HyperOS POCO X3 Pro Turbo HyperOS 1.0.16.0 A14

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
merhaba temız kurulum yaparken telefon kapandı suan ısletım sıstemı yok telefonda. sımdıde bılgısayar telefonu gormuyor rom dosyasını atamıyorum ne yapabılırım
Merhaba, hocam wipe yaptıktan sonra Reboot system deyin. Ekrana poco yazısı gelince tekrar twrp girip romu atın telefona

Merhabalar dostlar. Telefonu kilitlerken, yani kapatma tuşuna basarken, sorun yaşayan bir tek ben miyim? Genelde bir kaç kere basmam gerekiyor kapatmak için... Başka roma geçmemek için zor tutuyorum kendimi. 🙈
Hocam yorumlarda onlarca çeşit sorunlar yazıldı. Kimisi cihaza özel sorunlar, kimisi rom kaynaklı, kimisi kullanıcı ayarları ile alakalı, kimisi kapat aç yapınca düzeliyor. Sorunu ben yaşamadım. Rom içerisinde de bununlar ilgili bir ayar veya fix yok maalesef

eyvahardaaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
1
Merhaba, hocam wipe yaptıktan sonra Reboot system deyin. Ekrana poco yazısı gelince tekrar twrp girip romu atın telefona

Hocam yorumlarda onlarca çeşit sorunlar yazıldı. Kimisi cihaza özel sorunlar, kimisi rom kaynaklı, kimisi kullanıcı ayarları ile alakalı, kimisi kapat aç yapınca düzeliyor. Sorunu ben yaşamadım. Rom içerisinde de bununlar ilgili bir ayar veya fix yok maalesef
hocam maalesef bılgısayar ınternal storage olarak goruyor telefonu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam maalesef bılgısayar ınternal storage olarak goruyor telefonu
telefon klasoru bos gozukuyor herhangı bır dosya atamıyorum

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Cihazı açmaya çalışın poco ekranı gelince yeniden twrp'ye girin görecektir

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Poco F5 için HyperOS 2.0 güncellemesi verildikten sonra X3 Pro için Turbo Rom 2.0 çalışmaları başlayacakmış.

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
1.0.16.0 sürümü çıktı... İnceleme yapıp ilk mesajı düzenleyeceğim

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Bunda ne gibi sıkıntılar var acaba hiç denemedim bunu
screenshot_2024-06-11-23-47-28-563_com-miui-home-jpg.190281

Bildirim çubuğunda bu şekilde şarj ve ses seviyesi var Rusça. Bunlar kaldırılamıyor.
Özel ayarlar menüsü Rusça ayarlarda.
Ana ekran düzeni 4x5 ve 5x6 dışında seçenek yok.

İlk mesajda bütün özelliklerini yazmıştım. Geçmiş yeniye doğru okuyarak bakabilirsiniz.

Bunun yerine bir önceki önerdiğim Spakbor daha verimli çalışıyor.

Son düzenleme:

Tamerbaba

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tamer
Cihazım
poco x3 pro
Konular
0
Poco F5 için HyperOS 2.0 güncellemesi verildikten sonra X3 Pro için Turbo Rom 2.0 çalışmaları başlayacakmış.
Performans olarak turbo sürümümü daha iyi art mı? Şuan v1.0.10.0 turbo sürümü var Hyper os art 2.0 a geçsem performans artışı olur mu? Birde benim kullandığım versiyonda bildirim çubuğu oyun vs açıkken yukarıdan aşağı kaydırınca açılmıyor 2.0 art bu sorun varmı?

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Performans olarak turbo sürümümü daha iyi art mı? Şuan v1.0.10.0 turbo sürümü var Hyper os art 2.0 a geçsem performans artışı olur mu? Birde benim kullandığım versiyonda bildirim çubuğu oyun vs açıkken yukarıdan aşağı kaydırınca açılmıyor 2.0 art bu sorun varmı?
Performans olarak aynı diyebilirim. Batarya ve stabilite konusunda HyperArt daha iyi... İkisinde de ufak tefek buglar var.

Bahsettiğiniz yatay ekranda bildirim paneli açılmama sorunu 1.0.3.0'da vardır. Sonraki sürümlerde düzeltildi. Sizde kullandığınız sürümü veya daha yeni bir sürümü temiz kurulum yaparsanız sorun düzelecektir. HyperArt'ta bu sorun yok

Tamerbaba

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tamer
Cihazım
poco x3 pro
Konular
0
Performans olarak aynı diyebilirim. Batarya ve stabilite konusunda HyperArt daha iyi... İkisinde de ufak tefek buglar var.

Bahsettiğiniz yatay ekranda bildirim paneli açılmama sorunu 1.0.3.0'da vardır. Sonraki sürümlerde düzeltildi. Sizde kullandığınız sürümü veya daha yeni bir sürümü temiz kurulum yaparsanız sorun düzelecektir. HyperArt'ta bu sorun yok
Teşekkür ederim hocam

Üst Alt