Redmi Note 10 pro da hâlâ sıkıntılar giderilmemiştir atmanızı attırmamanızı tavsiye ediyorum wifi bölümünde donma kasma sensör sorunları her güncellemede modem yenileme gibi durumları göze alacak iseniz sizin bileceğiniz iş bundan 2 3 ay önce bir konu açtım atılıyor diye konu hâlâ mevcut ise burdan teyit ediyorum biraz sabredin sağlıklı bir yolu bulunur ise (sanmıyorum) o zaman gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz iyi akşamlar Allah'a emanetalp15eren, Hevesinizi alın ve kurtulun cihazdan bir an evvel... İlerde çıkarsa tekrar alırsınız....
hocam aynı durumdayız bende aldım bilgili birisine benziyorsunuz. sizle instagramdan takipleşsek beni IMEI yüklemesi hakkında bilgilendirebilir misiniz ? yani yapılabildiği zamanİnşallah hocam bende de POCO X3 pro aldım onu kullanıyorum onunda IMEI repair sorunu var şimdilik
Teşekkürler hocam poco X3 pro şu anda atılıyor deniliyor duyduğum kadarıyla netleşsin size buradan Bilgi veririm ben Instagram kullanmıyorum epeydirhocam aynı durumdayız bende aldım bilgili birisine benziyorsunuz. sizle instagramdan takipleşsek beni IMEI yüklemesi hakkında bilgilendirebilir misiniz ? yani yapılabildiği zaman
eyvallah reis zaten şimdiden çıktıysa IMEI atmadan zaten 10 ay felan kullanabilicem 10 ay'a daha sağlıklısı çıkar inşallahTeşekkürler hocam poco X3 pro şu anda atılıyor deniliyor duyduğum kadarıyla netleşsin size buradan Bilgi veririm ben Instagram kullanmıyorum epeydir
çok iyi haber reis şuan çok mutlu oldum telefon elimde patlar diye korkuyordum 2600 Tl çöp olacaktı zaten XİAOMİ IMEI işini engelleseydi kendi ayağına sıkardı teşekkür ederim tekrardan büyük oh çektimBen de dün 10 15 tane telefoncu arkadaş ile görüştüm IMEI işi yeni başlamış bir iki haftaya yaygınlaşır şuan çıkan sistem sağlıklı çalışmıyor dendi aynı durum mi 11 lite note 10 serisi için de yapıldı ama şuan hepsine IMEI atılıyor bu cihaz çok yeni mutlaka sistem bulunur Türk milletine imkansız de otur izle o kadar haber yaptılar insanları korkuttular hepsi tr garantili cihaz almak için oyun gibi geliyor
Yok zaten ben cihazı Bulgaristan'dan getirttim uyguna düzgünce anlattım yani onlardan telefon almayacağım sonuçta çıkarları yok bu işten hepsi de birbirine yakın şeyleri söyledi Allah büyüktür diyelim en kötü satıp X3 NFC alınırçok iyi haber reis şuan çok mutlu oldum telefon elimde patlar diye korkuyordum 2600 Tl çöp olacaktı zaten XİAOMİ IMEI işini engelleseydi kendi ayağına sıkardı teşekkür ederim tekrardan büyük oh çektim
sen böyle diyince işkillendim şimdi IMEI atılabileceği kesin değil mi? NFC dönmek istemiyorumYok zaten ben cihazı Bulgaristan'dan getirttim uyguna düzgünce anlattım yani onlardan telefon almayacağım sonuçta çıkarları yok bu işten hepsi de birbirine yakın şeyleri söyledi Allah büyüktür diyelim en kötü satıp X3 NFC alınır