Rom [Port] [Miui 7] [7.4.10] [Kararlı] For Discovery Elite

Sizce rom nasıl?

• Çok iyi

Oy: 10 58,8%
  • Normal

Oy: 4 23,5%
  • Baya kötü

Oy: 0 0,0%
  • İdare eder

Oy: 3 17,6%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .

Murat19

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Gm Elite
Konular
4

erhanh.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Elite
Konular
0
Ya herkes beğenip beğenmemekte özgürdür, yapılan bir iş herkese hitap edemeyebilir ama sonuçlara bakınca benim içim acıdı. Murat kardeşimizi de şahsen tanımıyorum, bu rom çalışması dolayısıyla haberdarım kendisinden. "Sana ne oluyor o zaman" da diyebilirsiniz. Ama eminim ki böyle bir çalışmaya idare eder diyen arkadaş, paint te iki resim dahi kesmemiştir. Burada nasıl bir emek, nasıl bir mesai harcandığının farkında bile değil bence. Ben sadece işlemciden ibaret olup, başka hiç bir artısı olmayan bu telefona en az 35-40 defa rom kurdum, hard brick dahi yaptım ve telefonu bu romla sevdim. Sırf bu yüzden kesinlikle bir sonraki telefonumun markası bu işletim sistemini kullanan bir marka olacak. Emeğimizin saygı görmesini istiyorsak, emeğe saygılı olmayı öğrenmemiz lazım önce. Çok özür dilerim, tutamadım kendimi...

erhanh.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Elite
Konular
0
Bir gün güzel sanatlar fakültesinde okuyan bir öğrencisi koşarak profesörün yanına gelir ve;
-Hocam bir yağlı boya tablo yaptım, sizce nasıl olmuş der.

Hocası;

-Evladım istersen buna ben karar vermeyeyim, sen bu tabloyu al, şehrin işlek bir meydanına koy, yanına da kırmızı bir boya ve fırça koy. Üstüne de, "lütfen bu tabloda beğenmediğiniz yerlerin üzerini ufak çarpılar atarak işaretler misiniz" diye yaz der. Akşamleyin de tabloyu gider alırsın, sonuçlarına bakarsın.

Öğrenci gider ve hocasının dediğin yapar. Akşamleyin tabloyu almaya gittiğinde gözlerine inanamaz. Tüm tablo kırmızı çarpılar içinde kalmıştır. Hocasının yanına gider, alabildiğince morali bozuk bir şekilde;

-Hocam ben bu kadar kötü mü resim yapıyorum?

Hocası bakar ve gülümser;

-İstersen buna karar vermeden önce bir şey daha deneyelim. Sen bu tabloyu güzelce kırmızı boyalardan temizle ya da yenisini yap, sonra al yine aynı meydana koy. Bu sefer yanına kullandığın tüm renkleri ve bir çok fırça koy ve üstüne de "lütfen bu tabloda beğenmediğiniz yerleri, yandaki fırçalar ve boyalar yardımıyla düzeltiniz" diye bir yazı koy der.

Öğrenci gider ve hocasının dediğini yapar. Akşam tabloyu almaya gittiğinde çok daha fazla şaşıracaktır. Çünkü aynı tablonun üzerinde tek bir çizik dahi yoktur. Şaşırmış bir şekilde profesörün yanına gelir ve "hocam ben bu işten hiç bir şey anlamadım, daha bir gün önce insanlar bu tablonun bir yığın yerine çarpı atmıştı, neden böyle oldu?"

Hocası yine gülümser ve şöyle der;

-Burada aslında önemli olan senin tablonun ne kadar güzel olduğu değildir evladım. İnsanoğlu böyledir, yapılan bir işi eleştirme fırsatı verdiğin an, beğenmedikleri onlarca, yüzlerce yer çıkacaktır. Ama onlara aynı imkanları sunup daha iyisini yapabilme fırsatı verdiğin an, belki de hiç biri daha iyisini yapamayacaktır... Anlayana... :)

sadecebiri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
salih
Cihazım
elife e7
Konular
14
murat üstad... akşam pc den stock romu attım.. 32gb hafıza geri geldi... akşam bu stock rom atma işini 4-5 defa yaptım neden diyeceksin... telefon kuruyorum usb debug ile root yapıyorum. daha sonra [ROOT] Rashr - Flash Tool ile twrp 3 kuruyorum telefonu yeniden başlattığımda Fastboot da kalıyor... ne yaptıysam fastboot kurtulamadım 4-5 defa yeniden stock rom attım... gece 3-4 gibi uyudum şimdi kaldığım yerden devam etmek istiyorum... bu twrp kurupta recovery moda nasıl geçerim üstad daha önce karşılaştınmı bu durumla.

erhanh.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Elite
Konular
0
murat üstad... akşam pc den stock romu attım.. 32gb hafıza geri geldi... akşam bu stock rom atma işini 4-5 defa yaptım neden diyeceksin... telefon kuruyorum usb debug ile root yapıyorum. daha sonra [ROOT] Rashr - Flash Tool ile twrp 3 kuruyorum telefonu yeniden başlattığımda Fastboot da kalıyor... ne yaptıysam fastboot kurtulamadım 4-5 defa yeniden stock rom attım... gece 3-4 gibi uyudum şimdi kaldığım yerden devam etmek istiyorum... bu twrp kurupta recovery moda nasıl geçerim üstad daha önce karşılaştınmı bu durumla.

Stock romda Rashr ile recovery kurduğunuzda sıkıntı oluyor. Flashify ile denerseniz sorununuz çözülecektir...

Murat19

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Gm Elite
Konular
4
Rash flaş toole güncelleme geldiyse normaldir çünkü artık çoğu rom
dev/block/bootdevice üzerinden boot ettiriliyor
Elite in stock romu dev/block/platform üzerinden yani senin anlican adımlar değişmiştir eski sürüm rash flaş toole kurarsan belki çözebilirsiniz yada erhanh. hocanin dedinide yapabilirsiniz

sadecebiri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
salih
Cihazım
elife e7
Konular
14
Rash flaş toole güncelleme geldiyse normaldir çünkü artık çoğu rom
dev/block/bootdevice üzerinden boot ettiriliyor
Elite in stock romu dev/block/platform üzerinden yani senin anlican adımlar değişmiştir eski sürüm rash flaş toole kurarsan belki çözebilirsiniz yada erhanh. hocanin dedinide yapabilirsiniz

üstad erhanh arkadaşın saolsun dediği yöntem ile telefonu twrp kurdum lakin sonra ki sorunum şu...
twrp üzerinden rom kuramadım... hata verdi... mümkünse anlık görüşme yapabilirmiyiz... fb skype vs...

kam-5

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kenan
Cihazım
a7000
Konular
0
Herkesin eline sağlık romun linkini buldum. Birde sorum olacaktı bu diğer romlar diye bir seçenek var oradaki romlarda discovery elit içinmi acaba?

sadecebiri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
salih
Cihazım
elife e7
Konular
14
Murat19 üstad senin verdiğin recovery flashlıyorum fastboot da kalıyor telefon... ümidimi yitirmeye başladım iyice...
tekrar twrp 2 kurup yeniden rom atmayı denicem acaba bu wipe seçeneklerinde mi hata yapıyorum sdcard hariç hepsini seçiyorum sonra hata veriyor ardından telefonu kapatıp açıyorum fastboot da kalıyor...

Üst Alt