Ana Başlık POCO X3 NFC - Genel Bilgiler - Teknik Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
bu telefonun adında neden NFC var. her gördüğümde merak ediyorum

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
bu telefonun adında neden NFC var. her gördüğümde merak ediyorum
İki farklı model var.
POCO X3 (Hindistan cihazı) NFC yok ve 6000mah bataryaya sahip
POCO X3 NFC (Avrupa cihazı) NFC var ve 5160mah bataryaya sahip

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
İki farklı model var.
POCO X3 (Hindistan cihazı) NFC yok ve 6000mah bataryaya sahip
POCO X3 NFC (Avrupa cihazı) NFC var ve 5160mah bataryaya sahip
nfc kullanmadığım için cihazlarda hiç dikkat etmiyordum. nfc hemen her cihazda var diye biliyordum ben. poco serisi bi cihazda olmaması biraz ilginç olmuş. pocolar malzeme olarak biraz kırpılmış ama donanım olarak üst cihazlar olması gerek. ama görünene göre oda lafta kalmış ; iş sadece işlemci ram koymakla göz boyamak olmuş :)

edit: cihazın işlemcide orta segmentmiş. ilk çıktığı halinde kalmamış poco serisi :D redmi zaten o işi görüyordu. kendilerince belki karlı bi stratejidir ama hiç sevmedim xiaominin yaptığı bu işi :)

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
nfc kullanmadığım için cihazlarda hiç dikkat etmiyordum. nfc hemen her cihazda var diye biliyordum ben. poco serisi bi cihazda olmaması biraz ilginç olmuş. pocolar malzeme olarak biraz kırpılmış ama donanım olarak üst cihazlar olması gerek. ama görünene göre oda lafta kalmış ; iş sadece işlemci ram koymakla göz boyamak olmuş :)

edit: cihazın işlemcide orta segmentmiş. ilk çıktığı halinde kalmamış poco serisi :D redmi zaten o işi görüyordu. kendilerince belki karlı bi stratejidir ama hiç sevmedim xiaominin yaptığı bu işi :)
Hindistana özel yalnız, belki ülke ile ilgili bir durum olabilir bilemiyorum. Xiaomi de zaten genel olarak pek nfc kullanan bir marka değil. Çin merkezli olduğu için Çin'de de aynı şekilde NFC yaygın olmayabilir, bu yüzdendir belki.

Bence orta segmente de el atmaları iyi olmuş. Yoksa note 9 pro alırdım büyük ihtimal,ama bu daha iyi cihaz haha--

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Hindistana özel yalnız, belki ülke ile ilgili bir durum olabilir bilemiyorum. Xiaomi de zaten genel olarak pek nfc kullanan bir marka değil. Çin merkezli olduğu için Çin'de de aynı şekilde NFC yaygın olmayabilir, bu yüzdendir belki.

Bence orta segmente de el atmaları iyi olmuş. Yoksa note 9 pro alırdım büyük ihtimal,ama bu daha iyi cihazhaha--
çeşitlilik olması güzel oluyorda mesela OİS'te ve küçük kompakt tasarımlarda çeşitlilik çok azalıyor. birbirine çok benzer cihazlar çıkıyor çeşitlilik artınca galiba yazılımda daha kötüleşiyor :) ne var yani küçük 6" lik bi telefon yapıp ois koysan sd 855 65 felan kullansan chipsette.

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
çeşitlilik olması güzel oluyorda mesela OİS'te ve küçük kompakt tasarımlarda çeşitlilik çok azalıyor. birbirine çok benzer cihazlar çıkıyor çeşitlilik artınca galiba yazılımda daha kötüleşiyor :) ne var yani küçük 6" lik bi telefon yapıp ois koysan sd 855 65 felan kullansan chipsette.
Küçük tasarımları bende daha çok seviyorum aslında. O bahsettiğinizi Apple yapıyor :D Ama insan alışıyor yine de kullandıkça. Yazılımı zaten hiç sormayınfacepalm~~ aosp romda rahatım şuan cihazı hem batarya hem performans olarak sonuna kadar kullanabiliyorum

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Küçük tasarımları bende daha çok seviyorum aslında. O bahsettiğinizi Apple yapıyor :D Ama insan alışıyor yine de kullandıkça. Yazılımı zaten hiç sormayınfacepalm~~ aosp romda rahatım şuan cihazı hem batarya hem performans olarak sonuna kadar kullanabiliyorum
samsungda güzel yapıyor aslında 1-2 modeli var. xiaomide hiç yok. samsunga imei atılmıyordu heralde o modeline o yüzden almamıştım yoksa samsung alacaktım ben :D apple çok pahalı apple konuşacak olsak xiaomi kullanmazdık :) bide ios sevmiyom ben o ayrı tabi

Antagonist35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi6,PocoX3 NFC
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
2
bugün itibariyle mi 6 dan geçiş yaptım.şimdiye kadar ahize sesinin çok yüksek olması dışında olumlu.

tivoli

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Güven
Cihazım
Poco X3
Konular
0
Arkadaşlar herkese selamlar bende yarın ıtıbarıyle aranıza Poco X3 NFC ile katılıcam inşaallah.. Telefonu buldum 64 gb hafızalı NFC tip olan. Telefon global versiyon olandan. Poco X3 konusunda cok bilgisizim boyle bir global versiyon telefonu alırken nelere dikkat etmeliyim, neleri kontrol etmeliyim, satıcıya neler sormalıyım yada neler yapılmasını istemeliyim ne bileyim belki sorularım size sacma geliyor olabilir kusura bakmayın lutfen bu konuda tecrubesizim cunku ilk defa global versiyon bir telefon almaya karar verdim. internette farklı farklı kutu renkleri var, farklı farklı renkte telefonun uzerındekı jelatını olanları var, kimiler idiyor ki şarj cihazını degiştiriyorlar sizede 100-200 lira ucuza diye satıyorlar diyorlar.. kafam karısık bu konuda lutfen yardımcı olursanız cok sevınırım. telefonu alıp aranıza katılmayı cok ıstıyorum ama kafamdakı bu rahatsız edıcı konularıda atlatmak ıstıyorum acıkcası hepınıze yardımlarınız ıcın şimdiden tesekkur ederım selamlar

Vita Es Morte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif D.
Cihazım
Poco X3 N 6/128
Meslek
Emniyet Müdürü
Konular
8
Arkadaşlar herkese selamlar bende yarın ıtıbarıyle aranıza Poco X3 NFC ile katılıcam inşaallah.. Telefonu buldum 64 gb hafızalı NFC tip olan. Telefon global versiyon olandan. Poco X3 konusunda cok bilgisizim boyle bir global versiyon telefonu alırken nelere dikkat etmeliyim, neleri kontrol etmeliyim, satıcıya neler sormalıyım yada neler yapılmasını istemeliyim ne bileyim belki sorularım size sacma geliyor olabilir kusura bakmayın lutfen bu konuda tecrubesizim cunku ilk defa global versiyon bir telefon almaya karar verdim. internette farklı farklı kutu renkleri var, farklı farklı renkte telefonun uzerındekı jelatını olanları var, kimiler idiyor ki şarj cihazını degiştiriyorlar sizede 100-200 lira ucuza diye satıyorlar diyorlar.. kafam karısık bu konuda lutfen yardımcı olursanız cok sevınırım. telefonu alıp aranıza katılmayı cok ıstıyorum ama kafamdakı bu rahatsız edıcı konularıda atlatmak ıstıyorum acıkcası hepınıze yardımlarınız ıcın şimdiden tesekkur ederım selamlar
Şarj cihazının üzerinde 33 rakamını görmezsen %100 kendi şarj cihazı değildir. Orjinal Xiaomi şarj dahi olabilir ama telefonun kendi orjinal şarjı değildir.

Üst Alt