- Adım
- Murat Kaan
- Cihazım
- Poco F2 Pro
- Konular
- 20
8 saat olan son 24 saatteki veri. 4.5 saat en son şarjdan itibaren olan veri hocam.pubg 8 saatmi oynadınız 4.5 saat mi tam kavrayamadım orayı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
%2 den itibaren kendi şarj aletiyle şarj ettim, tam 30 dakikada %63 seviyesine, 54 dakikada %99 ve toplamda 58 dakikada %100 şarj oldu. Teknik verilerde bahsettikleri gibi diyebilirim.
Ek olarak, f2 prodan sonra ince bir telefon olduğu açık ve bunu kullanırken rahatlığıyla hissettiriyor. Fakat daha önce kullandığım honor 20 cihazla hemen hemen aynı kalınlıkta olmalarına rağmen parmak izi okuyucusunun genişliği biraz az geldi bana. Parmağınızı çok iyi okutmanız gerekiyor. Baş parmakta sıkıntı olmuyor ama sol elimdeyken işaret parmağımla açacağım zaman tarattığım yeri bulmakta zorluk çektim biraz. Honor 20de bu okuyucu daha genişti ve yeri daha belliydi tasarımı biraz daha çukurda olması sebebiyle. Bu cihazda tasarım olarak bütünlük sağlansada şahsi fikrim parmak izi okuyucu daha büyük olabilirdi. Dediğim gibi baş parmakta değilde diğer parmaklarda ben zorluk çektim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefonda bana saçma gelen ve gözüme takılan daha önce hiçbir cihazda görmediğim girinti çıkıntılar var. Mesela ekranın en altında şarj soketinin hizasında o siyah bandımsı şey bir girinti yapıyor. Tabi bunu farketmek için biraz takıntılı olmak gerekiyor
Son düzenleme: