MIUI 12 POCO X3 NFC - Global Kararlı Rom V12.0.8.0.QJGMIXM İndirme Bağlantıları

RaMCHoMaNia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan KURU
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
2
telefonum UI global 12,0,6 görünüyor bir kaç bildirim sorunum var normalde kendinin gelmesini beklicektim ama bu sorun canımı sıkıyor bileklik ile sağlıklı bağlantı kuramıyor :( ben hiç garantisini bozmadan bu sürümü nasıl kura bilirim

Sanırım bunu yüklemek için kilit vs açmak gerekli

Telefona hard reset yaptınız mı

Ben kutudan ilk çıkardım herşey problemli oldu rehber uygulama hataları vs 4 saat sonra hard reset attım dayanamayıp ondan sonra herşey düzeldi

omerfarukysar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
85
Bu sürümde ara ara telefonu donan oluyor mu? Mesela tuş kilidini açtığında ekran donması yada bazen mesaj yazacak iken klavyenin gelmemesi gibi?

Mehmetkuchan1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
13
POCO X3 NFC
Global Kararlı Rom
V12.0.8.0.QJGMIXM

specs-header.png

Güncelleme ve Kurulum Talimatları

1)OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
-V12.0.7.0.QJGMIXM romunda iseniz Ota indirme bağlantısını kullanarak geçiş yapabilirsiniz.
2)Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
2) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Fastboot Rom Kurulum Rehberi

Ota Rom indirme bağlantısı

Recovery Rom indirme bağlantısı

Fastboot Rom indirme bağlantısı

NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir
Benim şuan kullandığım sürüm tr romu olan miui 12.0.6 bunun ota versiyonunu indirip kurulum yapabilirmiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

POCO X3 NFC
Global Kararlı Rom
V12.0.8.0.QJGMIXM

specs-header.png

Güncelleme ve Kurulum Talimatları

1)OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
-V12.0.7.0.QJGMIXM romunda iseniz Ota indirme bağlantısını kullanarak geçiş yapabilirsiniz.
2)Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
2) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Fastboot Rom Kurulum Rehberi

Ota Rom indirme bağlantısı

Recovery Rom indirme bağlantısı

Fastboot Rom indirme bağlantısı

NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir
Merhaba bu romun android sürümü android 11 mi yoksa android 10 mu birde Benim şuan kullandığım sürüm tr romu olan miui 12.0.6 bunun ota versiyonunu indirip kurulum yapabilirmiyim not: şuanki cihazımda root yok ve bootlader kilidi de açık değil

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Benim şuan kullandığım sürüm tr romu olan miui 12.0.6 bunun ota versiyonunu indirip kurulum yapabilirmiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba bu romun android sürümü android 11 mi yoksa android 10 mu birde Benim şuan kullandığım sürüm tr romu olan miui 12.0.6 bunun ota versiyonunu indirip kurulum yapabilirmiyim not: şuanki cihazımda root yok ve bootlader kilidi de açık değil

- Ota üzerinden Rom değişimi yapamazsınız.
- Poco X3 NFC ile Xiaomitool V2 ile Global romlar arası geçiş yapabilirsiniz veya Bootloader kilidinizi açarak MiFlashtool ile Fastboot Rom indirme bağlantısını kullanarak Temiz kurulum yapabilirsiniz.

- Rom Versiyonun da QJGTRXM yazıyor ise Android versiyonunuz 10'dur.
Q - Android 10 ( R- Android 11)
JG - Cihazınız kodudur ( Poco X3 Nfc )
TR - Türkiye Kararlı Rom ( Global de MI, EEA Avrupa Kararlı da EU , Rusya - RU, Endonezya ID )
XM - Xaiomi Genel kullanıcı

Belirtmektedir.

Mehmetkuchan1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
13
- Poco X3 NFC ile Xiaomitool V2 ile Global romlar arası geçiş yapabilirsiniz veya Bootloader kilidinizi açarak MiFlashtool ile Fastboot Rom indirme bağlantısını kullanarak Temiz kurulum yapabilirsiniz.

TR - Türkiye Kararlı Rom ( Global de MI, EEA Avrupa Kararlı da EU , Rusya - RU, Endonezya ID )

Belirtmektedir.
Peki sizce ne Zaman tr ye gelir android 11

akkusyasar33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar Can
Cihazım
Xiaomi note 7
Konular
1
neden uzun zamandır güncelleme gelmiyor?

umutsimsar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut Can
Cihazım
POCO X3
Konular
2

Belirtmektedir.
Global romlar arasında geçiş nasıl yapabilirim? Bootloader kilidi kapalı. TR den android 11li Eea globale geçmek istiyorum

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular