HyperOS POCO X3 Pro Turbo HyperOS 1.0.13.0 A14

nythrus1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
0
Hocam Rusça olan ayar menüsünün ekran görüntüsünü alarak Google lens ile görsel üzerinde çeviri yaptırabilirsiniz. Kaydırma Ayarları turbo menüsü içinde var oradan kendinize uygun olanı seçebilirsiniz
Deminden beri Google lens ile çeviri yapıyorum da ben her ayarı ss alıp öyle mi değiştiricem her seferinde.Herşey Türkçe turbo ayarları Rusça olması saçma.

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
19
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

nythrus1907 aldığınız ekran görüntüsünü işaretlediğim simgeye tıklayarak ekleyin. Çeviri bölümünden Türkçeye çevirebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deminden beri Google lens ile çeviri yapıyorum da ben her ayarı ss alıp öyle mi değiştiricem her seferinde.Herşey Türkçe turbo ayarları Rusça olması saçma.
Zaten bir kere ayar yaptınız mı öyle kalacak hocam. Turbo Modifications menüsü global romlarda ve diğer Custom romlarda olmayan bir menü olduğu için Türkçe çevirisi yok. Turbo rom Rus kaynaklı olduğu için Rusça yapmışlar.

kr4l707

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
akın
Konular
1
google assistan hâlâ düzelmedi ve bildirim yerindeki Rusça kısım hâlâ kaldırılmıyor umarım bir sonraki sürümde düzelir telegramdan takip ediyorum yakın zamanda ücretsiz yeni sürüm yayınlanacakmış

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
19
google assistan hâlâ düzelmedi ve bildirim yerindeki Rusça kısım hâlâ kaldırılmıyor umarım bir sonraki sürümde düzelir telegramdan takip ediyorum yakın zamanda ücretsiz yeni sürüm yayınlanacakmış
Google'ın son güncellemesiyle Asistan yerine Gemini seçebilirsiniz. Asistanın çok daha gelişmiş hali ve sorunsuz çalışıyor. Bildirim alanındaki Rusça kısmı da Turbo Modifications ayarlarından kaldırabiliyorsunuz

kr4l707

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
akın
Konular
1
Google'ın son güncellemesiyle Asistan yerine Gemini seçebilirsiniz. Asistanın çok daha gelişmiş hali ve sorunsuz çalışıyor. Bildirim alanındaki Rusça kısmı da Turbo Modifications ayarlarından kaldırabiliyorsunuz
turbo modificationsda eski sürümlerde öyle bir seçenek vardı fakat 1.0.10.0 sürümünde o seçenek yok turbo ayarları içinde asistan da hi Google dediğimde asla açılmıyor gemini ile de aynı şekilde yeni sürümü bekliyorum düzelmesi için umarım düzeltirler

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
19
turbo modificationsda eski sürümlerde öyle bir seçenek vardı fakat 1.0.10.0 sürümünde o seçenek yok turbo ayarları içinde asistan da hi Google dediğimde asla açılmıyor gemini ile de aynı şekilde yeni sürümü bekliyorum düzelmesi için umarım düzeltirler
Turbo Modifications menüsünü açar açmaz aşağıda ios tarzı bildirim menüsü seçeneğini açın hocam.

Google asistan açılmıyor ama geminiye geçince açılıyor hocam bende.

Yeni sürüm 1 hafta içinde gelecek sanırım

kr4l707

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
akın
Konular
1
Turbo Modifications menüsünü açar açmaz aşağıda ios tarzı bildirim menüsü seçeneğini açın hocam.

Google asistan açılmıyor ama geminiye geçince açılıyor hocam bende.

Yeni sürüm 1 hafta içinde gelecek sanırım
ios tarzı bildirim menüsü diye bir seçenek yok işte bende

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-10-28-00-01-05-091_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-10-28-00-01-05-091_com.android.settings.jpg
    260,6 KB · Görüntüleme: 9

Ghaneli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 9 se
Konular
3
Yeni sürümde kaldırıldı

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
19
çok mantıksız olmuş hadi ayarlar neyse de bildirim çubuğunda niye Rusça bölüm olsun ne güzel seçenek vardı önceki sürümlerde
Global romlarda bu özellik olmadığı için çevirisi de yok maalesef

Üst Alt