Soru Poco X3 Pro İmei Kayıt Durumu Hakkında

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
sen böyle diyince işkillendim şimdi IMEI atılabileceği kesin değil mi? NFC dönmek istemiyorum
Hocam kesin diyemeyiz tabiki ama kesin gözüyle bakıyor herkes isim vermek gerekirse turangsm ile görüştüm bizzat kendi söyledi piyasada güvenilir bir firma zaten Xiaomi böyle topun altına girmez satışları çok düşer :) biz onun kara kaşına kara gözü için almıyoruz uygun olduğu için alıyoruz :)

zburak01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
POCO X3 PRO
Konular
0
Hocam kesin diyemeyiz tabiki ama kesin gözüyle bakıyor herkes isim vermek gerekirse turangsm ile görüştüm bizzat kendi söyledi piyasada güvenilir bir firma zaten Xiaomi böyle topun altına girmez satışları çok düşer :) biz onun kara kaşına kara gözü için almıyoruz uygun olduğu için alıyoruz :)
ya doğru demişte eğer gelmezse çok insan zarar edecek çok, XİAOMİ yerle bir olur zaten ama gelmezse çok üzülürüm 2600 Tl çöpe gider her yıl telefon alacak kadar paramız yok malum türkiyede yaşıyoruz

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
ya doğru demişte eğer gelmezse çok insan zarar edecek çok, XİAOMİ yerle bir olur zaten ama gelmezse çok üzülürüm 2600 Tl çöpe gider her yıl telefon alacak kadar paramız yok malum türkiyede yaşıyoruz
Aynen hocam biraz daha beklemek lazım inşallah olacak diye tahmin ediyorum hocam zaten Xiaomi de biliyor bu kaçak işini de çok zorlamıyor tahminimce :)

zburak01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
POCO X3 PRO
Konular
0
Aynen hocam biraz daha beklemek lazım inşallah olacak diye tahmin ediyorum hocam zaten Xiaomi de biliyor bu kaçak işini de çok zorlamıyor tahminimce :)
umarım reis ya telefon elimde kalırsa ağlarım çift SIM'li kilitli olan telefonlar daha önceden kırılıyormuydu?

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
umarım reis ya telefon elimde kalırsa ağlarım çift SIM'li kilitli olan telefonlar daha önceden kırılıyormuydu?
Evet kırılmayan telefon yok yeni olduğu için bu durum normal eng rom paylaşırsa çıkar mutlaka :)

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Benim anlamadığım Xiaomi neden kendi ayağına sıksın, Türkiye pazarında satışlar düşerse mahvolur biteriz, şirketimiz iflas eder diye mi düşünüyorlar. Dünyanın her yerinde satıyor bu marka bu kadar abartmayın. Kafaya koydularsa sonuna kadar üstüne gidip kaçak işini bitirirler. Bence şimdiye kadar uygun fiyatla kendilerini pazara sokup yayıldılar, bundan sonra da premium algısı için IMEI, sürümlerle oynama vb işini bitirip pazar liderliği için yarışan üst seviye marka algısı oluşturacaklar. Tahminim Samsung'un yerini alıp android kısmında bayrağı devralmak ve Apple'ın ana rakibi olmak. Arada bir yeni çıkan işlemcileri ilk kullanan marka olmaları da bu yönde bir çaba gibi duruyor.

zburak01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
POCO X3 PRO
Konular
0
Evet kırılmayan telefon yok yeni olduğu için bu durum normal eng rom paylaşırsa çıkar mutlaka :)
evet abi bencede çünkü yaklaşık 9 ay öncede böyle bir habere rastladım araştırdım atılmıyordu XİAOMİ bir telefondu tam hatırlamıyorum yine bunun gibi... ama şimdi bu haberi gördüm bu telefon için... diğer telefona baktığımda şuan IMEI atıldığını gördüm büyük ihtimal gelir buna da inşallah yani 😥

ugurgurbuz39

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 9
Konular
25
Arkadaşlar, öyle veya böyle atıldığına göre, RSA şifreleme muhabbetine ne oldu? Anladığım kadarıyla dosya ile qcn ile vs. atılıyor. O halde RSA gerçekten hikayemiydi?
Poco F3 için yapılıyor mu? Bilen duyan olduysa bilgi verebilir misiniz?

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Arkadaşlar, öyle veya böyle atıldığına göre, RSA şifreleme muhabbetine ne oldu? Anladığım kadarıyla dosya ile qcn ile vs. atılıyor. O halde RSA gerçekten hikayemiydi?
Poco F3 için yapılıyor mu? Bilen duyan olduysa bilgi verebilir misiniz?
F3 ve X3 pro ya hala atılmıyor.bu arada bu forumda her RSA konusunun altında RSA kırıldı yazan çok insan var hocam.RSA kırılmadi hikaye felan değil Hocam.Suan RSA bypass edildi yani şöyle diyeyim.Eng romu bulundu cihazın eng romdaki modem dosyasında açık varmış (Her an kapanabilir) onu bulup yaptılar ama şimdi şöyle bir sıkıntı var cihaz her guncellemede yeniden modem dosyası istiyor yani.Zaten şuan sorunsuz bu yöntemi kullanan cihaz mi 11 Lite 4G.Bu cihazın dosyasını alıp Redmi Note 10 Pro içinde yaptılar kayıt başarılı oldu ama şöyle bir problem var cihazda kalıcı hasar bırakıyor ve sensör problemi var.Yani çok riskli bir iş

ugurgurbuz39

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 9
Konular
25
Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Mesele anlaşılmıştır. F3 cihazım var. Süre uzatma işlemine ihtiyacım var. Bu konuda forumumuzda ücreti karşılığı destek olan var mı? Yakın zaman sonra cihazım kapanacak. Malesef sim 2 de kullanılmış ve 8 aylık süreden faydalanamıyorum.

Üst Alt