Soru Poco X3 Pro İmei Kayıt Durumu Hakkında

FlyingKat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Galaxy S23Ultra
Meslek
I fly brudda
Konular
38
Beyler işlemcim 855 (SM8150) olarak gözüküyor 860 nerde ? Bu nasıl iş anlamadım
Sd860 sd855+ tır. Bilinen bir şey.

Uzun lafın kısası gpu larda bile olan stok probleminden dolayı ve israfı önleme amaçlı artık yeni budget telefonlara eski flagship çipset konuluyor ismi değiştirilip(1 2 tık farklı olarak)

Anlayacağınız 3 yıl önceki f/p ürününün işlemcisi patatesken şimdiki f/p ürünlerinin işlemcisi 1 2 yıllık flagship işlemci oluyor. Üreten de satan da alan da kazanıyor bu durumdan.

Osmpocco

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Poco x3
Konular
7

Uzun lafın kısası gpu larda bile olan stok probleminden dolayı ve israfı önleme amaçlı artık yeni budget telefonlara eski flagship çipset konuluyor ismi değiştirilip(1 2 tık farklı olarak)

Anlayacağınız 3 yıl önceki f/p ürününün işlemcisi patatesken şimdiki f/p ürünlerinin işlemcisi 1 2 yıllık flagship işlemci oluyor. Üreten de satan da alan da kazanıyor bu durumdan.
Saol dostummm

onurconur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur Conur
Cihazım
POCO X3 PRO
Konular
0
Stock rom kullanmaya devam edecekler için mutlaka imei kaydı yapabilmek için bootloader'ın açık mı olması gerekiyor?
Ben normalde NFC ile ödemeyi çok kullanıyorum ama BL kilidi açıkken buna izin vermiyor biliyorsunuz, günlük hayatımda bayağı yorucu oluyor hatta BL tekrar kapatsam mı diye düşündüm ama o da çok saçma olacaktı, vaz geçtim.
Bu arada BL açılınca telefonun silindiğini ben tam anlamamışım. Benim kadar saf başkası yoktur gerçi ama okuyana faydası olur belki... Allahtan bir yedek vardı..

FlyingKat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Galaxy S23Ultra
Meslek
I fly brudda
Konular
38
Stock rom kullanmaya devam edecekler için mutlaka imei kaydı yapabilmek için bootloader'ın açık mı olması gerekiyor?
Ben normalde NFC ile ödemeyi çok kullanıyorum ama BL kilidi açıkken buna izin vermiyor biliyorsunuz, günlük hayatımda bayağı yorucu oluyor hatta BL tekrar kapatsam mı diye düşündüm ama o da çok saçma olacaktı, vaz geçtim.
Bu arada BL açılınca telefonun silindiğini ben tam anlamamışım. Benim kadar saf başkası yoktur gerçi ama okuyana faydası olur belki... Allahtan bir yedek vardı..
Bootloader açık olsa bile nfc temassız ödeme çalışıyor.(garanti, vakıf)

Nobita Nobi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doraemon
Cihazım
POCO X3
Konular
16
Custom rom yapan arkadaşım bana snap dragon işlemcili cihazların hepsine çok kolay şekilde imei atılacağını söyledi. Note 9 Pro da olduğu gibi bütün adımların aynı olduğunu söyledi. Ne kadar doğrudur bilemem. Denemedim.
Hocam hepsine değil de çoğuna diyelim geçen aylarda sıfır redmi note 10 susturdum ilk çıktığında telefon klasik yöntemle repair yaptım sustu.

sercan19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
unlock
Cihazım
mi 5x
Konular
9
Hocam hepsine değil de çoğuna diyelim geçen aylarda sıfır redmi note 10 susturdum ilk çıktığında telefon klasik yöntemle repair yaptım sustu.
Klasik yöntemle bende ugraştı. Efs yedeği ile geri geldi tel

POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enes3450

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Poco3x
Konular
0
Bi kaç yerde poco x3 proya IMEL atiliyiyo dediler bende atiliymiyo diye biliyom atiomiyosa bunlar ne atiyolar

Fatihaq68

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
10

Hocam konunun basinda telefondaki stock imeileri 8 aylik sureyle kullanabileceginizi yazmissiniz acaba suan da imei repair isini halledebildiniz mi ben de x3 pro almayi dusunuyorum da biraz bilgi ediniyim

Üst Alt