Soru Poco X3 Pro İmei Kayıt Durumu Hakkında

Erendebruyneee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ragnar lothb
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
0
Baya bir araştırdım ama neredeyse tüm çevrem yurtdışi kullandigi ve sonunda imei repair yaptirabildigi icin 4000 tl vermeye gerek yok dedim. İmei repair yapilamayan 5 telefondan birine denk gelmişiz anlayamadim niyr boyle oldu. Aldigim yerdeki adam 8 ay sonunda kaydını 50 tlye yapıcaz dedi inşallah bilerekten dememiştir

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Baya bir araştırdım ama neredeyse tüm çevrem yurtdışi kullandigi ve sonunda imei repair yaptirabildigi icin 4000 tl vermeye gerek yok dedim. İmei repair yapilamayan 5 telefondan birine denk gelmişiz anlayamadim niyr boyle oldu. Aldigim yerdeki adam 8 ay sonunda kaydını 50 tlye yapıcaz dedi inşallah bilerekten dememiştir
Aslında tam zamanına denk gelmişsin bundan sonraki telefonlara bu korumayı koymaya başladılar telefoncu nasıl olsa çıkar diye öyle söylemiş yani kesin değil çoğu satıcı elinden telefonları çıkarmak için olmayan şeyi olur gibi söylüyor kimi ise bilmiyor daha olayı ve eski telefonlar gibi zannediyor yaparız deyip geçiyor inşallah bir çözüm bulunur bu kadar kişi mağdur olmaz

M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erendebruyneee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ragnar lothb
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
0
Aslında tam zamanına denk gelmişsin bundan sonraki telefonlara bu korumayı koymaya başladılar telefoncu nasıl olsa çıkar diye öyle söylemiş yani kesin değil çoğu satıcı elinden telefonları çıkarmak için olmayan şeyi olur gibi söylüyor kimi ise bilmiyor daha olayı ve eski telefonlar gibi zannediyor yaparız deyip geçiyor inşallah bir çözüm bulunur bu kadar kişi mağdur olmaz

Xiaomi kendi ayağına sıkıyor bence. Benim aldigim yerden en az benden önce 20 kişi almis bu telefonu. Ya bırak rsayı parayı kazaniyorsun sen zaten ne gerek var. Ama islemciden kaynakli da olabiliyor. Umarım bir çözümü bulunur

Erendebruyneee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ragnar lothb
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
0
1 hafta oldu alalı. Telefonumu cok seviyorum umarim bi çözümü bulunur.

maldoror

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
mi 9 se
Konular
1
Arkadaşlar ben de malesef gerginim :( Yaklaşık 3 ay önce bir Forum üzerinden satın aldım. Satan kişi bana 1 ay önce de kesinlikle çıkacak dedi. Bu satıcının da imei işlemlerini yapan başka arkadaş ile görüştüm. Kodlar piyasa da dolanıyormuş ve muhtelemen olacak dedi. Bilemiyorum 2.500TL verip aldım umarım olur, yoksa elimde patlayacak...

Yok mu gerçekten iyi bir gelişme şimdi ?

sami karaca

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sami
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
24
Arkadaşlar ben de malesef gerginim :( Yaklaşık 3 ay önce bir Forum üzerinden satın aldım. Satan kişi bana 1 ay önce de kesinlikle çıkacak dedi. Bu satıcının da imei işlemlerini yapan başka arkadaş ile görüştüm. Kodlar piyasa da dolanıyormuş ve muhtelemen olacak dedi. Bilemiyorum 2.500TL verip aldım umarım olur, yoksa elimde patlayacak...

Yok mu gerçekten iyi bir gelişme şimdi ?
Şimdiye kadar sim1 e ime atabilen bir bilge çıkmadığına göre, şimdiden sonra da sim2 ye imei atabilecek olan birileri çıkmayacaktır. Deniliyor ki anakartta direnç değişecekmiş falan filan. Anakartla oynamak, akışını ve düzenini değiştirmek en tehlikeli tamir işlerinden biridir ki servis bile tamir etmiyor direk anakartı yenisiyle değiştiriyor. Yani donanımsal müdahale zor

Son düzenleme:

Erendebruyneee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ragnar lothb
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
0
şevk ve hevesinizi kırmak istemem ama çözümü yok, yol yakınken elinizden çıkarın.
Ya aldigim yerdeki adam güncellemeleri falan her şeyi kapattırdı. Güncelleme yaparsan kapanır tarzı bir şey söyledi. Miui 12.0.1 kullaniyorum suan

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Ya aldigim yerdeki adam güncellemeleri falan her şeyi kapattırdı. Güncelleme yaparsan kapanır tarzı bir şey söyledi. Miui 12.0.1 kullaniyorum suan
Alakası yok o imei atılmış cihazlarda gecerli tabi hepsinde değil bazı cihazlarda

Üst Alt