- Adım
- Mert
- Cihazım
- Mi 11 ultra
- Meslek
- Personal trainer
- Konular
- 53
Global olup olmadığı arka kapakta ki sertifikalar'dan rahatça belli olur hocam kaldı ki telefon çin'de satılmıyor yurt dışı cihazlarda en çok yapılan dolandırıcılık şarj aletinin düşük yada sahte verilmesidir Vita Es Morte 'de dediği gibi özellikle ona dikkat edin.Arkadaşlar herkese selamlar bende yarın ıtıbarıyle aranıza Poco X3 NFC ile katılıcam inşaallah.. Telefonu buldum 64 gb hafızalı NFC tip olan. Telefon global versiyon olandan. Poco X3 konusunda cok bilgisizim boyle bir global versiyon telefonu alırken nelere dikkat etmeliyim, neleri kontrol etmeliyim, satıcıya neler sormalıyım yada neler yapılmasını istemeliyim ne bileyim belki sorularım size sacma geliyor olabilir kusura bakmayın lutfen bu konuda tecrubesizim cunku ilk defa global versiyon bir telefon almaya karar verdim. internette farklı farklı kutu renkleri var, farklı farklı renkte telefonun uzerındekı jelatını olanları var, kimiler idiyor ki şarj cihazını degiştiriyorlar sizede 100-200 lira ucuza diye satıyorlar diyorlar.. kafam karısık bu konuda lutfen yardımcı olursanız cok sevınırım. telefonu alıp aranıza katılmayı cok ıstıyorum ama kafamdakı bu rahatsız edıcı konularıda atlatmak ıstıyorum acıkcası hepınıze yardımlarınız ıcın şimdiden tesekkur ederım selamlar
Son düzenleme: