Rom [Port] [Miui 7] [7.4.10] [Kararlı] For Discovery Elite

Sizce rom nasıl?

• Çok iyi

Oy: 10 58,8%
  • Normal

Oy: 4 23,5%
  • Baya kötü

Oy: 0 0,0%
  • İdare eder

Oy: 3 17,6%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .

erhanh.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Elite
Konular
0
Murat Kardeş bu arada son sürüm de çok güzel olmuş, ellerine sağlık. Özellikle ram kullanımı çok daha iyi, cihaz daha soğuk çalışıyor. Youtube da bile arka arkaya bir kaç video izlesem, bellekten dolayı oynatmada takılmalar başlıyordu, onlar falan da düzelmiş. Kamera olarak benim için hala iuni (stock) kamera seçeneğinin netlemesi özellikle yakın çekimlerde bariz derecede daha iyi. Seçenek olarak onu kullanıyorum, diğer arkadaşlarda durum nedir bilmiyorum, umarım bende donanımsal bir sorun yoktur.. :) Kullandığım kadarıyla geri kalan herşey güzel görünüyor, tekrar teşekkürler...

sadecebiri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
salih
Cihazım
elife e7
Konular
14

Murat19

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Gm Elite
Konular
4
Murat19 üstad https://forum.miuiturkiye.net/konu/discovery-elite-ve-gionee-e7-miui-6-1-29.8038/
bu linkteki rom'u kurdum lakin, onunda mod7 fix de hata var twrp flash yaparken twrp kapanıp açılıyor... diyorum ki senin fix modu. bunun üzerine yüklersem olurmu ( Türkish language Advanced-Miui-Mod-TR ) ?
Bilmiyorum büyük ihtimal açılmaz
Murat Kardeş bu arada son sürüm de çok güzel olmuş, ellerine sağlık. Özellikle ram kullanımı çok daha iyi, cihaz daha soğuk çalışıyor. Youtube da bile arka arkaya bir kaç video izlesem, bellekten dolayı oynatmada takılmalar başlıyordu, onlar falan da düzelmiş. Kamera olarak benim için hala iuni (stock) kamera seçeneğinin netlemesi özellikle yakın çekimlerde bariz derecede daha iyi. Seçenek olarak onu kullanıyorum, diğer arkadaşlarda durum nedir bilmiyorum, umarım bende donanımsal bir sorun yoktur.. :) Kullandığım kadarıyla geri kalan herşey güzel görünüyor, tekrar teşekkürler...
Eyw bosta ram ne kadar kaliyor ki 2GB lik hep merak etmişimdir:D

erhanh.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Elite
Konular
0
Bunun yanında General Mobile firması bile verdiği yarım yamalak güncellemelerin
Bilmiyorum büyük ihtimal açılmaz

Eyw bosta ram ne kadar kaliyor ki 2GB lik hep merak etmişimdir:D

:) bende mi credit, mi vip, gboard, mi pub ve mesajlar devre dışı, klavye olarak touchpal ve mesaj için textra kullanıyorum, ek olarak ta greenify kullanarak sosyal medya programlarını uyutuyorum. Google play hizmetlerinin bir çok saçma modülünü de devre dışı bıraktım. Rutin beklemede son güncelleme ile birlikte 750-800 mb arası boş ram oluyor. Watsapp, instagram gibi programları (yaşlanıyorum galiba) çok kullanmadığım için genelde mışıl mışıl uyuyorlar. Öyle ezik ezik takılıyoruz işte... :)

erhanh.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Elite
Konular
0
Ha tabii bir de bellek temizlersem boş ram 1 Gb falan oluyor, o zaman yürüyüşüm bile değişiyor... :)

ibrahim51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem
Cihazım
Discovery
Konular
0
Rr-N-v5.8.0 bu romu 4 saatir kullaniyorum.yuklemek istiyenler icin izlenimlerim.telefonda 40 kadar uygulama yukledim kodi gibi iptv uygulamasinda 1saat kadar tv izledim.ram kullanimi 805 mb 100%27 ram kullanimi var.rom gayet akici .kamera olmamasi gercekten cok kötü olmuş.nougat 7.1.1 sürümü mevcut.

onur123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Elite
Konular
0
bu romu yapan olursa çok indirilir elite için efsane güzel

sadecebiri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
salih
Cihazım
elife e7
Konular
14
Murat üstad eline yüreğine sağlık işin gücün rast gelsin twrp 257 ile kurdum şuanda aşık oldum elite ye :) tek sorun kişiler de sim görmüyor daha yeni keşfediyorum imui :) bu sim rehberi ile bir ayar yeri varmı yada Fix. Vs. Teşekkür ederim saolasın yardımların icin

Murat19

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Gm Elite
Konular
4
Murat üstad eline yüreğine sağlık işin gücün rast gelsin twrp 257 ile kurdum şuanda aşık oldum elite ye :) tek sorun kişiler de sim görmüyor daha yeni keşfediyorum imui :) bu sim rehberi ile bir ayar yeri varmı yada Fix. Vs. Teşekkür ederim saolasın yardımların icin
Eyw :) hata cözümlerine bak sim kişileri için

Üst Alt