Ana Başlık Poco F3 / Redmi K40 - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
Hayırlı olsun, bende sabırsızlıkla bekliyorum 6/128 alana kadar 200 daha verip 8/256 almayı düşünüyorum bakalım ne zaman çıkacak. Daha fazla deneyimlerini bekliyoruz hocam
Zaman zaman unutmamak için ekleme yapıcam yeni yorum şeklinde herkes görsün diye hocam, şu an farkettiğim birşeyde şu malzeme işçiliği güzel fakat malzeme kalitesi olarak f2 pro bariz çok önde, şimdilik alışma sürecindeyim bakalım. Kendim için eksik olarak 3.5mm girişi diyebilirim. Pubg 4 parmak full gyro oynuyorum dönüştürücü tam ortada kaldığı için sağ üst tarafa yetişmekte biraz güçlük yaşadım ama alışılır, çok büyük dert değil. Telefonun titreşim motoru çok hoşuma gitti dokunsal geri bildirim titreşimi sanki hoparlörden ses veriyor gibiydi baya inceledim ses değilmiş, arka ve yanların plastik olmasınında bunda etkisi olduğunu düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kamera sensörü düşük bir model olmasına karşın benim beğendiğim bir sensör ımx582. 6xx serilerini göre bir tık daha pastel renkler sunuyor buda benim hoşuma gidiyor. Göreceli bir kavram yani. F2 prodan sonra pişman etmez denilebilir.

Pubgde 90 fps verebilecek kapasitede bir cihaz olmasına karşın 90 fps seçeneği yok, biraz araştırdım config diye birşey varmış ama ne kadar güvenilir bilmiyorum denemeye cesaret edemedim ban yerim diye. 90 fps kullanmanın bir yolu olmalı yoksa eğer çok büyük eksiklik.

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
Birde acilen Bootloader kilidinin açılması lazım, ilk günkü izlenim olarak pil hızlı tükeniyor ve bazı sistem hataları elbet oluyor kullanıma engel olmadan. Pil tüketimini 120hz etkiliyor büyük ihtimalle.

Bekir33TR

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bekir Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Pro
Konular
4
Zaman zaman unutmamak için ekleme yapıcam yeni yorum şeklinde herkes görsün diye hocam, şu an farkettiğim birşeyde şu malzeme işçiliği güzel fakat malzeme kalitesi olarak f2 pro bariz çok önde, şimdilik alışma sürecindeyim bakalım. Kendim için eksik olarak 3.5mm girişi diyebilirim. Pubg 4 parmak full gyro oynuyorum dönüştürücü tam ortada kaldığı için sağ üst tarafa yetişmekte biraz güçlük yaşadım ama alışılır, çok büyük dert değil. Telefonun titreşim motoru çok hoşuma gitti dokunsal geri bildirim titreşimi sanki hoparlörden ses veriyor gibiydi baya inceledim ses değilmiş, arka ve yanların plastik olmasınında bunda etkisi olduğunu düşünüyorum.

Kamera sensörü düşük bir model olmasına karşın benim beğendiğim bir sensör ımx582. 6xx serilerini göre bir tık daha pastel renkler sunuyor buda benim hoşuma gidiyor. Göreceli bir kavram yani. F2 prodan sonra pişman etmez denilebilir.

Pubgde 90 fps verebilecek kapasitede bir cihaz olmasına karşın 90 fps seçeneği yok, biraz araştırdım config diye birşey varmış ama ne kadar güvenilir bilmiyorum denemeye cesaret edemedim ban yerim diye. 90 fps kullanmanın bir yolu olmalı yoksa eğer çok büyük eksiklik.
pusudayız bekliyoruz hocam :) , 90fps mi 10t pro da vardı sanırım, ama ona da daha sonradan eklendi, muhtemelen bu cihaza da sonradan eklenir. 3,5mm giriş şuan ki kullandığım mi 8 pro da da yok, ama alıştım dönüştürücünün olduğu yer sağ elinize denk gelecek şekilde oynayın ve dönüştürücüyü işaret parmakla orta parmak arasına koyarsanız çok daha rahat bir pozisyonda oynayabilirsiniz.

ugurgurbuz39

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 9
Konular
25
Selam arkadaşlar,
Bu cihazda Poco başlatıcı mı, Mi başlatıcımı mı mevcut?
Bilgisi olan paylaşabilir mi?

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Selam arkadaşlar,
Bu cihazda Poco başlatıcı mı, Mi başlatıcımı mı mevcut?
Bilgisi olan paylaşabilir mi?
Tüm poco cihazların kendi üstünde gelen yazılımında poco başlatıcı vardır. Eu rom gibi Oneos rom gibi romları yüklerseniz anca mi başlatıcı olur

ugurgurbuz39

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 9
Konular
25
Tüm poco cihazların kendi üstünde gelen yazılımında poco başlatıcı vardır. Eu rom gibi Oneos rom gibi romları yüklerseniz anca mi başlatıcı olur Bilgi için teşekkür ederim. Bu cihaz aynı zamanda k40 olarak da geçtiği için sormak istedim. Elimde mi11lite var, bu cihazı almayı düşünüyorum. Yurt dışı cihazlar için RSA koruma sorunu çözülebildi mi?

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
A
pusudayız bekliyoruz hocam :) , 90fps mi 10t pro da vardı sanırım, ama ona da daha sonradan eklendi, muhtemelen bu cihaza da sonradan eklenir. 3,5mm giriş şuan ki kullandığım mi 8 pro da da yok, ama alıştım dönüştürücünün olduğu yer sağ elinize denk gelecek şekilde oynayın ve dönüştürücüyü işaret parmakla orta parmak arasına koyarsanız çok daha rahat bir pozisyonda oynayabilirsiniz.
Aynen dediğiniz gibi tutuyorum hocam zaten ergonomik olarak en rahat o şekilde. Bugün ilk pil testini gerçekleştirmiş oluyorum. Pili tamamen doldurdum 100e kadar. 95 te pubgye girdim ve şarjım 5 kalana kadar oynadım. Bence global rom kaynaklı bu şekilde pil tükeniyor. 2 oyun yani 45 dk kadar 120hz oynadım 90fps açılmadığı için sonra kalan süreler tamamen 60hzde oynandı. Miuimix gameturbodan renklerle oynayınca çok fark ediliyordu değiştiği, rom kaynaklı olduğunu düşündüğüm ikinci sorunda bu, çok çok az renk farkı oluyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Veriler bu şekilde, custom romlarla çok daha iyi süreler alınabilir diye düşünüyorum. 7 gün diyor kilit açılması için. Ekran parlaklığı şarj tam dolduğundan itibaren hep en yüksekteydi Manuel olarak yükselttim ve hiç düşürmedim.

aydn_m

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın
Konular
0
Telefonu kullanan arkadaşlar sizdede telefon ile konuşurken ekran kapalı olmasına rağmen açıkmış gibi düğmelere basıyormu bende o sorun çok oluyor sensör güzel çalışıyor ekran kulağınıza tutunca kapanıyor ama açıkmış gibi başka yerlere giriyor sessize, bekletmeye alıyor

Bekir33TR

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bekir Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Pro
Konular
4
A

Aynen dediğiniz gibi tutuyorum hocam zaten ergonomik olarak en rahat o şekilde. Bugün ilk pil testini gerçekleştirmiş oluyorum. Pili tamamen doldurdum 100e kadar. 95 te pubgye girdim ve şarjım 5 kalana kadar oynadım. Bence global rom kaynaklı bu şekilde pil tükeniyor. 2 oyun yani 45 dk kadar 120hz oynadım 90fps açılmadığı için sonra kalan süreler tamamen 60hzde oynandı. Miuimix gameturbodan renklerle oynayınca çok fark ediliyordu değiştiği, rom kaynaklı olduğunu düşündüğüm ikinci sorunda bu, çok çok az renk farkı oluyor.

Veriler bu şekilde, custom romlarla çok daha iyi süreler alınabilir diye düşünüyorum. 7 gün diyor kilit açılması için. Ekran parlaklığı şarj tam dolduğundan itibaren hep en yüksekteydi Manuel olarak yükselttim ve hiç düşürmedim.
pubg 8 saatmi oynadınız 4.5 saat mi tam kavrayamadım orayı?

Üst Alt