denemeden anlayamazdik dediğin olay 3 hafta önce çıkmadı hocam bu hayli bir süre önce söylenen bir şeydi belki de siz bununla ilgili yazılara haberlere denk gelmediniz biraz da körü körüne ateşe gitmişsiniz sağlık olsun umarım yöntem çıkar veya enazından cihazı eski haline döndürürsünüzdenemeden anlayamazdik. ogrenmiş olduk. 3 hafta once denedim .forumlarda pek bilgi göremedim korumali oldugunu bilsek girermiydik. kanaatimce eng rom cikarsa en azindan şebekeyi düzeltebiliriz. cihaz efs siliyosun tekrar yazamiyorsun o koruma düzgün bir costum rom veya costum recovery la asilabileceğine inaniyorum. qcn xqcn yedekleri mevcut. yazdirdim nafile..
2 aya çıkar korkmaGeçen hafta kayıtsız aldım. Ağustosa kadar sim2 slotu aktif, sim1 slotu için de 4 ay süre gelecek toplasan 8 ayda illa bi yöntem bulunur, ha bulunmazsa da ya pasaport kaydı ya da başka bir telefonu arama yapmak için kullanmak durumundayız.
En son imei atılıyor ama şebeke sorunu var demişlerdi
İnsallah2 aya çıkar korkma
Bende de öyle oldu Poco X3 IMEI repair videosu altına sordum video sahibine o da PRO ya da atılır aynı yöntemle dedi. Foruma bakmadan denedimdenemeden anlayamazdik dediğin olay 3 hafta önce çıkmadı hocam bu hayli bir süre önce söylenen bir şeydi belki de siz bununla ilgili yazılara haberlere denk gelmediniz biraz da körü körüne ateşe gitmişsiniz sağlık olsun umarım yöntem çıkar veya enazından cihazı eski haline döndürürsünüz
M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam nasıl yapılıyor veya kim yapıyor yardımcı olabilir misinYapılabiliyor.
İmel ne hocam imei ..Arkadaşlar Bi telefonuyla konuştum ay sonuna kdr İMEL gelir diyolar poco x3 pro için bilgisi olan varmi
imel gelir demiş imei gelmesi meçhulİmel ne hocam imei ..