- Adım
- Murat Kaan
- Cihazım
- Poco F2 Pro
- Konular
- 20
Hangi romla ve hangi şartlarda 7-8 saatleri gördünüz hocam açıkçası çok merak ettim. Oyun performansına gelince dokunma hassasiyeti çok güzel fakat ekran dimming oluyor. Pubg oynamayı unuttum resmen f2 proya geçtim daha 2 hafta oldu yeni yeni elim ısınıyor. Oyun performansı sadece işlemciyle olmuyor ısınmaması gerekiyor, dimming olmaması gerekiyor ve size uzun süre oyun oynatması gerekiyor. F2 proyla 6-7 saat oynarken neden 3 saate sıkışıp kalmak işinize geliyor anlamış değilim. Batarya tabiki önemli oyunda 6 oyunda bir şarja takmak var 13 14 oyunda bir şarja takmak var. Sevdiğim bir cihaz uzun sürede kullandım ama ekran süresi, dimming ve ısınmasına bir çözüm bulamadığım için illallah ettim.O kadar sayfa mesaj varda bi cihazın oyun performansından, CPU ve GPU performansından söz eden olmamış.Arkadaşlar batarya bu kadar önemliyse samsung m51 hala satışta lütfen onu alınız.Cihaz Wifi ile bağlantıda 10-12 saat mobil veride ise toplam 24 saatlik kullanımda 7-8 saat ekran süresi veriyor.Performans şahane, telefon görüşmesi işkence, wpden ses kaydı dinlemek işkence.Onun dışında güzel telefon çamur atmayın.