HyperOS POCO X3 Pro Turbo HyperOS 1.0.13.0 A14

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
19
Kirleten sizsiniz, çöplük ve ötme tabirlerini ben kullanmadım. Önce forum ve terbiye sınırlarını aşmamayı, sonra da tanımadığın muhatabına saygılı olmayı öğreneceksiniz, nihayetinde ise kullanıcılara yanlış yönlendirmelerde bulunmamaya özen göstereceksiniz...
İnsanları yönlendiren tek kişi sizsiniz burada. Diğer konuda verdiğiniz cevap ile siz asıl terbiye sınırlarına dikkat edin. Muhatabım değilsiniz benim. Her konuda benim yorumumun altında bitiyorsunuz. Varsa bir derdiniz buyrun özel mesaj atın

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
17
İnsanları yönlendiren tek kişi sizsiniz burada. Diğer konuda verdiğiniz cevap ile siz asıl terbiye sınırlarına dikkat edin. Muhatabım değilsiniz benim. Her konuda benim yorumumun altında bitiyorsunuz. Varsa bir derdiniz buyrun özel mesaj atın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kirleten sizsiniz, çöplük ve ötme tabirlerini ben kullanmadım. Önce forum ve terbiye sınırlarını aşmamayı, sonra da tanımadığın muhatabına saygılı olmayı öğreneceksiniz, nihayetinde ise kullanıcılara yanlış yönlendirmelerde bulunmamaya özen göstereceksiniz...

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
19
İşinize bakın hocam. İyi akşamlar

schalke84

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
0
Schalke84 size gereken cevabı benim düşünceme uygun olarak vermiş, sizin görüşünüzü onaylayan bir yorum yapmamış. Desteksiz atışlarınız boş, bomboş !
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O yüzden mi benim konularımla ilgileniyorsunuz :D
Hocam sadece fikir belirttim tartışma ortamına girmek istemedim. Şişirilmiş şeklinde düşünmedim. Dediğim.gibi eski sürümü çok guzelken maalesef son 2 sürümü verimsiz, keyif almadığım ROM. Konu hu kadar. Ayrıca Aliimran kardeşim kadar ROM inceleme için ugrasmadim. O kullanmak isteyenler için detaylı bir inceleme yapıyor. Romun fanatiği değil. Bence sohbetinizin bir noktası yanlış gitmiş birbirinizi kiriyorsunuz. Gerek yok. Ayrıca size de tavsiyem romu kullanarak detaylı bir şekilde tanitmaniz. Paylasiminiz daha verimli.olacaktır. saygılar.

Erenkerem68

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İshak
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
0
İyi akşamlar. Bu romda WhatsApp yükleyemeyen var mı. Orijinal WhatsApp indirdiğim halde, WhatsApp hesabı açarken fake WhatsApp uyarısı veriyor. Orijinal WhatsApp yükleyin diye kendi sayfasına yönlendiriyor. Acaba çözümü var mı. Cihazda root yok.

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
19
İyi akşamlar. Bu romda WhatsApp yükleyemeyen var mı. Orijinal WhatsApp indirdiğim halde, WhatsApp hesabı açarken fake WhatsApp uyarısı veriyor. Orijinal WhatsApp yükleyin diye kendi sayfasına yönlendiriyor. Acaba çözümü var mı. Cihazda root yok.
O sizin whatsapp hesabınızla alakalı hocam. Whatsapp numaraya bloke koyuyor. Bu durum hakkında forumda onlarca konu mevcut

nythrus1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
0
Hocam bu hyperos larda son uygulamalar tuşuna basınca MIUI daki gibi hemen geliyor mu?1.0.10 kurmuştum sırf son uygulamalar tuşuna basınca geç geliyor ve animayonlar hızlı ve 0.5 ayarından animasyon yok ayarlarını seçmeme rağmen düzelmiyordu.Şimdi MIUI 14.0.3.0 kurdum ama play store güncelleme yapmıyor hyperos kurmayı düşünüyorum.Umarım animasyon dediğim şeyi anlamışsınızdır.

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
19
Hocam bu hyperos larda son uygulamalar tuşuna basınca MIUI daki gibi hemen geliyor mu?1.0.10 kurmuştum sırf son uygulamalar tuşuna basınca geç geliyor ve animayonlar hızlı ve 0.5 ayarından animasyon yok ayarlarını seçmeme rağmen düzelmiyordu.Şimdi MIUI 14.0.3.0 kurdum ama play store güncelleme yapmıyor hyperos kurmayı düşünüyorum.Umarım animasyon dediğim şeyi anlamışsınızdır.
120hz ekran yenileme seçili olmasına rağmen sorunsuz ve akıcı bir şekilde çalışıyor hocam. Temiz kurulum yaparak yükleyebilirsiniz. Animasyon hızına müdahale etmenize de gerek yok. Varsayılan seçiliyken akıcı

nythrus1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
0
120hz ekran yenileme seçili olmasına rağmen sorunsuz ve akıcı bir şekilde çalışıyor hocam. Temiz kurulum yaparak yükleyebilirsiniz. Animasyon hızına müdahale etmenize de gerek yok. Varsayılan seçiliyken akıcı
Hocam şimdi kurdum da o animasyonlar çözülüyor da turbo ayarları olan yer Rusça.Dilini de değiştiremiyorum.Ayarlarda kaydırırken de takılarak gidiyor.Bunlarin çözümü yokmu?

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
19
Hocam Rusça olan ayar menüsünün ekran görüntüsünü alarak Google lens ile görsel üzerinde çeviri yaptırabilirsiniz. Kaydırma Ayarları turbo menüsü içinde var oradan kendinize uygun olanı seçebilirsiniz

Üst Alt