- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Xiaomi Mi10T
- Konular
- 0
poco x3 nfc oluyor ama poco x3 pro kayıtlı satan varsa hemen alayım ben bir taneKayıtlı olarak satanlar var nasıl oluyor?
poco x3 nfc oluyor ama poco x3 pro kayıtlı satan varsa hemen alayım ben bir taneKayıtlı olarak satanlar var nasıl oluyor?
Custom rom yapan arkadaşım bana snap dragon işlemcili cihazların hepsine çok kolay şekilde imei atılacağını söyledi. Note 9 Pro da olduğu gibi bütün adımların aynı olduğunu söyledi. Ne kadar doğrudur bilemem. Denemedim.snapdragon 855 işlemci ve rsa koruma var yapabilen varsa buyursun yapsın hepimiz faydalanalım
Alakası yok hocam aynı olan diag mod açma efs yedeği alma edit ve restore harici işlemler isteyen var kimisi kolay kimisi zor gibi ama bana göre hepsi kolayCustom rom yapan arkadaşım bana snap dragon işlemcili cihazların hepsine çok kolay şekilde imei atılacağını söyledi. Note 9 Pro da olduğu gibi bütün adımların aynı olduğunu söyledi. Ne kadar doğrudur bilemem. Denemedim.
o tarz bir işlemlerden bahsetmedi ama siz bilirsinizAlakası yok hocam aynı olan diag mod açma efs yedeği alma edit ve restore harici işlemler isteyen var kimisi kolay kimisi zor gibi ama bana göre hepsi kolay
Henüz yeni çıkan Xiaomi cihazlara imei atma yöntemi yok kardeşim. Normalde kayıt yöntemi olan sıfır cihazlar bile hazır kayıtlı olamaz xiaomide, sim kart takılıp en az 1 hafta sonra kilidi açılması gerekiyor, ama buna bile hazır kayıtlı yazıyor adamlar ilanlara x3 prolara da kayıtlı yazmaları sizi yanıltmasın.x3 pro 8/256 almak istiyorum ama imei atılamıyor diyenler var. malum sitenden bakınca açıklamda imei ücretsiz atılıyor diyenlerde var kafalar karışık yok mu aydınlatacak birisi
Sağolun hocam açıklamanız için bakıyorum baya satılıyor kullananı var cihazın bencede gelir gibi ayrıca bu bt kiliti ve bu imei durumu için bir ana başlık açarsanız ben ve benim gibiler için çok faydalı olacaktır diye düşünüyorumHenüz yeni çıkan Xiaomi cihazlara imei atma yöntemi yok kardeşim. Normalde kayıt yöntemi olan sıfır cihazlar bile hazır kayıtlı olamaz xiaomide, sim kart takılıp en az 1 hafta sonra kilidi açılması gerekiyor, ama buna bile hazır kayıtlı yazıyor adamlar ilanlara x3 prolara da kayıtlı yazmaları sizi yanıltmasın.
Poco F2 prolara da kayıt yöntemi 5 6 ay sonra çıktı, xiaomi bir şekilde sızdırdı hep bugüne kadar. Yeni modellerde de yöntem çıkar diye ümitvarız, ama çıkmama ihtimali de var, bunu göz önünde bulundurularak alan alsın, sonra satıcının başına ekşimesin kimse Xiaomi bundan sonra imei işlemi yolunu kapatırsa kendi ayağına sıkar bir nevi, millet oneplus gibi infinix gibi modellere yönelir.
Yeni çıkıp henüz imei kayıt yöntemi olmayan cihazlar:
Mi 11
Mi 11 Lite
Redmi Note 10
Redmi Note 10 Pro
Poco X3 Pro
Poco F3
bende öyle düşünüyorum da tedirgindim yarın alacağım tam fiyat performans ürünü benceEninde sonunda hepsine kayıt yapılabilir hale geliyor hocam. şimdi cihazı alsanız zaten sene sonuna kadar kulllanabiliyorsunuz. sene başı da sıfırlanıyor zaten süre. o zamana kadar kesin bulunur.