Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam oyun oynamıyorum onun dışında iki cihazı da kullandım fark göremedim zaten oyun oynayan için fark fark edilir ama o riske girilmez tavsiyem herkes elinden çıkarsın kaydı çıkınca tekrar alınır piyasa da çok kamera bariz daha iyi ben note 8 imde kullandığım sürümü kullandım uyumlu çalıştı harika bu fiyata ne olsun daha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen aynen batarya konusunda NFC daha iyi çünkü cihaz kurulumu falan filan derken 1.35 saat ile yüzde 10 şarj gitti pro da yarım saat oynuyor arasında sadece yüzde 10 ile
Valla hocam hani size karşı çıkmak gibi bir amacım yok ilk olarak bunu belirteyim.Simdi konumuza gelirsek RSA konusunun çözülmesi imkansız ama Bypass mümkün (Xiaominin açıkları olduğu sürece).Bu durumda yapılan 2 tamir var birisi mi 11 Lite digeride Note 10 Pro.Tabi Mi 11 Lite her guncellemede yeniden bypass istiyor ama note 10 Pro daha sıkıntılı bazı yerleri(Donanım) çalışmıyor.Yani her an diğer cihazlara Bypass işlemi çıkarsa neden tamir olmasın
hocam çıksada birsürü problemi olur sürekli yanınızda laptopa ihtiyaçınız olur x3 pro yerine x3 gt var ona çıkar mediatek olduğu için onu alın isterseniz