Ana Başlık Poco F3 / Redmi K40 - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
mi 11 lite için bakarmısınız rica etsem :) konu dışı olduda.
Hocam tek cihazım var şu an oda f3 :D :D
Bu arada mi 11 lite içinde miuimix rom varmış, haftalık ve 1.5-2 ayda bir stabil veriyorlar. Eğer stabildede sıkıntı olursa 1 hafta içinde düzeltmesi geliyor. Tecrübelerimde şu yönde hemen anlatayım. Pil ve performans olarak bence çok iyi çalışıyor. Hem stabil bir şekilde yüksek performans sunup hemde pil süreleri anlamında çoğu romdan daha başarılı. Daha iyi pil süresi olanlar var onlardada performans düşük kalabiliyor. Stabilitesi yüksek bir rom. Özelleştirme çok yok ama gerekte duymadım hiç. Şuan global romda pubgde arasıra fps drop yaşıyorum anlık 60tan 45lere düşüp geri topluyor, donmuş gibi oluyor. Önceki cihazım dan daha güçlü bir işlemci daha iyi bir ekranı olmasına rağmen bunların olması bence rom kaynaklı. BL açılsaydı biran önce hemen geçiş yapıp tecrübelerimi paylaşıcam.

M.Sami

Xiaomi Mİ 11 - 12/256 Special Edition
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Mİ 11
Meslek
IT
Konular
7
Hocam tek cihazım var şu an oda f3 :D :D
Bu arada mi 11 lite içinde miuimix rom varmış, haftalık ve 1.5-2 ayda bir stabil veriyorlar. Eğer stabildede sıkıntı olursa 1 hafta içinde düzeltmesi geliyor. Tecrübelerimde şu yönde hemen anlatayım. Pil ve performans olarak bence çok iyi çalışıyor. Stabilitesi yüksek bir rom. Özelleştirme çok yok ama gerekte duymadım hiç. Şuan global romda pubgde arasıra fps drop yaşıyorum anlık 60tan 45lere düşüp geri topluyor, donmuş gibi oluyor. Önceki cihazım dan daha güçlü bir işlemci daha iyi bir ekranı olmasına rağmen bunların olması bence rom kaynaklı. BL açılsaydı biran önce hemen geçiş yapıp tecrübelerimi paylaşıcam.
anladım valla 2 saat bakıyorum ne betası nede stabil bulabildim ondan bakmanızı rica etmişdim özelden link alabilirim bu arada mi 11 lite 4g olan 5g olan değil :)

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
anladım valla 2 saat bakıyorum ne betası nede stabil bulabildim ondan bakmanızı rica etmişdim özelden link alabilirim bu arada mi 11 lite 4g olan 5g olan değil :)
hocam bu telegram grupları 4g 5g ayrı mı bilmiyorum bir göz gezdirin isterseniz. :D

M.Sami

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Mİ 11
Meslek
IT
Konular
7

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

26 Nisanda stabil paylaşılmış ama 4g veya 5g diye bir ibare göremedim hocam fark var mı yok mu öğrenmek lazım.

M.Sami

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Mİ 11
Meslek
IT
Konular
7

26 Nisanda stabil paylaşılmış ama 4g veya 5g diye bir ibare göremedim hocam fark var mı yok mu öğrenmek lazım.
aynen gördüm o 4g işde courbet 4G renoir 5G oluyor yani cihazlar zaten komple farklı işlemci bellek falan.

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
aynen gördüm o 4g işde courbet 4G renoir 5G oluyor yani cihazlar zaten komple farklı işlemci bellek falan.
Baya fark var o zaman hocam cihazlarda. Bence iyice araştırmadan hareket etmeyin, hatta mail atın miuimixe dönüş yaparlar zannedersem. Ekran görüntüsünüde atın yanında şu rom 5g ve 4g sürümler için uyumlu mudur? Değilse hangisiyle uyumlu? Tabi bunu İngilizce yazmanız lazım. Şimdi çok uykum geldi ama dil konusunda yarın yardımcı olabilirim gerekirse.

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
12.0.4 güncellemesi alan var mı arkadaşlar, poco Türkiye 1 ay önce son sürüm 12.0.4 diye yayınlamış, ama bende yok veya ben göremedim.

crazyserkan3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
serkan
Cihazım
yok
Konular
5
12.0.4 güncellemesi alan var mı arkadaşlar, poco Türkiye 1 ay önce son sürüm 12.0.4 diye yayınlamış, ama bende yok veya ben göremedim.

TR 12.0.3 global eea sürümü 12.0.5 hocam 12.0.4 görmedim hiç

Anonym0us

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Anon
Cihazım
POCO F3
Konular
9

Bende 12.0.0.2 sürümü var

Üst Alt