- Adım
- mfe
- Cihazım
- Poco X3 Pro
- Konular
- 0
Evet hocam bu ama aşağıdaki kullanımları da atabilirseniz makbule geçer.
Evet hocam bu ama aşağıdaki kullanımları da atabilirseniz makbule geçer.
Rom sürümü bilmiyorum da pocox3pro nun hatasını buldum diyebilirim. Mevcut olan yakınlık sensörü yüzünden tüm hatalar çözüm ise açabiliyor iseniz yakınlık sensörü arasına kağuçuk sıkıştırınız eğer daha basit yöntem isterseniz çevirici isimli turuncu telefon simgeli programı yükleyip sensörleri kapatın veya sensörleri kapatacak başka bir yöntem bulunVar mı hocam bu rom iyi dediğiniz HyperOS sürümü?
Benim telefonum dediğim gibi açılmadığı için deneyimleyemedim miui 14 e döndüm, belki burda yardımcı olan olur diye yazmıştım bilen biri varsa bana yardımcı olsun lütfen.Var mı hocam bu rom iyi dediğiniz HyperOS sürümü?
Bootloader açık ki zaten o sebepten fastboot ile atabiliyorum sorun olmuyor ama Twrp ile recovery atınca açılmıyor anlamış değilim. Romlar bozuk değil sizin dediğinize göre çünkü siz kullanmışsınız ama bende hiç telefon açılmıyor. Napim telefonu açılış ekranın da 1 saat tutmayı mı denesem anlamadım ki .Ben twrp ile yükledim yüklendi ama hataları nedeniyle geriye döndüm birde çoğu yer ingilizce idi
Ama önce Bootloder kilidini açmıştım
Twrp üzerindenBenim telefonum dediğim gibi açılmadığı için deneyimleyemedim miui 14 e döndüm, belki burda yardımcı olan olur diye yazmıştım bilen biri varsa bana yardımcı olsun lütfen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bootloader açık ki zaten o sebepten fastboot ile atabiliyorum sorun olmuyor ama Twrp ile recovery atınca açılmıyor anlamış değilim. Romlar bozuk değil sizin dediğinize göre çünkü siz kullanmışsınız ama bende hiç telefon açılmıyor. Napim telefonu açılış ekranın da 1 saat tutmayı mı denesem anlamadım ki .
Rom yükledikten sonra sadece format data yapıp telefonu yeniden başlatın, sistem bulunamadı..vs gibi bir uyarı gelirse önemsemeyin. Eski modellerde böyle bir durum yoktu, 3 wipe ile farklı romlar arası geçip gidiyorduk fakat yeni modellerde bazı romlar ve durumlar için gerekiyor, nedenini araştırmadım. Ayrıca OrangeFox ile de deneyebilirsiniz, son beta sürümünde Android 14 için şifreleme desteği eklendiği yazıyor, bu sadece dosya sistemini şifrelenmemiş şekilde görebilmenize ve sisteme müdahale edebilmenize olanak sağlıyor, bu olmadan yükleme yapılamaz gibi bir durum yok.Benim telefonum dediğim gibi açılmadığı için deneyimleyemedim miui 14 e döndüm, belki burda yardımcı olan olur diye yazmıştım bilen biri varsa bana yardımcı olsun lütfen.
Bootloader açık ki zaten o sebepten fastboot ile atabiliyorum sorun olmuyor ama Twrp ile recovery atınca açılmıyor anlamış değilim. Romlar bozuk değil sizin dediğinize göre çünkü siz kullanmışsınız ama bende hiç telefon açılmıyor. Napim telefonu açılış ekranın da 1 saat tutmayı mı denesem anlamadım ki .
• Perf Kernel
• Security Patch 2023-12-01
• Fixed Face Unlock, black hole horizontal, Optimaze ROM
• GPUTunner + config turbo pocof5pro
• Bypass Signature Verification
• IOS Emoji, Unlimited GPhotos
• Support Display 30Hz, 60Hz, 90Hz, 120Hz
• Nfc, Fingerprint, AOD 10S All Type AOD, Work Fine
• Debloat and Deodex
• Ported from Xiaomi 13 Ultra
• SafetyNet fails
• System R/W
• SELinux is Enforcing
• Decrypted by default
Takip ettiğim gruplarda paylaşılmamış. Hazır haftasonuyken akşama detaylıca incelerim, yorumlarına bakar bir sıkıntı olmazsa yüklerim. Paylaştığınız için teşekkürler hocam.#HyperOS #Port #U #VayuBhima #HYBRID
HyperOS Global HotFix | V1.0.5.0.UMAEUXM | Android 14.
Updated: 19/01/'24
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir|Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir|Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MD5: 0d089bdcfc707440a40255fb68278e8f
Don't Report Bug If You Dirty Flash, Accept Small bug if dirty Flash
Changelog:
Notes:
By @Super_Cat07
Diskusi @Port_Rom_Screenshot
Channel @Port_Vayu_Bhima
#HyperOS #Port #U #VayuBhima #HYBRID
HyperOS China Stable | OS1.0.4.0.UMNCNXM | Android 14.
Updated: 16/01/'24
Download | Gdrive | Mirror
Screenshot
Change Theme Server
How Enable Gservice
Changelog:
• Perf Kernel
• Security Patch 01-01-2024
• Bypass Signature Verification
• IOS Emoji, Unlimited GPhotos
• bypass Limit Brightness 4k to 8k
• MultiLenguage/Global Lenguage
• Fixed Problem 60Hz From Proveus Patch
• Support Display 30Hz, 60Hz, 90Hz, 120Hz
• Launcher-Mod, Appvault-Unlock, ThemeManager-Unlock
• Nfc, FaceUnlock, Fingerprint, AOD 10S And All Type AOD, Taplus, Ai Translate, Work Fine
• Debloat and Deodex
Notes:
• Ported From POCOF5Pro (Mondrian)
• SafetyNet Fails
• SELinux is Enforcing
• System R/W
• Decrypted By Default
By @Super_Cat07
Channel @Port_Vayu_Bhima
#HyperOS #Port #U #VayuBhima #HYBRID
HyperOS CN | V1.0.24.1.1.DEV | Android 14.
Updated: 11/01/'24
Download | Mirror | Gdrive | TG
Screenshot | RecordOS
Change Theme Server
How Enable Gservice
Fix Big Hole Front Camera
Changelog:
•Perf Kernel
•MultiLenguage
•Aod support All Type, Depth Wallpaper, Taplus, Nfc, FaceUnlock, Fingerprint, LED Notification, etc Work
•Added IOS Emoji, Unlimited Gphotos
•Support 60Hz, 90Hz, 120Hz
•Enhance Keyboard
•Bypass Application Signature
•Full deodex and debload
Credits:
• Thanks to @MMETMA2 for help, base and mod feature
• Thanks to @kakashi1v1 for Mod System App
Notes:
• Ported from redmi k60 (Mondrian)
• SafetyNet fails
• SELinux is Enforcing
• System R/W
• Decrypted by default
By @Super_Cat07
Channel @Port_Vayu_Bhima
Çok sağolun, bu işlemi deneyeceğim olursa bilgilendirme yaparım .Twrp üzerinden
Sırasıyla format data - 4 wipe - reboot recovery yapın. Sonra reboot system yapıp 1 dk bekleyin cihaz poco yazısında kalıp açılmayacaktır.
Sonra tekrar twrp'yi açın teli pc'ye bağlayıp rom'u telefona atıp install kısmından yükleyin.
Yükleme tamamlandıktan sonra tekrar format data - 4 wipe yapın. Reboot system diyerek işlemi bitirin. Cihazınız açılacaktır
Anladığım karadıyla Twrp ye giriş yapacağım ve sırasıyla Wipe - Format Data yerine girip yes diyeceğim sonra reboot system yapıp 1 dk bekleyeceğim ve Twrp üzerinden Romu yükleyip tekrardan Wipe - Format Data yerine yes diyeceğim. Reboot system yaparak cihazı açacağım. Umarım doğru anlamışımdır.Twrp üzerinden
Sırasıyla format data - 4 wipe - reboot recovery yapın. Sonra reboot system yapıp 1 dk bekleyin cihaz poco yazısında kalıp açılmayacaktır.
Sonra tekrar twrp'yi açın teli pc'ye bağlayıp rom'u telefona atıp install kısmından yükleyin.
Yükleme tamamlandıktan sonra tekrar format data - 4 wipe yapın. Reboot system diyerek işlemi bitirin. Cihazınız açılacaktır
bugün denedim fakat Format data yaptıktan sonra poco yazısında kalmak yerine sistem açıldı. Birde galiba wipe yerinde system tikini işaretleyip systemi silmem gerekiyormuş o kutucukta bende yok. Twrp yerine Orangefox deneyeceğim.Çok sağolun, bu işlemi deneyeceğim olursa bilgilendirme yaparım .
Anladığım karadıyla Twrp ye giriş yapacağım ve sırasıyla Wipe - Format Data yerine girip yes diyeceğim sonra reboot system yapıp 1 dk bekleyeceğim ve Twrp üzerinden Romu yükleyip tekrardan Wipe - Format Data yerine yes diyeceğim. Reboot system yaparak cihazı açacağım. Umarım doğru anlamışımdır.