Ana Başlık Poco F3 / Redmi K40 - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

M.Sami

Xiaomi Mİ 11 - 12/256 Special Edition
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Mİ 11
Meslek
IT
Konular
7
Hocam şimdi olay şöyle, uygulama eğer güç tasarrufundaysa 45hz e kadar düşebiliyor. Haricinde mesela ana menüde 120hz olan ekran son kullanılanlara gelince 90 hz e düşüyo, bu işlemide tam bastığımız anda yaptığı için anlık fps drop gibi takılmalar olabiliyor ama bu bir sorun değil gözümüz öyle görüyor. 120hz in akıcılığı tartışılmaz hocam bende f2 prodan f3 e geçtim ekran olarak çok başarılı bu yüksek hz olayları amma pili içiyor resmen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sabırsızlıkla bekliyoruz hocam, MiuiMix denediniz mi acaba?

Dostlar dün atamadım sabaha kaldık, 60hz ile bir kullanım geçirdim, normal günlük kullanım üstüne yaklaşık 45 dakika kadar pubg oynadım, parlaklık sonda. Oyun harici kullanımlarda otomatik parlaklık ama bütün gün balkondaydım malum yasaklar :D, kısacası gün ışığı altında otomatik parlaklık kullanmış oldum ve ekranda tükettiğim içeriği görmek anlamında hiçbir sıkıntı yaşamadım. 3 GB'a yakın bir indirme yaptım listede bu kadar üstte olmasını bende beklemezdim play store için. Apple tema kullanıyorum bu arada mağazada buldum çok güzel çalışıyo simgeler vs. on numara isterseniz onuda paylaşabilirim. Volkan manav YouTube kanalında şundan bahsediyor kanal sahibi, işlemci overclok bir işlemci olduğu için, günlük basit işlemlerde küçük çekirdekler çalışıyor, ama işlemciye yük bindiği zaman çalışma hızı aşırtılan çekirdek çalıştığı için pil konusunda tam optimize çalışamıyor. Doğru olabilir, bence doğruluk payı yüksek. Hemen hemen her telefonda olduğu gibi zamanla güncelleme aldıkça daha makul hale gelecektir. Şimdi gelelim sonuçlara. 8 saat ekran süresi verdi 60hz kullanımda, f2 pro MiuiMix romla birlikte bu tarz kullanımlarda 10 saate yakın hatta bazen üstünde bile veriyordu. Gelen güncellemelerle dahada iyi olacaktır şimdilik fena sayılmaz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
valla ekran süresi 3 saat geçmiyor :)
haklısın her güzelin bir cilvesi var maalesef.
bu arada gelişmiş ayalardan hz gösterme açarsanız hangi ekran olursa ol hangi hz olduğunu gösteriyor.

Hocam dediğiniz gibi gün içinde pişman etmez ama benim gibi oyuna girince bütün gün oynayanlar için daha sık mola demek oluyor buda bazen can sıkabiliyor. 200 mah daha büyük batarya 8 saat verirken bunun 6 vermesi sıkıntı, ama güncellemelerle hallolur. Zaten custom bir roma geçicem büyük ihtimalle. Yukarıda bir arkadaş bahsetmişti bütün custom romları denedim diye onu konuya davet ediyorum, hocam bizi bilgilendir hocaam :D :D
her zamna dedigim gibi nokia zamanın dedim oyun konsolda oynanır telefon değil :) küçük ekran o gözler mavi ışık mahfolup gidiyor yazık günah..

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
valla ekran süresi 3 saat geçmiyor :)
haklısın her güzelin bir cilvesi var maalesef.
bu arada gelişmiş ayalardan hz gösterme açarsanız hangi ekran olursa ol hangi hz olduğunu gösteriyor.

her zamna dedigim gibi nokia zamanın dedim oyun konsolda oynanır telefon değil :) küçük ekran o gözler mavi ışık mahfolup gidiyor yazık günah..
Hocam haklısınız gözler mahvoluyor ama şuan ne konsol nede oyun oynanacak pc toplama imkanımız var. Bide pubg mobile'ı pcden oynuyordum bir aralar, mobile daha çok sarıyor, hareket kabiliyetim daha yüksek oluyor, aimim daha iyi oluyor benim tarafımda. Emülatöre mobil girip çok 1v4 attım :D :D
3 saat süre çok az hocam bi sıkıntı olmasın cihazda. Hz olayını biliyorum hocam kullanıyorum bazen, son kullanılan uygulamalar bölümünde 90 hz, youtube 60 hz menüler instagram vs. 120 hz hocam ordan bakmıştım.

M.Sami

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Mİ 11
Meslek
IT
Konular
7
Hocam haklısınız gözler mahvoluyor ama şuan ne konsol nede oyun oynanacak pc toplama imkanımız var. Bide pubg mobile'ı pcden oynuyordum bir aralar, mobile daha çok sarıyor, hareket kabiliyetim daha yüksek oluyor, aimim daha iyi oluyor benim tarafımda. Emülatöre mobil girip çok 1v4 attım :D :D
3 saat süre çok az hocam bi sıkıntı olmasın cihazda. Hz olayını biliyorum hocam kullanıyorum bazen, son kullanılan uygulamalar bölümünde 90 hz, youtube 60 hz menüler instagram vs. 120 hz hocam ordan bakmıştım.
valla dostum dedigim gibi ben telefon anca bulmaca çözüyorum yada balon oyunu gibi oyunlar oynuyorum :) çok nadir olsa pc pubg oynuyorum.
birde son zamanlarda şu çıkdı pubg mobile oynanıyormu oynanmıyorsa ısınıyorsa o telefon çöp sanki telefon pubg mobile üretiyor :)

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
valla dostum dedigim gibi ben telefon anca bulmaca çözüyorum yada balon oyunu gibi oyunlar oynuyorum :) çok nadir olsa pc pubg oynuyorum.
birde son zamanlarda şu çıkdı pubg mobile oynanıyormu oynanmıyorsa ısınıyorsa o telefon çöp sanki telefon pubg mobile üretiyor :)
Aslında oyunlar telefonları zorladığı için performans açısından referans oluyor hocam. Her telefonun kendi alanı var, 5000-6000 arasında sd870 de var sd732g de var. Ona görede diğer özellikleri daha iyi vs. vs., o yüzden telefondan ne beklediğimize bağlı artık seçimlerimiz. İşlemciye ihtiyacınız yoksa daha iyi kamerası olanı alırdınız aynı paraya. Hele bide şu piyasada her gün yeni telefon çıkıyor zaten yetişmek mümkün değil. :D :D

M.Sami

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Mİ 11
Meslek
IT
Konular
7
Aslında oyunlar telefonları zorladığı için performans açısından referans oluyor hocam. Her telefonun kendi alanı var, 5000-6000 arasında sd870 de var sd732g de var. Ona görede diğer özellikleri daha iyi vs. vs., o yüzden telefondan ne beklediğimize bağlı artık seçimlerimiz. İşlemciye ihtiyacınız yoksa daha iyi kamerası olanı alırdınız aynı paraya. Hele bide şu piyasada her gün yeni telefon çıkıyor zaten yetişmek mümkün değil. :D :D
aynen hatta diyomki mi 11 satarım ne alırım acama diye :) kafam karışık.

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
aynen hatta diyomki mi 11 satarım ne alırım acama diye :) kafam karışık.
Mi 11 ultra .

Dostlar birkaç gündür farkında olduğum İnternette çözümünü aradığım bir sorun var. Whatsapptan birine fotoğraf atarken bazı yüzeyleri blurla pürüzsüzleştiriyor ama çok alakasız saçma sapan yerleri. Her fotoğrafta olmuyor özellikle insan üzerinde otururken önümü çekerken mesela diz kapağımı komple flurluyor. Ama yüzümü çekerken vs. böyle bir sıkıntı yok. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum, var mı başka böyle bir sorunla karşılaşan?

Son düzenleme:

Bekir33TR

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bekir Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Pro
Konular
4
Mi 11 ultra .

Dostlar birkaç gündür farkında olduğum İnternette çözümünü aradığım bir sorun var. Whatsapptan birine fotoğraf atarken bazı yüzeyleri blurla pürüzsüzleştiriyor ama çok alakasız saçma sapan yerleri. Her fotoğrafta olmuyor özellikle insan üzerinde otururken önümü çekerken mesela diz kapağımı komple flurluyor. Ama yüzümü çekerken vs. böyle bir sıkıntı yok. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum, var mı başka böyle bir sorunla karşılaşan?
yapay zeka açıksa kapatmayı deneyin, veya güzelleştirme derecesi 0-5 aralığındaysa 0 yapın. Daha gerçeğe yakın çekimler yapıyor

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
yapay zeka açıksa kapatmayı deneyin, veya güzelleştirme derecesi 0-5 aralığındaysa 0 yapın. Daha gerçeğe yakın çekimler yapıyor
Hocam normal kamera arayüzünde değil sadece wpden çekerken oluyor. Normal kamerada ayarlar zaten en doğalda :D :D :D

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
:) :) hocam mark amca gelmeden yazim wp kötü ya ben hiç wp den çekmiyorum, normalden çekip gönderiyom öyle
Aynen hocam bende normalde wp kullanmam ama işte anlık çekimlerde fotoğraf yine video kadar rezil değil wpde idare ediyor. Güncellemeyle hallolur umarım. Hocam bide uzun zamandır farkettiğim birşeyde wp odakta çok daha iyi Apple cihazlar gibi çalışıyo bence. Saçma sapan odak kaymaları olmuyo, görüntü kayıp geri düzelmiyor, mıh gibi odak yapıyor uzak yakın arasında geçişlerde vs.

Üst Alt