Soru Poco X3 Pro İmei Kayıt Durumu Hakkında

tulomsaslim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
xiaomi 5s pl
Konular
4
Bu listenin de güncellenmesi lazım Poco M3 pro 5g ye atılıyor

Ekli dosyalar

• İMEİ ATILMAYANLAR [miuiturkiye.net].jpg
    İMEİ ATILMAYANLAR [miuiturkiye.net].jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 95

PowerofAirx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T Lite
Meslek
Mağaza Müdürü
Konular
24
Bence her şeye rağmen IMEI atma işlemi bulunacak öyle veya böyle.Demin telefoncu arkadaşımla görüştüm şuan IMEI atılıyor ama tam değil dedi bakıp göreceğiz ne olacağını.

Ben sattım kurtuldum, artık çıkarsa da çıksın clap~~clap~~

onurconur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur Conur
Cihazım
POCO X3 PRO
Konular
0

Biz neyin hesabındayız, xiaomi nelerle uğraşıyor. Telefon elimde patladı bu neredeyse kesin artık... 😔

emox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
1

Biz neyin hesabındayız, xiaomi nelerle uğraşıyor. Telefon elimde patladı bu neredeyse kesin artık... 😔
Listede Türkiye yok hocam neden panik oldunuz?

onurconur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur Conur
Cihazım
POCO X3 PRO
Konular
0
Ben burada ümitsizliğimin ne kadar attığını ifade etmek için yazdım aslında. Gerekçeli bir paylaşım değildi. Biz kayıt sisteminin aşılacağı günleri beklerken Xiaomi'nin dünyada pek de örneği görülmeyen artmış karşı güvenlik önlemlerine vurgu yapmaya çalıştım. İsyan temalı bir paylaşım yani 😅

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Ben burada ümitsizliğimin ne kadar attığını ifade etmek için yazdım aslında. Gerekçeli bir paylaşım değildi. Biz kayıt sisteminin aşılacağı günleri beklerken Xiaomi'nin dünyada pek de örneği görülmeyen artmış karşı güvenlik önlemlerine vurgu yapmaya çalıştım. İsyan temalı bir paylaşım yani
Ümitsizlik.. Bence bunun sebebi Xiaomi değil, bulunduğumuz ülke ekonomisi

Birçok yeni firma, satış için önce kepçeyle verir. Kolay açılan bootloader, kolay IMEI, kolay yazılım, kolay ulaşılabilirlik, surekk güncelleme v.b. Daha sonra büyür. Yavaşça kepçeyi yemek kaşığına, sonra tatlı kaşığına, sonra çay kaşığına çevirir. Dusunurki ben büyüdüm artık. iPhone ve samsungdan neyin eksik. Söyleyim, ne iPhone gibi yazılımın var, nede Samsung gibi ekranın. Xiaomi geleceğin zor durumda kalabileceği bir firması. Yurt dışı neden Xiaomi alayım? Yazılım atmayı her geçen gün zorlaştırıyor. Fiyat deseniz zaten onlarca.model var. Gider bir diğerini alırım. Malesef ülkemizde ise IMEI sorunu var. Yavaşça oneplus firmasına kaymalar başlar diye düşünüyorum. Bakalım neler olacak

Mi10T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt