- Adım
- Mahmut
- Cihazım
- Mİ 11
- Meslek
- IT
- Konular
- 7
valla ekran süresi 3 saat geçmiyorHocam şimdi olay şöyle, uygulama eğer güç tasarrufundaysa 45hz e kadar düşebiliyor. Haricinde mesela ana menüde 120hz olan ekran son kullanılanlara gelince 90 hz e düşüyo, bu işlemide tam bastığımız anda yaptığı için anlık fps drop gibi takılmalar olabiliyor ama bu bir sorun değil gözümüz öyle görüyor. 120hz in akıcılığı tartışılmaz hocam bende f2 prodan f3 e geçtim ekran olarak çok başarılı bu yüksek hz olayları amma pili içiyor resmen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sabırsızlıkla bekliyoruz hocam, MiuiMix denediniz mi acaba?
Dostlar dün atamadım sabaha kaldık, 60hz ile bir kullanım geçirdim, normal günlük kullanım üstüne yaklaşık 45 dakika kadar pubg oynadım, parlaklık sonda. Oyun harici kullanımlarda otomatik parlaklık ama bütün gün balkondaydım malum yasaklar, kısacası gün ışığı altında otomatik parlaklık kullanmış oldum ve ekranda tükettiğim içeriği görmek anlamında hiçbir sıkıntı yaşamadım. 3 GB'a yakın bir indirme yaptım listede bu kadar üstte olmasını bende beklemezdim play store için. Apple tema kullanıyorum bu arada mağazada buldum çok güzel çalışıyo simgeler vs. on numara isterseniz onuda paylaşabilirim. Volkan manav YouTube kanalında şundan bahsediyor kanal sahibi, işlemci overclok bir işlemci olduğu için, günlük basit işlemlerde küçük çekirdekler çalışıyor, ama işlemciye yük bindiği zaman çalışma hızı aşırtılan çekirdek çalıştığı için pil konusunda tam optimize çalışamıyor. Doğru olabilir, bence doğruluk payı yüksek. Hemen hemen her telefonda olduğu gibi zamanla güncelleme aldıkça daha makul hale gelecektir. Şimdi gelelim sonuçlara. 8 saat ekran süresi verdi 60hz kullanımda, f2 pro MiuiMix romla birlikte bu tarz kullanımlarda 10 saate yakın hatta bazen üstünde bile veriyordu. Gelen güncellemelerle dahada iyi olacaktır şimdilik fena sayılmaz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
haklısın her güzelin bir cilvesi var maalesef.
bu arada gelişmiş ayalardan hz gösterme açarsanız hangi ekran olursa ol hangi hz olduğunu gösteriyor.
her zamna dedigim gibi nokia zamanın dedim oyun konsolda oynanır telefon değilHocam dediğiniz gibi gün içinde pişman etmez ama benim gibi oyuna girince bütün gün oynayanlar için daha sık mola demek oluyor buda bazen can sıkabiliyor. 200 mah daha büyük batarya 8 saat verirken bunun 6 vermesi sıkıntı, ama güncellemelerle hallolur. Zaten custom bir roma geçicem büyük ihtimalle. Yukarıda bir arkadaş bahsetmişti bütün custom romları denedim diye onu konuya davet ediyorum, hocam bizi bilgilendir hocaam![]()
![]()