- Adım
- fatih
- Cihazım
- sony z2
- Konular
- 0
Malesef gelmedi henüz. Bende denemek için gelmesini bekliyorum12.2 gelmedimi hlaen endonezya icin
Malesef gelmedi henüz. Bende denemek için gelmesini bekliyorum12.2 gelmedimi hlaen endonezya icin
Bende beklemedeyim bakalımMalesef gelmedi henüz. Bende denemek için gelmesini bekliyorum
Eu geçerseniz stabil geçin şarj fazla gidiyor diyenler var öteki konuya gelirsek önceki cihazımda Endonezya kullanıyordum geç gelebilir 1 ay fln ama stabil geliyordu genelde cihaz kullanılmıcak durumda değil sonuçta beklemek daha iyiGlobal rom 3 kere güncelleme aldı endo bir kere bile almadı. Endonezyaya çok özen göstermiyorlar sanırım. Eu betaya geçmeyi düşünüyorum
POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Endonezya yükledim global kararlı yazıyor yanlış mı yükledim acaba? Hu bu konudan indirdim amaEu geçerseniz stabil geçin şarj fazla gidiyor diyenler var öteki konuya gelirsek önceki cihazımda Endonezya kullanıyordum geç gelebilir 1 ay fln ama stabil geliyordu genelde cihaz kullanılmıcak durumda değil sonuçta beklemek daha iyi
Hocam Endonezya yükledim global kararlı yazıyor yanlış mı yükledim acaba? Hu bu konudan indirdim ama
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İmei li cihazlar kullanıyoruz o kdr da aramayın bence kendiniz el ile alın yedeklerinizi play store den mesaj yedekleme uygulaması gibi dert etmeyin yani o kdr dediğim gibi alın yedekleri yükleyin garantili ise bilememÜstad bu rom dayım mi cloud mesajlar senkronize olmuyor farklı yolları denedim yine olmadı
Aynı romdayim 3 4 saat pubg gerisi sosyal medya ile 10 saat fln ekran süresi alıyorum normal kullanımda 12 saati rahat geçiyorHocam Endonezya yükledim global kararlı yazıyor yanlış mı yükledim acaba? Hu bu konudan indirdim ama