Soru Poco x3 pro HYPEROS kullanan var mı

Toorop

Premium Üye
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Şuan kurulu olan romunuz ile ilgili deneyimleri paylaşır mısınız hocam? Port olmasına rağmen geçilmeye değer mi? Şuan bende MIUI14/A13 var ve system R/W olmuyor bu yüzden MIUI13/A12 sürümüne geçmeyi düşünüyorum ama port hyperos da aklımda var sizin deneyimlerinizi okuduktan sonra kesin karar veririm. Şimdiden teşekkür ederim hocam.
Nfc ve otomatik parlaklık dışında bir sorun yok hocam bende, otomatik parlaklık da çalışıyor sonradan farkettim fakat hassasiyeti biraz düşük. Akıcılığı ve batarya performansı çok iyi, hiç donma takılma, yeniden başlama gibi sorunlarım da olmadı. Bluetooth ses konusunda da bir sorun yok. Aklıma gelenler şimdilik bunlar hocam, sizin aklınızda birşey varsa cevaplayabilirim. Ben port romlara pek sıcak bakmasam da EOL sayılır artık bizim telefonlar, MIUI arayüzünü de her zaman AOSP'a tercih ettiğim için deneme kararı vermiştim ki iyi denemişim. Belirli sorunlar da çözülür iyice stabil hale gelirse bu rom beni böyle de bir süre daha götürür.

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Nfc ve otomatik parlaklık dışında bir sorun yok hocam bende, otomatik parlaklık da çalışıyor sonradan farkettim fakat hassasiyeti biraz düşük. Akıcılığı ve batarya performansı çok iyi, hiç donma takılma, yeniden başlama gibi sorunlarım da olmadı. Bluetooth ses konusunda da bir sorun yok. Aklıma gelenler şimdilik bunlar hocam, sizin aklınızda birşey varsa cevaplayabilirim. Ben port romlara pek sıcak bakmasam da EOL sayılır artık bizim telefonlar, MIUI arayüzünü de her zaman AOSP'a tercih ettiğim için deneme kararı vermiştim ki iyi denemişim. Belirli sorunlar da çözülür iyice stabil hale gelirse bu rom beni böyle de bir süre daha götürür.
Özelden yazayım hocam.

pocox3pro860

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusufcuk
Cihazım
poco x3 pro
Konular
3
Bugün daha sorunsuz olan sürüm yayınlandı hocam linki bırakıyorum ve son değişiklikleri ekran görüntüsü olarak ekli dosyalar kısmına ekliyorum.
Hocam hangi twrp sürümü gerekiyor

pocox3pro860

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusufcuk
Cihazım
poco x3 pro
Konular
3
Ben en son sürüm ofox ile kurdum muhtemelen son sürüm twrp de iş görür eğer olmaz ise ofox ile kurulur.
Hocam romu kurdum ama çok laglı kasıyor vs telefon yanıcak diye korkuyorum o yüzden silmeyi düşünüyorum

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Hocam romu kurdum ama çok laglı kasıyor vs telefon yanıcak diye korkuyorum o yüzden silmeyi düşünüyorum
Bende de öyle olmuştu bir güne yakın kullandım ama maalesef aynı devam ediyor kasma, silin bence de.

pocox3pro860

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusufcuk
Cihazım
poco x3 pro
Konular
3
Bende de öyle olmuştu bir güne yakın kullandım ama maalesef aynı devam ediyor kasma, silin bence de.
Hocam peki hangi romu kullanmalıyım uzun süre aynı romda kalmak istiyorum bundan önce pixel rom kullanıyordum sorunsuzdu ancak son zamanlarda sapıttı galerisi falan, 90 fps destekleyen kaliteli bir rom lazım biliyormusunuz

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Hocam peki hangi romu kullanmalıyım uzun süre aynı romda kalmak istiyorum bundan önce pixel rom kullanıyordum sorunsuzdu ancak son zamanlarda sapıttı galerisi falan, 90 fps destekleyen kaliteli bir rom lazım biliyormusunuz
Hocam bir yıl öncesine kadar ben de rom değişikliği çok yapardım o zaman aospa paranodriod güzeldi şimdi güncel hali var mıdır bilemiyorum. Uzun zamandır MIUI 13 Endonezya sürümündeyim resmi olarak hyperos verilmez ise bir süre daha bekleyeceğim port romların oturması da zaman alıyor MIUI 14 ise bir günü çıkartmıyor. Anlayacağınız size şu rom iyidir güzeldir diyemem çünkü takip etmedim uzun süre.

Üst Alt