Soru Poco x3 pro HYPEROS kullanan var mı

spawnseytan1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
nejdet
Cihazım
mi9tpro
Konular
30
Benim poco x3 pro cihazım mevcut ve güncelleme yapamıyorum , aynı sürümü indirip kuramıyorum . rom sürümü rom sürüm v13. 0.3. 0 , internetten araştırdığıma göre cihazın yazılımı kilitlendiği yönünde oldu , ne güncel nede eski yazılımı kabul etmiyor . sorum ise bootloader kilidi açmadan bu sorunu çözmem mümkün mü yoksa yazılım yüklemek için mutlaka bootloader kilidinin açılması gerekiyor mu ?

Chatin1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi note3
Konular
1
Benim poco x3 pro cihazım mevcut ve güncelleme yapamıyorum , aynı sürümü indirip kuramıyorum . rom sürümü rom sürüm v13. 0.3. 0 , internetten araştırdığıma göre cihazın yazılımı kilitlendiği yönünde oldu , ne güncel nede eski yazılımı kabul etmiyor . sorum ise bootloader kilidi açmadan bu sorunu çözmem mümkün mü yoksa yazılım yüklemek için mutlaka bootloader kilidinin açılması gerekiyor m
Mecbur kilidi açman lazım hocam

xAnty

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tunahan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
1
Yeni sürümler çıktı deneyen var mı?
Ben telegram kanallarından bulduğum çoğu versiyonu denedim, stabil veya dev sürüm olsun hepsini denedim ama hepsinde aynı hatayı aldım. TWRP üzerinden zip uzantılı romları yüklüyorum fakat telefon açılmıyor. HyperOs ekranında kalıyor 10 dk dan fazla bekliyorum telefon açılmıyor. Uyumlu değildir belki diye farklı farklı romları denedim fakat hepsinde aynı sorunu yaşıyorum. Kontrol ediyorum doğru Romu indirmişim ama bir türlü olmuyor, miui 14 eu romu fastboot şeklinde kuruyorum o çalışıyor fakat TWRP den yüklediğim HyperOs neden açılmıyor anlamış değilim. Biri beni aydınlatırsa çok sevinirim..

Ghaneli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 9 se
Konular
3
Ben telegram kanallarından bulduğum çoğu versiyonu denedim, stabil veya dev sürüm olsun hepsini denedim ama hepsinde aynı hatayı aldım. TWRP üzerinden zip uzantılı romları yüklüyorum fakat telefon açılmıyor. HyperOs ekranında kalıyor 10 dk dan fazla bekliyorum telefon açılmıyor. Uyumlu değildir belki diye farklı farklı romları denedim fakat hepsinde aynı sorunu yaşıyorum. Kontrol ediyorum doğru Romu indirmişim ama bir türlü olmuyor, miui 14 eu romu fastboot şeklinde kuruyorum o çalışıyor fakat TWRP den yüklediğim HyperOs neden açılmıyor anlamış değilim. Biri beni aydınlatırsa çok sevinirim..
Ben twrp ile yükledim yüklendi ama hataları nedeniyle geriye döndüm birde çoğu yer ingilizce idi
Ama önce Bootloder kilidini açmıştım

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Var mı hocam bu rom iyi dediğiniz HyperOS sürümü?

wasabi121

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mfe
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
0
Ben bunu kurdum batarya performası iyi şu ana kadar görünen eksileri.
-Türkçe kurduğunuz halde ayarlar kısmının çoğu yer ingilizce
- Bildirim Ekranından parlaklığı artırmaya çalışırsanız telefon kendini resetliyor.
- Batarya %20'nin altına düştüğünde telefonun ekranı karardı geri de açılmadı şarj ettikten sonra açabildim.

Bunun dışında herhangi bir sıkıntıya raslamadım.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2024-01-31 saat 10.32.59_891387ce.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-01-31 saat 10.32.59_891387ce.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 26

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Ben bunu kurdum batarya performası iyi şu ana kadar görünen eksileri.
-Türkçe kurduğunuz halde ayarlar kısmının çoğu yer ingilizce
- Bildirim Ekranından parlaklığı artırmaya çalışırsanız telefon kendini resetliyor.
- Batarya %20'nin altına düştüğünde telefonun ekranı karardı geri de açılmadı şarj ettikten sonra açabildim.

Bunun dışında herhangi bir sıkıntıya raslamadım.
Hocam pil süresini paylaşır mısınız mümkünse

wasabi121

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mfe
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
0
Bu herhalde.