- Adım
- Emre
- Cihazım
- Poco X3 Pro
- Konular
- 1
Hediye geldi bana ya değiştiremiyorumSenin niyetin varsa x3 NFC al kayıt çıkınca satarsın )
Hediye geldi bana ya değiştiremiyorumSenin niyetin varsa x3 NFC al kayıt çıkınca satarsın )
RSA Snapdragon ile geliyor tamamda dimensty olan cihazlarda da korumalar mevcut.Kaynak var mı elinizde ?poco x3 gt de rsa yok dostlar alıcaksanız onu alın 2699 satılıyor şuan Snapdragon 865 nerdeyse eşdeğer performansı var. Tabi kesin çıkarmı bilmem ama rsa yok haberiniz olsun
ben zaten rsa koruması olmadığını söylüyorum. Cihaz tamamen açık alın demiyorum. Alıcaksanız en azından poco x3 pro yerine gt alın Rsa olmadığı için imei çıkma ihtimali ondan daha fazla diyorum.RSA Snapdragon ile geliyor tamamda dimensty olan cihazlarda da korumalar mevcut.Kaynak var mı elinizde ?
Hocam yanlış anlıyorsunuz ben kaynak gösterin dedim kurallar gereği yoksa bende X3 Gtyi mantıklı buluyorum.Band 20 hariçben zaten rsa koruması olmadığını söylüyorum. Cihaz tamamen açık alın demiyorum. Alıcaksanız en azından poco x3 pro yerine gt alın Rsa olmadığı için imei çıkma ihtimali ondan daha fazla diyorum.
hocam kaynak olarak redmi note 10 pro 5g var dimenisty 700 tabi gerçekmi emin değilim ondan umut alıyorum diyelimHocam yanlış anlıyorsunuz ben kaynak gösterin dedim kurallar gereği yoksa bende X3 Gtyi mantıklı buluyorum.Band 20 hariç