MIUI 12 POCO X3 NFC - Global Kararlı Rom V12.0.8.0.QJGMIXM İndirme Bağlantıları

mtamtamta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mt
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
0
Arkadaşlar. 2 günden beri hiç bir bildirim kilit ekranına düşmüyor. Bazende uygulamaya girmeden bildirimi hiç gelmemiş gibi gösteriyor. Hiç bir ayarı değiştirmedim eminim durup dururken bu oldu. Varmı bunun bir çözümü yoksa ben bu teli amazondan almıştım geri iade edip bir asla xiaomi yada alt markaları olan hiç bir ürüne bulaşmayacam.

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
Arkadaşlar. 2 günden beri hiç bir bildirim kilit ekranına düşmüyor. Bazende uygulamaya girmeden bildirimi hiç gelmemiş gibi gösteriyor. Hiç bir ayarı değiştirmedim eminim durup dururken bu oldu. Varmı bunun bir çözümü yoksa ben bu teli amazondan almıştım geri iade edip bir asla xiaomi yada alt markaları olan hiç bir ürüne bulaşmayacam.
Bu yazılım sanırım recovery stabil beta surumu o yuzden bıraz hatalar olabılır

fdman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Hocam merhabalar bilmediğim için soruyorum,konu açmaya gerek duymadım.Rusya romundayım ve diğer farklı romlara geçmek istiyorum.(EU,TR,MI vs.)Bunlara geçtiğimiz zaman bootloader kilidinin yanlışlıkla kapanması bir sorun teşkil eder mi?(Örneğin redmi note 8 pro telefonumda hard brick olmuştu.Bir daha bl kilidini açamadım.)

mtamtamta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mt
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
0
Bu yazılım sanırım recovery stabil beta surumu o yuzden bıraz hatalar olabılır
Normal birşey değil . Böyle bişey görmedim daha önce. 0.9 güncelemesi geldi yüklemedim bakayım bir sıkıntı varmı diye... Pilot güncellemeymiş sonra o hakkı benden aldılar. O güncelleme 2-3 günden beri yalvardı bana güncelle diye . Ne tesadüf güncelleme uyarısı gelince olmaya başladı. Bunlar dalgamı geçiyor adammı seçiyor . İlla kafayı bozup log kaydı tutan programları tutup rezilmi etmeye çalısalım inat edip. Valla eğer bu düzelmesse cidden Xiaomi büyük düşman kazanacak.... Türkiye romunu bırakmış öyle. globale geçirdim tool ile böyle yaptı 2-3 gündür. Bu ne abi yani. Her model türünde yılda bir sürü cihaz çıkarınca iyi desteğe gelince yok bekleyin. Eskiden 2 yılda bir telleri yeniletsek iyidir anlayışı vardı. Sonra yılda bir yeniletmek anlayışı vardı . Şimdide 3 ay da bir tel aldırma dertleri var herhalde bunların.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam merhabalar bilmediğim için soruyorum,konu açmaya gerek duymadım.Rusya romundayım ve diğer farklı romlara geçmek istiyorum.(EU,TR,MI vs.)Bunlara geçtiğimiz zaman bootloader kilidinin yanlışlıkla kapanması bir sorun teşkil eder mi?(Örneğin redmi note 8 pro telefonumda hard brick olmuştu.Bir daha bl kilidini açamadım.)
Biryerde okudum tr cihazına endonezya atıp kilidi yeniden kilitleyince birşey olmadı demişti ama sallamışta olabilir. Aşırı tecrübeliler vb ler cevap vermeden onun bunun değimine inanma derim ben kardeş. Şuraya bak eskiden custom rom denemek için değişirdik. Şimdi bir ülke grubuna stabil rom birine hızlı rom veriyorlar üstüne bide kilidi açmamız gerekiyor geçmek için. Sinir oldum şu zaman kadar nexus 5 kullandım iyi idare etti ama millete hep xiaomi aldırttım. Kendime daha yeni aldım aldığım gibi bu markanında artık 2 yüzlü bir marka olmaya başladığını anladım. Rusya romu nasıl bu arada globale göre ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

fdman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
10
12.0.7 güncellemesi ile batmış bir rom.Aşırı ısınma ve pil ömründe düşme gözle görülür halde.Magisk modülleri ile ısınma problemini çözdüm.12.0.5 ten sonrası işkence rus romunun.Bir an önce globale geçmeyi planlıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

mtamtamta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mt
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
0
12.0.7 güncellemesi ile batmış bir rom.Aşırı ısınma ve pil ömründe düşme gözle görülür halde.Magisk modülleri ile ısınma problemini çözdüm.12.0.5 ten sonrası işkence rus romunun.Bir an önce globale geçmeyi planlıyorum.
xiaomitool v2 ile bl kilitli olduğu halde attırıyorsa geç. Zaten kilid açıksa fastbootla geç bi dene beğenirsen geç Ben tr den globalae geçtim sonra hindistana geçtim sonra globale geri dönüdüm ... ama tr ye dönmedi sürüm küçükmüşmüşmüşşş. Kilidi açmam lazımmışmışmış . Hindistanda dokunmatik menülerde biraz yavaş ilerliyor gibi geldi bana. Global 120 hz seçili olduğu halde iyi gibi ama şu güncellemeyi yapmadım diye bildirim vermeyi kesmesini anlayamadım. Önerim 0.9 globale geçme deneme güncellemesiymiş zaten yeniliklerde sadece mayıs android güvenlik patchi vardı.

fdman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
10
xiaomitool v2 ile bl kilitli olduğu halde attırıyorsa geç. Zaten kilid açıksa fastbootla geç bi dene beğenirsen geç Ben tr den globalae geçtim sonra hindistana geçtim sonra globale geri dönüdüm ... ama tr ye dönmedi sürüm küçükmüşmüşmüşşş. Kilidi açmam lazımmışmışmış . Hindistanda dokunmatik menülerde biraz yavaş ilerliyor gibi geldi bana. Global 120 hz seçili olduğu halde iyi gibi ama şu güncellemeyi yapmadım diye bildirim vermeyi kesmesini anlayamadım. Önerim 0.9 globale geçme deneme güncellemesiymiş zaten yeniliklerde sadece mayıs android güvenlik patchi vardı.
(Bl açık)Merak ettiğim soru globale geçtikten sonra bl kilidi kapanırsa bunun yol açabileceği sorunlar nedir?

Meminn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
18
Hangi masgisk modülleri ile isinmayi çözdünuz paylaşır mısınız ?

fdman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular