HyperOS POCO X3 Pro Turbo HyperOS 1.0.13.0 A14

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20
merhaba temız kurulum yaparken telefon kapandı suan ısletım sıstemı yok telefonda. sımdıde bılgısayar telefonu gormuyor rom dosyasını atamıyorum ne yapabılırım
Merhaba, hocam wipe yaptıktan sonra Reboot system deyin. Ekrana poco yazısı gelince tekrar twrp girip romu atın telefona

Merhabalar dostlar. Telefonu kilitlerken, yani kapatma tuşuna basarken, sorun yaşayan bir tek ben miyim? Genelde bir kaç kere basmam gerekiyor kapatmak için... Başka roma geçmemek için zor tutuyorum kendimi. 🙈
Hocam yorumlarda onlarca çeşit sorunlar yazıldı. Kimisi cihaza özel sorunlar, kimisi rom kaynaklı, kimisi kullanıcı ayarları ile alakalı, kimisi kapat aç yapınca düzeliyor. Sorunu ben yaşamadım. Rom içerisinde de bununlar ilgili bir ayar veya fix yok maalesef

eyvahardaaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
1
Merhaba, hocam wipe yaptıktan sonra Reboot system deyin. Ekrana poco yazısı gelince tekrar twrp girip romu atın telefona

Hocam yorumlarda onlarca çeşit sorunlar yazıldı. Kimisi cihaza özel sorunlar, kimisi rom kaynaklı, kimisi kullanıcı ayarları ile alakalı, kimisi kapat aç yapınca düzeliyor. Sorunu ben yaşamadım. Rom içerisinde de bununlar ilgili bir ayar veya fix yok maalesef
hocam maalesef bılgısayar ınternal storage olarak goruyor telefonu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam maalesef bılgısayar ınternal storage olarak goruyor telefonu
telefon klasoru bos gozukuyor herhangı bır dosya atamıyorum

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20
Cihazı açmaya çalışın poco ekranı gelince yeniden twrp'ye girin görecektir

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20
Poco F5 için HyperOS 2.0 güncellemesi verildikten sonra X3 Pro için Turbo Rom 2.0 çalışmaları başlayacakmış.

Üst Alt