- Adım
- mt
- Cihazım
- poco x3 nfc
- Konular
- 0
Evde 2 tane poco x3 nfc var. Biri 64 lük biri 128 lik. Kutularına bakılarsa biri 64 lük olan ekim 2020 diğeride 2021 de üretilenler. Açıkçası 2 sinin de tr romundan memnun kalmadım. Birine global attım ama simkartımı dahi takmadım denemedim daha doğrusu global olanı. İsteyen olursa çok abartmamak kaydıyla şu bu farklarına bakabilirmisin diye sorabilir bakabilirim.Peki memnun musun şuanki sürümden neden dönmek istiyorsun
İşin komedisi evde yılların nexus 5 saf androidi ve başka bir tane androidone lı tel var. Yakın zamanlarda samsung m31 s te elime geçti ve ondan da memnun kalmadım. ne bilem menülerde gezerken bazen takılma var 3 cihazda da misal ekstra bir ayar açma menüsüne dokununca ilk başta kasma hemen geriye gelip birkez daha yapınca bu sefer kasmadan açılma var. Ya bu android 6 ve 7 den sonra bu android sapıttı millete normal geliyor yada bilemedim. 2013-2014 lerde çok stok custom romlu her iki cihazda ayrı ayrı gm mobile ve nexus 5 kullandım hiç birinde böyle şeyler yoktu ama ilginç geliyor yani