Soru Poco X3 Pro İmei Kayıt Durumu Hakkında

FlyingKat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Galaxy S23Ultra
Meslek
I fly brudda
Konular
38
Geçen hafta kayıtsız aldım. Ağustosa kadar sim2 slotu aktif, sim1 slotu için de 4 ay süre gelecek toplasan 8 ayda illa bi yöntem bulunur, ha bulunmazsa da ya pasaport kaydı ya da başka bir telefonu arama yapmak için kullanmak durumundayız.

En son imei atılıyor ama şebeke sorunu var demişlerdi

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
snapdragon 855 işlemci ve rsa koruma var yapabilen varsa buyursun yapsın hepimiz faydalanalım
Custom rom yapan arkadaşım bana snap dragon işlemcili cihazların hepsine çok kolay şekilde imei atılacağını söyledi. Note 9 Pro da olduğu gibi bütün adımların aynı olduğunu söyledi. Ne kadar doğrudur bilemem. Denemedim.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Custom rom yapan arkadaşım bana snap dragon işlemcili cihazların hepsine çok kolay şekilde imei atılacağını söyledi. Note 9 Pro da olduğu gibi bütün adımların aynı olduğunu söyledi. Ne kadar doğrudur bilemem. Denemedim.
Alakası yok hocam aynı olan diag mod açma efs yedeği alma edit ve restore harici işlemler isteyen var kimisi kolay kimisi zor gibi ama bana göre hepsi kolay

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Alakası yok hocam aynı olan diag mod açma efs yedeği alma edit ve restore harici işlemler isteyen var kimisi kolay kimisi zor gibi ama bana göre hepsi kolay
o tarz bir işlemlerden bahsetmedi ama siz bilirsiniz :)

beytullahbkc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beytullah
Cihazım
Mİ12T
Konular
8
x3 pro 8/256 almak istiyorum ama imei atılamıyor diyenler var. malum sitenden bakınca açıklamda imei ücretsiz atılıyor diyenlerde var kafalar karışık yok mu aydınlatacak birisi :)

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
x3 pro 8/256 almak istiyorum ama imei atılamıyor diyenler var. malum sitenden bakınca açıklamda imei ücretsiz atılıyor diyenlerde var kafalar karışık yok mu aydınlatacak birisi :)
Henüz yeni çıkan Xiaomi cihazlara imei atma yöntemi yok kardeşim. Normalde kayıt yöntemi olan sıfır cihazlar bile hazır kayıtlı olamaz xiaomide, sim kart takılıp en az 1 hafta sonra kilidi açılması gerekiyor, ama buna bile hazır kayıtlı yazıyor adamlar ilanlara :) x3 prolara da kayıtlı yazmaları sizi yanıltmasın.

Poco F2 prolara da kayıt yöntemi 5 6 ay sonra çıktı, xiaomi bir şekilde sızdırdı hep bugüne kadar. Yeni modellerde de yöntem çıkar diye ümitvarız, ama çıkmama ihtimali de var, bunu göz önünde bulundurularak alan alsın, sonra satıcının başına ekşimesin kimse :) Xiaomi bundan sonra imei işlemi yolunu kapatırsa kendi ayağına sıkar bir nevi, millet oneplus gibi infinix gibi modellere yönelir.

Yeni çıkıp henüz imei kayıt yöntemi olmayan cihazlar:

Mi 11
Mi 11 Lite
Redmi Note 10
Redmi Note 10 Pro
Poco X3 Pro
Poco F3

beytullahbkc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beytullah
Cihazım
Mİ12T
Konular
8
Henüz yeni çıkan Xiaomi cihazlara imei atma yöntemi yok kardeşim. Normalde kayıt yöntemi olan sıfır cihazlar bile hazır kayıtlı olamaz xiaomide, sim kart takılıp en az 1 hafta sonra kilidi açılması gerekiyor, ama buna bile hazır kayıtlı yazıyor adamlar ilanlara :) x3 prolara da kayıtlı yazmaları sizi yanıltmasın.

Poco F2 prolara da kayıt yöntemi 5 6 ay sonra çıktı, xiaomi bir şekilde sızdırdı hep bugüne kadar. Yeni modellerde de yöntem çıkar diye ümitvarız, ama çıkmama ihtimali de var, bunu göz önünde bulundurularak alan alsın, sonra satıcının başına ekşimesin kimse :) Xiaomi bundan sonra imei işlemi yolunu kapatırsa kendi ayağına sıkar bir nevi, millet oneplus gibi infinix gibi modellere yönelir.

Yeni çıkıp henüz imei kayıt yöntemi olmayan cihazlar:

Mi 11
Mi 11 Lite
Redmi Note 10
Redmi Note 10 Pro
Poco X3 Pro
Poco F3
Sağolun hocam açıklamanız için bakıyorum baya satılıyor kullananı var cihazın bencede gelir gibi ayrıca bu bt kiliti ve bu imei durumu için bir ana başlık açarsanız ben ve benim gibiler için çok faydalı olacaktır diye düşünüyorum

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Eninde sonunda hepsine kayıt yapılabilir hale geliyor hocam. şimdi cihazı alsanız zaten sene sonuna kadar kulllanabiliyorsunuz. sene başı da sıfırlanıyor zaten süre. o zamana kadar kesin bulunur.

beytullahbkc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beytullah
Cihazım
Mİ12T
Konular
8
Eninde sonunda hepsine kayıt yapılabilir hale geliyor hocam. şimdi cihazı alsanız zaten sene sonuna kadar kulllanabiliyorsunuz. sene başı da sıfırlanıyor zaten süre. o zamana kadar kesin bulunur.
bende öyle düşünüyorum da tedirgindim yarın alacağım tam fiyat performans ürünü bence

Üst Alt