hayırimei atılmış telefona kendim bu romu kurmak zorunda kaldım arkadaşlar bir sıkıntı çıkar mı?
fastboot da kalmıştır hocamSelamlar.. Poco F2 Pro cihazım için bootloader kilidini açtım. İşlemi yaptıktan hemen sonra twrp ile eu rom yüklemeye çalıştım ve nedense cihazım twrp modunda kaldı. Bende fastboot rom indirip Mi Flash Pro ile fastboot rom kurdum. Şu an cihazım açık ancak eu rom kurmak istiyorum. Neyi yanlış yaptım da twrp de kaldı anlamadım. Eu rom kurulumu için yardımcı olabilecek birisi var mı?
Fastboot global rom yükledim Mi Flash Pro programından. Cihazım açıldı şu an. Eu rom yüklemek istiyorumfastboot da kalmıştır hocam
TWRP'yi açın wipe>data>yes>reboot recoveryEu rom yüklemek istediğimde telefon twrp ekranında kalıyor. Bir şeyleri eksik yapıyorum sanırım. Yardımcı olabilecek birisi var mı?
EU rom yüklemeye çalışırken TWRP de kaldıktan sonra mecburen fastboot global rom yükledim. EU romu global rom varken yükleyebiliyorum değil mi? Çünkü 3-4 kere denedim ve sürekli fastboot modda kalıyor cihazım.TWRP'yi açın wipe>data>yes>reboot recovery
Daha sonra advanced wipe alanını açın data,dalvick cach, catch alanlarını işaretleyin ve 4 defa bunu tekrarlayıp bu bölümde ki bilgileri silmiş olalım akabinde
Romu dahili hafızaya kopyalayın ve kurun,kurulum bittikten sonra reboot alanına dokunun ve sistem yeniden başlamış olacaktır.Rom telefona kurulana kadar bekleyin, hepsi bu