Redmi note 10 proyu yaptım, kendileri yapmış gibi içinde adım yazan dosyayı sağda solda paylaştılar. Bunda da wifi sorunu olan modem dosyası var. Çözmesi benim için kolay ama aynı şeyleri yaşamak istemediğim için müdahale etmiyorum şu an. Çok zor değil ya, paylaşırken bir isim vermek. Adam dosyamı çalmış, hayırlı günleriniz olsun inşaAllah deyip dosyamı paylaşıyor. Ne diye uğraşayım.okkir, Almayın
poco x3 grubu var yazın çıkar telegramdaHangi grup dostum paylaşır mısın acaba?
efenim günaydın.telegramda poco x3 pro grubu var yazın çıkar.Ayrıca Kartal gsm de yaptığını söylüyor.Benim bu bilgileri verme amacım sadece bilgi amaçlıdır.Lütfen araştırınız.Evet merak ettik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bugün almayı düşünüyordum sizce kesin başlar mı imei atma işlemi
efenim günaydın.Ben sadece bilgi amaçlı kullananlara yararlı olurmu düşüncesi ile paylaşım yapıyorum.Telegram da poco x3 pro grubu.ayrıca facebook ta Kartal GSM yaptığını söylüyor.Kolay gelsin.Çözüldü mü pek inanmıyorum.
Diyorlar çözüldü. link istiyoruz atan yok. Boşuna beklemeyin. Elinizde kalacak.
işlemden kastım modem dosyasını fastboottan flashlamak.dün atılmaya başlandı.Ama herhangi bir guncelleme veya farklı rom atıldığında işlem gerekiyor. o konularda detay bulamadım.
O normal hocam. Artık güncellemelere modem dosyası da koyuyorlar, hali ile üstüne yazıyordün atılmaya başlandı.Ama herhangi bir guncelleme veya farklı rom atıldığında işlem gerekiyor. o konularda detay bulamadım.
işlemden kastım modem dosyasını fastboottan flashlamak.
O normal hocam. Artık güncellemelere modem dosyası da koyuyorlar, hali ile üstüne yazıyor