Soru Poco X3 Pro İmei Kayıt Durumu Hakkında

maldoror

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
mi 9 se
Konular
1
Şimdiye kadar sim1 e ime atabilen bir bilge çıkmadığına göre, şimdiden sonra da sim2 ye imei atabilecek olan birileri çıkmayacaktır. Deniliyor ki anakartta direnç değişecekmiş falan filan. Anakartla oynamak, akışını ve düzenini değiştirmek en tehlikeli tamir işlerinden biridir ki servis bile tamir etmiyor direk anakartı yenisiyle değiştiriyor. Yani donanımsal müdahale zor

Bana satan kişi ısrarla olacağını söylüyor. Ve şu dönemde anakart üzerinde direnç yöntemi ile imei atanların olduğunu, yazılımsal olarak da çinden kodların çıktığını belirtti. Bir de üzerine 300'den fazla poco x3 pro satış yaptığını söyledi. Bir an önce olsun yani yoksa 2.500TL elimde patlayacak.

Erendebruyneee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ragnar lothb
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
0
Bana satan kişi ısrarla olacağını söylüyor. Ve şu dönemde anakart üzerinde direnç yöntemi ile imei atanların olduğunu, yazılımsal olarak da çinden kodların çıktığını belirtti. Bir de üzerine 300'den fazla poco x3 pro satış yaptığını söyledi. Bir an önce olsun yani yoksa 2.500TL elimde patlayacak.
Ya benim aldigim yerde de adam 300den fazla satmış bu telefonu. Bende 3bin liraya aldim. Adama sorucam bugün. Herhangi bir çözümü bulunamaz bence. O yuzden satmayi dusunuyorum

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
Ne kadar sattıysa sattı. Bu iş telefoncunun satış rakamına göre şekillenmez. Son durum imei işi imkansız.

th3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
iphone 6
Konular
0
Konu başlığı farklı ancak benzer durum olduğu için bu konuya yazmak sorun olmaz sanıyorum. Ben de mi 11 lite için bir satıcıdan ''test aşamasında henüz ancak kayıt garantisi veririz'' duydum. Riske girilir mi emin değilim

sercan19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
unlock
Cihazım
mi 5x
Konular
9
Dert sahibi olma ne gerek var.
Poco x3 veya mi 10t ye bak

POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
Konu başlığı farklı ancak benzer durum olduğu için bu konuya yazmak sorun olmaz sanıyorum. Ben de mi 11 lite için bir satıcıdan ''test aşamasında henüz ancak kayıt garantisi veririz'' duydum. Riske girilir mi emin değilim
Geçsin o işleri. İşlem yapılana kadar bu telefonları almayın.

• Beğen
Tepkiler: th3

WhyLeR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
S3533
Konular
1
ist.da 200 TL yapan yerler oldugunu soyluyorlar. redmi note 10 ve poco x3 pro, sokup yapiyorlarmis.

vitekop

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
m3
Konular
0
Bu telefonlara imei atılamıyor satıcılar elindeki cihazları satmaya çalışıyorlar almayın arkadaşlar..

CaptainNezir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MustafaNezir
Cihazım
Note 6pro
Konular
10
Merhaba arkadaşlar x3 pro'ya imei kaydı yapılamıyormuş şuan doğru mu kullanan var mı bu cihazı? (Yurtdışı garantisiz cihazlar için)
RCA kilidinden dolayı yapılamıyor daha gelmedi kayıt

Üst Alt