Rom [Port] [Miui 7] [7.4.10] [Kararlı] For Discovery Elite

Sizce rom nasıl?

• Çok iyi

Oy: 10 58,8%
  • Normal

Oy: 4 23,5%
  • Baya kötü

Oy: 0 0,0%
  • İdare eder

Oy: 3 17,6%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .

erhanh.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Elite
Konular
0
Murat üstadım merhaba;

Önceki versiyonlarda da dikkatimi çeken, sormayı unuttuğum bir nokta var, komple tema değiştirdiğimizde sorun olmamakla birlikte, temadan bağımsız sadece telefon tuş takımı değiştirdiğimizde tuşlar değişiyor fakat tuşlar dışında kalan arka plan ana temanın renginde kalıyor. Diğer bir nokta ise açılış animasyonu ve sesi değişmiyor. Bu noktalarda bizim uygulayabileceğimiz bir çözüm var mıdır.. Örneğin sistem içinden bootanimation dosyasını dosyasını değiştirsem nasıl olur...

Murat19

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Gm Elite
Konular
4
Murat üstadım merhaba;

Önceki versiyonlarda da dikkatimi çeken, sormayı unuttuğum bir nokta var, komple tema değiştirdiğimizde sorun olmamakla birlikte, temadan bağımsız sadece telefon tuş takımı değiştirdiğimizde tuşlar değişiyor fakat tuşlar dışında kalan arka plan ana temanın renginde kalıyor. Diğer bir nokta ise açılış animasyonu ve sesi değişmiyor. Bu noktalarda bizim uygulayabileceğimiz bir çözüm var mıdır.. Örneğin sistem içinden bootanimation dosyasını dosyasını değiştirsem nasıl olur...
Temanın arka plan rengi kalmasi normal çünkü her tema kendi temasına özgü diğer soruna gelince onlar rom sorunu degisimlerde sikinti var sistemden değiştirirsen olur bootanimation 1080×1920 olmasi lazim ses için media-audio-ui-Poweron.ogg değiştir izinleri rw-r-r ver

Murat19

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Gm Elite
Konular
4
Murat üstadım merhaba;

Temanın arka plan rengi kalmasi normal çünkü her tema kendi temasına özgü diğer soruna gelince onlar rom sorunu degisimlerde sikinti var sistemden değiştirirsen olur bootanimation 1080×1920 olmasi lazim ses için media-audio-ui-Poweron.ogg değiştir izinleri rw-r-r ver

erhanh.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Elite
Konular
0

Tamamdır, teşekkürler. Bir şey daha sorayım, bu bildirim panelini nasıl şeffaf yapabiliriz. Systemui'yi kurcalamadan yapmanın yolu var mıdır. Xblast, gravitybox, holothemer... hiçbiri çözüm olmadı maalesef..

Murat19

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Gm Elite
Konular
4
Tamamdır, teşekkürler. Bir şey daha sorayım, bu bildirim panelini nasıl şeffaf yapabiliriz. Systemui'yi kurcalamadan yapmanın yolu var mıdır. Xblast, gravitybox, holothemer... hiçbiri çözüm olmadı maalesef..
Blur bool.xml açık kapatma fixsini birazdan atarim sana

Son düzenleme:

kam-5

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kenan
Cihazım
a7000
Konular
0
Arkadaş lar siz bu rom olayını gerçekten süper yapıyorsunuz. Elinize yüreğinize sağlık.
Birkaç sorum olacak bu romlarla alakalı,
1. Ben miui v6 yı kullanıyorum şimdi öncelikle süper olmuş kullandığım en iyi miuiv6 rom ama formuda okudum bulamadım belkide benden kaynaklanıyor bu sorun Tema önizleme bölümü yüklenemiyor hata veriyor. Bununla ilgili cevabı olan olursa çok sevinirim. Foto da atabilirim..

kam-5

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kenan
Cihazım
a7000
Konular
0
Bir sorunda şu müzik çalardaki online müzikler de sorun oluyor.

kam-5

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kenan
Cihazım
a7000
Konular
0
Şimdiden emeği geçen herkese teşekkür ederim

kam-5

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kenan
Cihazım
a7000
Konular
0
Hocam miuiv6 tema yüklenmiyor önizleme olarakta . Birde müzik online dinlemede sıkıntı var.

Üst Alt