılma yapmaktan gına geldi her seferinde telefonun power tuşuna basıyorum bazen yarıda kesiliyor. 5 dk telefon dinlendikten sonra tekrar pc görüyor bildiğin gibi değğil bu fastboot anamı ağlattı... kapalı durumda iken usb kablosunu bagladığım anda açılıyor telefon bu defa fastboot da gnqc ile rom atamıyorum...

Murat19

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Gm Elite
Konular
4
usta cebabını yeni gördüm ama ekran görüntüsü almak için geç kaldım... telefon yine fastboot da kaldı...
ekranda ki hatadan kaynaklandığını sanmıyorum... executing updater binary in zip
diğer rom kurulumlarında bu hata oluyordu yinede kuruyordu.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu video da aynı şekilde hata geliyor. lakin telefonu açılıyor... aynı twrp kuruyorum usta çıldırıcam lollipopTWRP285.img bu twrp kuruyorum, senin verdiğim img dosyasını kurduğumda telefon yeniden başladığında fastboot kalıyor.. bu img dosyası ile aynı video daki gibi herşey yerli yerinde geliyor... biraz önce aynı şekil senin romu sdcard attım ve sadece wipe yaptım dalvik cache vs seçmedim... direk wipe yapıp install geçip verdiğin romu yükledim... sonuç yine hüsran. son şimdi daha önce kullandığım asus romu atacağım şayet asus rom sorunsuz yüklenirse... çok istediğim miui veda edecem anlaşılan. :(

bu arada fastbood da iken stock rom atmak işkence, deneme yanılma yapmaktan gına geldi her seferinde telefonun power tuşuna basıyorum bazen yarıda kesiliyor. 5 dk telefon dinlendikten sonra tekrar pc görüyor bildiğin gibi değğil bu fastboot anamı ağlattı... kapalı durumda iken usb kablosunu bagladığım anda açılıyor telefon bu defa fastboot da gnqc ile rom atamıyorum...
Asus romun uptader-scripte kodlar eksik ondada hata alirsin twrp 2.8.7 ile kurmayi dene

sadecebiri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
salih
Cihazım
elife e7
Konular
14
ustad twrp 2.8.7 ile senin romu kurmayı deneyim yoksa asus romu mu ?

ercanbyrm96

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
GMD Elite
Konular
0
Fastboot sorununu bende yaşıyordum nedeni ise eski miui sürümünün bazı dosyaları sanırım şu anki romda eksik ve hata veriyor açılışta ben miuinin eski v6 sürümünün kurup sonra sistem dosyalarını silip bu romu kurunca acabildim fastboot sorunu duzeldi

Murat19

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Gm Elite
Konular
4
Fastboot sorununu bende yaşıyordum nedeni ise eski miui sürümünün bazı dosyaları sanırım şu anki romda eksik ve hata veriyor açılışta ben miuinin eski v6 sürümünün kurup sonra sistem dosyalarını silip bu romu kurunca acabildim fastboot sorunu duzeldi
Dosyalarla alakalı degıl kurulumu duzgun yapmıyosunuz sanirim farzet miui nun 6.1.29 sürüm kurulu temızle bölümünden system tık koyup altakı cubuğu çek sağa sonra 7.4.10 yükle yine fasboot atmaz

enezyalcn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
enez
Cihazım
gm elite
Konular
1
bu hata çözümü nedir acaba

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-04-22-22-36-41_cn.heavenke.settings.png
    Screenshot_2017-04-22-22-36-41_cn.heavenke.settings.png
    56,4 KB · Görüntüleme: 10

enezyalcn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
enez
Cihazım
gm elite
Konular
1
eski sürüm derken? nasıl yükselticem ben her gelen güncellemeyi kuruyorum ama.

Üst Alt