Soru Poco X3 Pro İmei Kayıt Durumu Hakkında

mcakan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 10S
Konular
44
Merhaba arkadaşlar x3 pro'ya imei kaydı yapılamıyormuş şuan doğru mu kullanan var mı bu cihazı? (Yurtdışı garantisiz cihazlar için)

Untouchable48

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi10T
Konular
0
Şu anlık yöntem yok yeni çıkan cihazlar için rsa koruması olduğu söyleniyor ama bakalım umarım eski düzenle yapılabilir tekrar

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Brick mirik olayi da yokmus hocam sanirsam oyle duydum kurtarma yazilimi felan varmis.
Oneplus brick edebilecek adam epey mahir olması lazım :) çift hat imei atılabilmesi, imei için kilit açma mecburiyeti haliyle bekleme süresi mecburiyeti olmaması, cihazın içinden fabrika ayarlarına dönünce imei silinmemesi, xiaomi gibi güncelleme ile cihazı sapıttırmaması vs birçok bakımdan da daha avantajlı, yazılımı sade ve hafif, stok androide yakın, bu sebeple xiaomi kadar çok özelleştirme yok, ama bu sayede yazılımda hantallık da yok

mad_08022

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
4
Oneplus brick edebilecek adam epey mahir olması lazım :) çift hat imei atılabilmesi, imei için kilit açma mecburiyeti haliyle bekleme süresi mecburiyeti olmaması, cihazın içinden fabrika ayarlarına dönünce imei silinmemesi, xiaomi gibi güncelleme ile cihazı sapıttırmaması vs birçok bakımdan da daha avantajlı, yazılımı sade ve hafif, stok androide yakın, bu sebeple xiaomi kadar çok özelleştirme yok, ama bu sayede yazılımda hantallık da yok
Kullanmadigim icin bilmiyorum hocam insallah kullanmak nasip olurda xiaomiden kurtuluruz.

1furkn1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
1
Merhaba arkadaşlar x3 pro'ya imei kaydı yapılamıyormuş şuan doğru mu kullanan var mı bu cihazı? (Yurtdışı garantisiz cihazlar için)
Kayıtlı olarak satanlar var nasıl oluyor?

Üst Alt