Soru Poco X3 Pro İmei Kayıt Durumu Hakkında

oguzhanyazman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
note10
Konular
0
Konuyu uzun zamandır takipteyim. Yurtdışında askerim bakalım 2 ay sonra dönüş yapacağım. bu rsa için bir çözüm olmazsa satıp gelmeyi düşünüyorum. gerçi dönüşte iki slot beni iade eder o zamana bir çözüm bulunabilir sanırım

onurconur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur Conur
Cihazım
POCO X3 PRO
Konular
0
Ben Telegram gruplarında şöyle bir bilgi gördüm...

"Zahter iletişim ve başka bir kaç yerde repair işlemi yapılabiliyor. Buraya yazmayın lütfen kendileri ile görüşün. Bildiğimiz kadarıyla cihaza yazılımsal müdahale ediliyor, donanımsal bir işlem uygulanmıyor ama yine de şimdilik uzaktan erişimle değil cihaz fiziksel olarak götürülerek işlem yapılıyor."

Biraz araştırdım ama bir sonuç da elde edemedim. Belki burada konuya açıklık getirecek veya başka öneri ya da ek bilgi yazacak birileri olur diye paylaştım.

emox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
1
Ben Telegram gruplarında şöyle bir bilgi gördüm...

"Zahter iletişim ve başka bir kaç yerde repair işlemi yapılabiliyor. Buraya yazmayın lütfen kendileri ile görüşün. Bildiğimiz kadarıyla cihaza yazılımsal müdahale ediliyor, donanımsal bir işlem uygulanmıyor ama yine de şimdilik uzaktan erişimle değil cihaz fiziksel olarak götürülerek işlem yapılıyor."

Biraz araştırdım ama bir sonuç da elde edemedim. Belki burada konuya açıklık getirecek veya başka öneri ya da ek bilgi yazacak birileri olur diye paylaştım.
Bende öyle duyumlar alıyorum, getir atalım diyorlar ama...

aylakbakkal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özcan
Cihazım
Mİ 8SE
Konular
5
10 ayım daha var. Garantileşir o zamana. Sıkıntı yok.

ByBlaCk4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusufcan
Cihazım
E5603
Konular
0
Mi11 lite ve Note 10 Pro ya sorunsuz imei atmayı başardılar, telegram gruplarında var, poco x3 pro içinde denemelik cihaz arıyorlar, imei işlemi sonrası rom değiştirme yada güncelleme yapılırsa fastboottan modem dosyasını flaşlamak yetiyormuş, x3 pro için imei repair yakında çoğu yerde başlar diye düşünüyorum.

MrKaan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi mi9t
Konular
12
Mi11 lite ve Note 10 Pro ya sorunsuz imei atmayı başardılar, telegram gruplarında var, poco x3 pro içinde denemelik cihaz arıyorlar, imei işlemi sonrası rom değiştirme yada güncelleme yapılırsa fastboottan modem dosyasını flaşlamak yetiyormuş, x3 pro için imei repair yakında çoğu yerde başlar diye düşünüyorum.
Bende bugün aldım cihazı bunlara güvenerek umarım çıkar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bir sorum olacak cihazın kapanmasına kaç gün kaldı bunu öğrenebilme şansım var mı?

canpi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
YÜCEL
Cihazım
SAMSUNG
Konular
0
Arkadaşlar kolay gelsin.X3 pro imei ok.Telegram biri çözmüş bu işi.Poco x3 pro grubunda az ön ce yazdı bilginize

canpi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
YÜCEL
Cihazım
SAMSUNG
Konular
0
Uzaktan kayıt diyor.Zahter iletişim değil.

emox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
1

okkir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
0
Hangi grup dostum paylaşır mısın acaba?
Evet merak ettik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bugün almayı düşünüyordum sizce kesin başlar mı imei atma işlemi

Son düzenleme:
Üst Alt