MIUI 12 POCO X3 NFC - Global Kararlı Rom V12.0.8.0.QJGMIXM İndirme Bağlantıları

Heavyweight

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Savaş
Cihazım
Poco x3 Nfc
Meslek
Grafiker-Web
Konular
3
Merhaba aranıza yeni katıldım.Unlock kısmında sorun yaşamaktayım.Olan konuları okudum lakin çözemedim. Aynı süre zarfında 2 poco x3 nfc 2 tane de note 9 128 gb mi kayıtları yaptım. 9 larda tık tık beklemeden açıldı. Diğer poco abimdeydi 1 hafta sonra onunkini de rahatça açabildik. Lakin ben benimkinde acelesi davranmadım bir kaç kere mi hesabından çıkış yaptım acemilik kısımlarında süre verdi. 168 saat 1 haftadır bekliyorum bugün denediğimde hiç farketmedi. Şu kısımda mı yanlış yapıyorum onu yazayım. Usb ayıklama açık - oem açık - mi kilidi için tıkladığımda her defasında doğrulanmıyor çıkış yap tekrar gir diyor oysaki bağlı hem mailime hem telefon hattıma. Bunu yapmadan da yapamıyoruz sanırım 3g internetten yapıyorum oysaki. Birde abimin cihazda bu sürüm vardı bir sürüm aşağı düştü nedeni nedir?

mtamtamta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mt
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
0
Merhaba arkadaşlar. Poco x3 nfc cihazım resmi tr garantili olup en güncel haliyle 12.0.6 tr resmi romu vardı. Ben bunu XiaoMiTool V2 ile global 12.0.8 romuna bootloader kilidimi açmadan(şu an kilitli) geçirdim. XiaoMiTool V2 ile tekrar tr 12.0.6 veya resmi stok tr romlarından birine geçmeye kalktığımda sadece güncel romlara geçebilirsiniz uyarısını alıp bootloader kilidimi açmamı istedi. Buna nazaran sorularım olacak sizlere.

1-Bootloader kilidini XiaoMiTool V2 daha kısa sürede açıyormuşuz sanırım daha hızlı açan başka güvenli bir alternatif var mı.

2- Bootloader kilidimi açtıktan sonra tekrar resmi stok romlardan (endonezya,eu,tr,çin,hindistan,global) birine geçince kapaya biliyormuyum. Yada kapatmaya kalkınca hata veriyormu. Cihazım türkiyede satılan resmi xiaomi tr garantili cihaz.
Yardımlarınızı bekliyorum. Hayırlı ramazanlar ve forumlar dilerim.

omerfarukysar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
85
Merhaba arkadaşlar. Poco x3 nfc cihazım resmi tr garantili olup en güncel haliyle 12.0.6 tr resmi romu vardı. Ben bunu XiaoMiTool V2 ile global 12.0.8 romuna bootloader kilidimi açmadan(şu an kilitli) geçirdim. XiaoMiTool V2 ile tekrar tr 12.0.6 veya resmi stok tr romlarından birine geçmeye kalktığımda sadece güncel romlara geçebilirsiniz uyarısını alıp bootloader kilidimi açmamı istedi. Buna nazaran sorularım olacak sizlere.

1-Bootloader kilidini XiaoMiTool V2 daha kısa sürede açıyormuşuz sanırım daha hızlı açan başka güvenli bir alternatif var mı.

2- Bootloader kilidimi açtıktan sonra tekrar resmi stok romlardan (endonezya,eu,tr,çin,hindistan,global) birine geçince kapaya biliyormuyum. Yada kapatmaya kalkınca hata veriyormu. Cihazım türkiyede satılan resmi xiaomi tr garantili cihaz.
Yardımlarınızı bekliyorum. Hayırlı ramazanlar ve forumlar dilerim.
1-) Hepsi yaklaşık aynı süreyi veriyor diye biliyorum.

2-) BL Kilidini açtıktan sonra global olan romlarda sadece geri kapatabilirsiniz. Diğerlerinde Bl kilidi açık kalmak zorunda

mtamtamta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mt
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
0
1-) Hepsi yaklaşık aynı süreyi veriyor diye biliyorum.

2-) BL Kilidini açtıktan sonra global olan romlarda sadece geri kapatabilirsiniz. Diğerlerinde Bl kilidi açık kalmak zorunda
Yani türkiye cihazına türkiye romunu yeniden kurup bl kilidimi kapatamıyorum doğru mu anladım ? Gerçi hindistan global ve türkiyeyi Global takısı altında görüyor. Yani global desteklilerde kapatabiliyorum. Yada Hangilerinde kapatamıyorum misal eu ve çin gibimi ?

gereksizislem2096

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hüseyin
Cihazım
Not5 & RedmiPro
Konular
3
Merhaba arkadaşlar tekrar mesajları okudum da bl kilidi acılmadan sanırım bu roma geçebiliyormusuz. suan bu romu kullanıp sorun yasayan varmı ? ekran süresi nasıl ve ben bu roma mi tol ile geçtiğimde memnun kalmaz iseem tekrar 12,0,6 ya gecebiliyor muyum. ayrıca bu gecısı anlatan bir içerik mevcut mu

gereksizislem2096

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hüseyin
Cihazım
Not5 & RedmiPro
Konular
3
teşekkür ederim şuan kurulum için son adıma kadar geldim sadece guncellemeden memnun olan yada olmayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ekran süresi bildirim vs. yada tekrar geri dönüş ypmak istersem geri dönebilecekmiyim aklımdaki sorular bu kadar :) tekrar teşekkür ederim :)

mtamtamta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mt
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
0
teşekkür ederim şuan kurulum için son adıma kadar geldim sadece guncellemeden memnun olan yada olmayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ekran süresi bildirim vs. yada tekrar geri dönüş ypmak istersem geri dönebilecekmiyim aklımdaki sorular bu kadar :) tekrar teşekkür ederim :)
Beni tekrardan tr 12.0.6 ya geçirmedi. Verdiği uyarı ise sürüm küçükmüş buna göre diye. Yada ekstra bişey yapılıyor ben yapmadım.

hasilturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Pjfjs
Cihazım
Poco
Konular
3
Beni tekrardan tr 12.0.6 ya geçirmedi. Verdiği uyarı ise sürüm küçükmüş buna göre diye. Yada ekstra bişey yapılıyor ben yapmadım.
Peki memnun musun şuanki sürümden neden dönmek istiyorsun

Üst Alt