Ana Başlık POCO X3 NFC - Genel Bilgiler - Teknik Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Hocam hangi aosp romdasiniz , ve sanırım bizim cihazda twrp üzerinden format data durumları falan farklıymış ,
Arrowos kullanıyorum hocam. Evet biraz farklılık var fakat zaten bunun için konu açmıştım orada detaylı bir şekilde yazıyor

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Arrowos kullanıyorum hocam. Evet biraz farklılık var fakat zaten bunun için konu açmıştım orada detaylı bir şekilde yazıyor
Ben aslında global romda, oyun oynarken FPS droplari yaşıyorum , aosp romda kernel değişiyor mu ? Oyun için önerir misiniz ?

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Ben aslında global romda, oyun oynarken FPS droplari yaşıyorum , aosp romda kernel değişiyor mu ? Oyun için önerir misiniz ?
Yüksek işlem gerektiren oyunlar pek oynamıyorum onun için bir şey diyemeyeceğim. Ama hem sistemin genel performansı artar hemde pil de çok iyi ekran süreleri alırsınız, benim yaklaşık 13 saat ekran süresine ulaştığım oldu sabit 120hz ile . miui ve aosp ikisininde de kernel değişir fakat miui destek veren çok az, aosp romlarda kernel çeşidi çok, elbette ki kernele göre de az veya çok oyunlarda etkisi olur

Macedonian

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eca
Cihazım
Redmi note 4
Konular
3
Yüksek işlem gerektiren oyunlar pek oynamıyorum onun için bir şey diyemeyeceğim. Ama hem sistemin genel performansı artar hemde pil de çok iyi ekran süreleri alırsınız, benim yaklaşık 13 saat ekran süresine ulaştığım oldu sabit 120hz ile . miui ve aosp ikisininde de kernel değişir fakat miui destek veren çok az, aosp romlarda kernel çeşidi çok, elbette ki kernele göre de az veya çok oyunlarda etkisi olur
hocam kullandıgınız aosp için link bırakır mısınız ben de aosp düsünüyorum poco x3 cihazım yaklasık 1 aylık olmasına ragmen ekran süresi çok düşük

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
hocam kullandıgınız aosp için link bırakır mısınız ben de aosp düsünüyorum poco x3 cihazım yaklasık 1 aylık olmasına ragmen ekran süresi çok düşük
Forumda bir çok aosp konusu var hocam, benim şuan kullandığım evolution x

Macedonian

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eca
Cihazım
Redmi note 4
Konular
3
Forumda bir çok aosp konusu var hocam, benim şuan kullandığım evolution x
hocam OTA güncellemesiyle 12.0.7 ye geçtim 12.0.6 ya geçmem mi gerekli midir

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
hocam OTA güncellemesiyle 12.0.7 ye geçtim 12.0.6 ya geçmem mi gerekli midir
12.0.6 fw ile kullanırsanız daha iyi olur. Konudaki linkleri ve talimatları uygulayın tamamdır, baştan miui 12.0.6 kurmanıza gerek yok

TheDante

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Note 9S
Konular
2
Merhaba arkadaşlar bu cihazı alma arifesindeyim lakin nette bakınırken oldukça fazla sorun olduğunu okudum bunlar doğrumu yoksa kullanıcı kaynaklı şeyler mi ? Mesela şebeke sorunu - sarı ekran-kameraya toz girmesi-yazılımsal donma vs

Vita Es Morte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif D.
Cihazım
Poco X3 N 6/128
Meslek
Emniyet Müdürü
Konular
8
Merhaba arkadaşlar bu cihazı alma arifesindeyim lakin nette bakınırken oldukça fazla sorun olduğunu okudum bunlar doğrumu yoksa kullanıcı kaynaklı şeyler mi ? Mesela şebeke sorunu - sarı ekran-kameraya toz girmesi-yazılımsal donma vs
Kameraya toz girmesi ilk defa duyuyorum, genelde mi note 10 lite da var o sorun. Şebeke sorunu hiç yaşamadım. Sarı ekran sorunu chrome ile ilgili ve ufak bir ayarla gideriliyor. Donma sorunu da hiç yaşamadım, sadece bazı oyuncu kullanıcıların bekledikleri performansı alamadıklarını yazıyorlar. Ben normal kullanıcı olarak gayet memnunum cihazdan.

Üst Alt