- Adım
- Murat Kaan
- Cihazım
- Poco F2 Pro
- Konular
- 20
Zaman zaman unutmamak için ekleme yapıcam yeni yorum şeklinde herkes görsün diye hocam, şu an farkettiğim birşeyde şu malzeme işçiliği güzel fakat malzeme kalitesi olarak f2 pro bariz çok önde, şimdilik alışma sürecindeyim bakalım. Kendim için eksik olarak 3.5mm girişi diyebilirim. Pubg 4 parmak full gyro oynuyorum dönüştürücü tam ortada kaldığı için sağ üst tarafa yetişmekte biraz güçlük yaşadım ama alışılır, çok büyük dert değil. Telefonun titreşim motoru çok hoşuma gitti dokunsal geri bildirim titreşimi sanki hoparlörden ses veriyor gibiydi baya inceledim ses değilmiş, arka ve yanların plastik olmasınında bunda etkisi olduğunu düşünüyorum.Hayırlı olsun, bende sabırsızlıkla bekliyorum 6/128 alana kadar 200 daha verip 8/256 almayı düşünüyorum bakalım ne zaman çıkacak. Daha fazla deneyimlerini bekliyoruz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kamera sensörü düşük bir model olmasına karşın benim beğendiğim bir sensör ımx582. 6xx serilerini göre bir tık daha pastel renkler sunuyor buda benim hoşuma gidiyor. Göreceli bir kavram yani. F2 prodan sonra pişman etmez denilebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pubgde 90 fps verebilecek kapasitede bir cihaz olmasına karşın 90 fps seçeneği yok, biraz araştırdım config diye birşey varmış ama ne kadar güvenilir bilmiyorum denemeye cesaret edemedim ban yerim diye. 90 fps kullanmanın bir yolu olmalı yoksa eğer çok büyük eksiklik.