Ana Başlık Poco F3 / Redmi K40 - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Parlaklık otomatikte hocam ne çok kısık nede çok parlak kullanıyorum. Var bi sıkıntı ama hayırlısı
Aydınlık ortamlarda kalıyorsunuz sanırım genelde. Parlaklık otomatikte olsa bile eğer gereğinden fazla parlaksa ekran, ekran parlaklığını elle ayarlamayı deneyin. Zamanla sistem sizin tercihlerinizi öğrenecektir. Bana kalırsa sorununuzu parlaklığı biraz kısmak çözecektir.

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
Aydınlık ortamlarda kalıyorsunuz sanırım genelde. Parlaklık otomatikte olsa bile eğer gereğinden fazla parlaksa ekran, ekran parlaklığını elle ayarlamayı deneyin. Zamanla sistem sizin tercihlerinizi öğrenecektir. Bana kalırsa sorununuzu parlaklığı biraz kısmak çözecektir.
Hocam bugün sanki şarjım daha iyi gitti. Yaklaşık 1 saate yakın pubg oynamakla beraber 4.5 saat ekran süresi var ve şarjım %28. Gün içinde şarj etme ihtiyacı duymadım. Ekran 120hz %50 mobil veri uygulamaların arka plan çalışması kısıtlı şekilde.

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Hocam bugün sanki şarjım daha iyi gitti. Yaklaşık 1 saate yakın pubg oynamakla beraber 4.5 saat ekran süresi var ve şarjım %28. Gün içinde şarj etme ihtiyacı duymadım. Ekran 120hz %50 mobil veri uygulamaların arka plan çalışması kısıtlı şekilde.
Arkaplan etkinliklerini kısıtlamanın faydası olmuştur mutlaka hocam. Fakat pili en çok sömüren şeyler; kamera, işlemci ve ekran parlaklığıdır. Parlaklığı da kısıkta kullanmayı deneyin mutlaka faydası olacaktır. Bu arada kısıktan kastım görünmeyecek kadar kısmak değil tabi ki. Sadece rahat görmenize yetecek seviyede tutmayı deneyin, fazla olan parlaklığı kısın. Olumlu sonuç ile karşılaşacağınıza eminim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ben pubg oynayacağım zaman ekranı 60 HZ çekiyorum. Şarj ve ısınma konusunda çok fark ediyor. Zaten şu an 90 fps olmadığı için oyun deneyimim kötü etkilenmiyor bundan. Hatta ısınma ve pil tüketimi azaldığı için daha iyi oluyor.

Melankolik13

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Poco f3 - poco
Konular
1
Redmi Note 10s modelide takibimde. oldukça güzel duruyor.
Ben esime alacakdim aslinda mi5s kullaniyordu surekli canli ders falan muhabbeti oluyor x3 gt alayim geceyim guclu cihaz olsun dedim onu aldim suanlik memnun

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
Arkaplan etkinliklerini kısıtlamanın faydası olmuştur mutlaka hocam. Fakat pili en çok sömüren şeyler; kamera, işlemci ve ekran parlaklığıdır. Parlaklığı da kısıkta kullanmayı deneyin mutlaka faydası olacaktır. Bu arada kısıktan kastım görünmeyecek kadar kısmak değil tabi ki. Sadece rahat görmenize yetecek seviyede tutmayı deneyin, fazla olan parlaklığı kısın. Olumlu sonuç ile karşılaşacağınıza eminim.

Bu arada ben pubg oynayacağım zaman ekranı 60 HZ çekiyorum. Şarj ve ısınma konusunda çok fark ediyor. Zaten şu an 90 fps olmadığı için oyun deneyimim kötü etkilenmiyor bundan. Hatta ısınma ve pil tüketimi azaldığı için daha iyi oluyor.
Pubgde güç tasarrufu moduna alıyorum ben hocam, sonuçta akıcı 60fps oynuyoruz. 120hz açıkken çok drop yiyor, mesela çok işlem gerektirmeyen yerde bi anda cpu ve gpu nun yükü hafiflediği için fps 60 üzerine çıkıyor, cpu gpu kullanımı azaldığı içinde ani hareket olursa oyun içinde o anda drop yiyoruz ama 60hz de öyle bi sıkıntı yok. Dediğiniz gibi zaten 90fps yok şuan ısınmaması ve güç tüketmemesi için bende öyle yapıyorum. Dünkü kullanımda bölük pörçük arena oynadığım için yapmadım sadece. Parlaklık kısmını deneyeceğim hocam ama hep bir ama var ağzımda, f2 prodan geçtim bu cihaza onda hiç ekran parlaklığını kısmak gibi birşey gelmemişti aklıma hatta fazla fazla açık kullanıyordum ona rağmen ekran süresi olarak çok başarılıydı, geri dönüş yapmayı düşünüyorum bu arada f2 proya konu içinde düşünende olursa takas vs. yapabiliriz.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
garmae0671, Böyle yaz yaz ondan sonra takas düşünen var mı ? Diye sor giggle~~

yavzka

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Ekran görüntüsü bu şekilde.

%100'den %3'e aşağıdaki gibi.

Fıtık olduğum icin istirahatteyim tabiri caizse telefonun suyunu cikariyorum surekli elimde. Ama oranlarda gariplik var chrome dusuk kullanim gostermis diger kismi %14
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Melankolik13

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Poco f3 - poco
Konular
1
X3 GT bana biraz pahalı gelir :)

4179a dustu bi kac kez kampanya gordu o fiyatlar iyiydi aslinda ben dusucene guvenemedim aldim ben aldim dolar duatu 11.11 kampanyalari bitti dolar yukseldi geri:)
F3 almamis olsaydim kendime aslinda guzel cihaz kendimede alabilirdim f3 u aratan tek yani ekrani diger turlu hic aratmiyor alican uzun sure kullanacan 67 watt sarjda cabasi

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
garmae0671, Böyle yaz yaz ondan sonra takas düşünen var mı ? Diye sor giggle~~
Ekran süresi daha iyi olsa gerçekten başka cihaza geçmeyi uzun süre düşünmem, ısınma sorunu baya azaldı son aldığım güncellemeyle. Stereosu olsun ekranı olsun inceliği tasarımı herşeyi çok güzel. Kamerasıda kağıt üstünde çok iyi değil ama ben f2 prodan daha çok beğeniyorum çektiği fotoğrafları, videoda aynı şeyi söylemek zor tabi. Gerçekten çok güzel cihaz keşke ekran süresi daha iyi olsa. Ben bütün gün dışardayım ve yoğun kullanıyorum genellikle o yüzden yetmiyor. Takas düşünen var mı? :D :D

Ekran görüntüsü bu şekilde.

%100'den %3'e aşağıdaki gibi.

Fıtık olduğum icin istirahatteyim tabiri caizse telefonun suyunu cikariyorum surekli elimde. Ama oranlarda gariplik var chrome dusuk kullanim gostermis diger kismi %14
Hangi rom hocam bu 11 saat ekran süresi şaka gibi f3 için

Üst Alt