- Adım
- Njlos78
- Cihazım
- Poco x4 pro 5g
- Konular
- 17
Kimsenin kimseye gereken bir cevap verdiği falan yok. Ben kimseden de beni onaylayan yorum yapmasını da beklemiyorum... schalke84 eski sürümü beğenip yeni sürümlerin kendine göre verimli gelmediğini söylemiş. Kendi düşüncelerini açık net bir şekilde yazmış. Onlarca yorum içinde sizden başka kıyaslama yapan, kötüleyen, eleştiren kimse yok.
Ben desteksiz ne atmışım merak ediyorum. Rom'un olumlu olumsuz tüm özellikleri, geçmiş sürümleri, Ekran görüntüleri, kendi upload ettiğim indirme linkleri ile birlikte konu tamamen şeffaf bir şekilde ortada. Sizin gibi telegramdan kopya yapıştır yaparak, Google çevirinin yaptığı saçma sapan çeviriyle, Ekran görüntüsü olmadan, kendinizin yazdığı "Ben bunu beğendim" yorumu dışında hiç bir özelliğini yapmadığınız Romlar gibi konu açmadığım için mi boş, bomboş benim yorumlarım.
Önce foruma konu açmayı öğrenin, sonra başka konulara saygı duymayı öğrenin sonra gelip benimle muhatap olun. İyi akşamlar dilerim
CrDroid ile ilgili benim konuma yazıp benimle muhatap olan sizsiniz. Zeytin Yağı gibi birde üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Özgür Yazılım nedir, AOSP nedir, Linux nedir eminim ruhunu bile bilmiyorsunuzdur. Habire desteksiz atıp duruyorsunuz.