Turbo rom'da mevcut en güncel sürüm 1.0.10.0 sürümü. Bahsettiğiniz sorunun romdan kaynaklandığına dair bir geri dönüş yapan olmadı henüz. Dilerseniz son sürümü yükleyip gözlemleyin tekrargüncel rom var mı 1.0.3.0 TKHMIXM romunu kullanıyorum ve hat sorunu yasıyorum sureklı hattım kapanıyor kafayı yemek uzereyım
romdan kaynaklandıgın dusunuyorum dedıgınız romun lınkını atarmısınız rıca etsemTurbo rom'da mevcut en güncel sürüm 1.0.10.0 sürümü. Bahsettiğiniz sorunun romdan kaynaklandığına dair bir geri dönüş yapan olmadı henüz. Dilerseniz son sürümü yükleyip gözlemleyin tekrar
hyperos e gectıkten sonra bu sorun basladıromdan kaynaklandıgın dusunuyorum dedıgınız romun lınkını atarmısınız rıca etsem
İlk mesajda mediafire ve Google drive linkleri mevcutromdan kaynaklandıgın dusunuyorum dedıgınız romun lınkını atarmısınız rıca etsem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hyperos e gectıkten sonra bu sorun basladı
hocam merhaba bu romu ındırdım ama apk kuramıyorum dosya ındırılıyor actıgım zaman bu ekranla karsılasıyorum bır cozumu varmı ?İlk mesajda mediafire ve Google drive linkleri mevcut
Merhaba hocam. İndirdiğiniz instagram apksı telefonda yüklü olan instagram uygulamasından daha eski apk sürümüne sahip olduğu için yükleyemiyorsunuz. Yeni versiyonun üzerine eski versiyon apk kuramazsınız.hocam merhaba bu romu ındırdım ama apk kuramıyorum dosya ındırılıyor actıgım zaman bu ekranla karsılasıyorum bır cozumu varmı ?
hocam sorunu çözdüm desteğiniz için çok teşekkürler ındırdıgım modda açmamı onerdiğiniz ayar varmı ?Merhaba hocam. İndirdiğiniz instagram apksı telefonda yüklü olan instagram uygulamasından daha eski apk sürümüne sahip olduğu için yükleyemiyorsunuz. Yeni versiyonun üzerine eski versiyon apk kuramazsınız.
Modlu instagram kuracaksınız clone linkini indirip kurmalısınız.
Hangi modu kullandığınızı bilmediğim için bir şey öneremiyorum hocamhocam sorunu çözdüm desteğiniz için çok teşekkürler ındırdıgım modda açmamı onerdiğiniz ayar varmı ?