Soru Poco X3 Pro İmei Kayıt Durumu Hakkında

Old Walf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
iskender
Cihazım
redmi note 9pro
Meslek
Emekli teknisyen
Konular
3
Sd 860 düzeltelim lütfen bilgileri!!!

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
denemeden anlayamazdik. ogrenmiş olduk. 3 hafta once denedim .forumlarda pek bilgi göremedim korumali oldugunu bilsek girermiydik. kanaatimce eng rom cikarsa en azindan şebekeyi düzeltebiliriz. cihaz efs siliyosun tekrar yazamiyorsun o koruma düzgün bir costum rom veya costum recovery la asilabileceğine inaniyorum. qcn xqcn yedekleri mevcut. yazdirdim nafile..
denemeden anlayamazdik dediğin olay 3 hafta önce çıkmadı hocam bu hayli bir süre önce söylenen bir şeydi belki de siz bununla ilgili yazılara haberlere denk gelmediniz biraz da körü körüne ateşe gitmişsiniz sağlık olsun umarım yöntem çıkar veya enazından cihazı eski haline döndürürsünüz

M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
Geçen hafta kayıtsız aldım. Ağustosa kadar sim2 slotu aktif, sim1 slotu için de 4 ay süre gelecek toplasan 8 ayda illa bi yöntem bulunur, ha bulunmazsa da ya pasaport kaydı ya da başka bir telefonu arama yapmak için kullanmak durumundayız.

En son imei atılıyor ama şebeke sorunu var demişlerdi
2 aya çıkar korkma

Fatihaq68

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
10
2 aya çıkar korkma
İnsallah
Koruma kalktigi veya yntm bulundugu anda 8 256 tercihim o zmn a kadar bekliyecegiz
Bu arada ikinci el tel satislarinda tecrube sahibi olanlar ozelden yazarsa svnirim
Bir kac tuyonuzu alirim

sthe2154

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Idıd
Cihazım
Djjdkd
Konular
1
denemeden anlayamazdik dediğin olay 3 hafta önce çıkmadı hocam bu hayli bir süre önce söylenen bir şeydi belki de siz bununla ilgili yazılara haberlere denk gelmediniz biraz da körü körüne ateşe gitmişsiniz sağlık olsun umarım yöntem çıkar veya enazından cihazı eski haline döndürürsünüz

M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende de öyle oldu Poco X3 IMEI repair videosu altına sordum video sahibine o da PRO ya da atılır aynı yöntemle dedi. Foruma bakmadan denedim

Enes3450

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Poco3x
Konular
0
Arkadaşlar Bi telefonuyla konuştum ay sonuna kdr İMEL gelir diyolar poco x3 pro için bilgisi olan varmi

Üst Alt