MIUI 12 POCO X3 NFC - Global Kararlı Rom V12.0.8.0.QJGMIXM İndirme Bağlantıları

mtamtamta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mt
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
0
Peki memnun musun şuanki sürümden neden dönmek istiyorsun
Evde 2 tane poco x3 nfc var. Biri 64 lük biri 128 lik. Kutularına bakılarsa biri 64 lük olan ekim 2020 diğeride 2021 de üretilenler. Açıkçası 2 sinin de tr romundan memnun kalmadım. Birine global attım ama simkartımı dahi takmadım denemedim daha doğrusu global olanı. İsteyen olursa çok abartmamak kaydıyla şu bu farklarına bakabilirmisin diye sorabilir bakabilirim.

İşin komedisi evde yılların nexus 5 saf androidi ve başka bir tane androidone lı tel var. Yakın zamanlarda samsung m31 s te elime geçti ve ondan da memnun kalmadım. ne bilem menülerde gezerken bazen takılma var 3 cihazda da misal ekstra bir ayar açma menüsüne dokununca ilk başta kasma hemen geriye gelip birkez daha yapınca bu sefer kasmadan açılma var. Ya bu android 6 ve 7 den sonra bu android sapıttı millete normal geliyor yada bilemedim. 2013-2014 lerde çok stok custom romlu her iki cihazda ayrı ayrı gm mobile ve nexus 5 kullandım hiç birinde böyle şeyler yoktu ama ilginç geliyor yani

gereksizislem2096

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hüseyin
Cihazım
Not5 & RedmiPro
Konular
3
ya benim için önemli olan whatsapp bildirimlelri ve mi band bağlantı sorun olup olmaması ama uzun vadede belli olur bunlar ama geri dönüş yaptıgın için teşekkür ederim :) bende denesem mi bilmiyorum daha kötü olur diye korkuyorum sadece bir de bu neden bize direk telefona gelmiyor acaba beta felan oldugu için mi ki

omerfarukysar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
85
Bl kilidi açık olmadan sürüm düşürülemiyor.

mtamtamta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mt
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
0
ya benim için önemli olan whatsapp bildirimlelri ve mi band bağlantı sorun olup olmaması ama uzun vadede belli olur bunlar ama geri dönüş yaptıgın için teşekkür ederim :) bende denesem mi bilmiyorum daha kötü olur diye korkuyorum sadece bir de bu neden bize direk telefona gelmiyor acaba beta felan oldugu için mi ki
Kardeş cevapla yaparak cevap verirsen daha iyi olur :) ... Band bende yok.. Ama wp ile neyi denememi istiyorsun deneyim. Gerçi daha simi takıcam global olana. Buarada 2 side garantili tr cihazı. Birinde global son sürüm birinde tr son sürüm var işte ona göre. Şöyle bir biriksin toplu halde denerim 1 kaç saat içinde istekleri.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bl kilidi açık olmadan sürüm düşürülemiyor.
Bugün şahit oldum. Hoşgeldin iphone junior.

gereksizislem2096

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hüseyin
Cihazım
Not5 & RedmiPro
Konular
3
Kardeş cevapla yaparak cevap verirsen daha iyi olur :) ... Band bende yok.. Ama wp ile neyi denememi istiyorsun deneyim. Gerçi daha simi takıcam global olana. Buarada 2 side garantili tr cihazı. Birinde global son sürüm birinde tr son sürüm var işte ona göre. Şöyle bir biriksin toplu halde denerim 1 kaç saat içinde istekleri.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bugün şahit oldum. Hoşgeldin iphone junior.
ekran kapalı 1 saat kadar durduktan sonra mesajlarım gelmiyor gelsede bildirim ekrana düşmüyordu ama bu sorunu test etmek zor ben genede teklifin için teşekkür ederim.

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
Bu rom android 11,mi

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
Benim telefonum poco x3 nfc zaten buna benzer sitede kararlı beta var 11 olarak bu neyin nesi anlamadım

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Yeni güncelleme.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
omerfarukysar,

EEA Avrupa Kararlı Rom ile gelen Android 11 güncellemesi genel sistem hataları nedeniyle dağıtımı durduruldu ve geri çekildi. Yayınlandığında ve hata olmaması durumunda tekrar konusu açılacaktır.

Üst Alt