usta cebabını yeni gördüm ama ekran görüntüsü almak için geç kaldım... telefon yine fastboot da kaldı...
ekranda ki hatadan kaynaklandığını sanmıyorum... executing updater binary in zip
diğer rom kurulumlarında bu hata oluyordu yinede kuruyordu.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu video da aynı şekilde hata geliyor. lakin telefonu açılıyor... aynı twrp kuruyorum usta çıldırıcam lollipopTWRP285.img bu twrp kuruyorum, senin verdiğim img dosyasını kurduğumda telefon yeniden başladığında fastboot kalıyor.. bu img dosyası ile aynı video daki gibi herşey yerli yerinde geliyor... biraz önce aynı şekil senin romu sdcard attım ve sadece wipe yaptım dalvik cache vs seçmedim... direk wipe yapıp install geçip verdiğin romu yükledim... sonuç yine hüsran. son şimdi daha önce kullandığım asus romu atacağım şayet asus rom sorunsuz yüklenirse... çok istediğim miui veda edecem anlaşılan.
bu arada fastbood da iken stock rom atmak işkence, deneme yanılma yapmaktan gına geldi her seferinde telefonun power tuşuna basıyorum bazen yarıda kesiliyor. 5 dk telefon dinlendikten sonra tekrar pc görüyor bildiğin gibi değğil bu fastboot anamı ağlattı... kapalı durumda iken usb kablosunu bagladığım anda açılıyor telefon bu defa fastboot da gnqc ile rom atamıyorum...