- Konular
- 0
29.06 dan bir sonraki var mi elinde acaba?portlanır
29.06 dan bir sonraki var mi elinde acaba?portlanır
Onuda ben hazırladım ki. Sadece maps.jar yok onda. Sorunsuz çalıştı mı sende?
O zaman samsung alt yapısında düzgün çalışmıyor. Çünkü ben cm 4.4.4 alt yapısında sorunsuz kullanıyorum bu gapss'ı. Miui deki gapps'ı bilmiyorum.bende sorunsuz çalışan sürüm senden aldığım değildi hatırlarsan ben yazmıştım buradan indirdim sorunsuz oldu diye. forum sıfırlandığı için o yazdıgım konuya ulasamıyorum tabii. sonra sen guncellemiştin.
bu maalesef calısmadı. ne gps ne de play store. playstoreda yer yok hatası verdi, senin verdigin gps fix'i kurdum bu sefer de downloading diyor kalıyor, indirmiyor.
29.06'dan sonrakiydi sanki indirdigim en.miui.com'dan sürümün tarihi neydi?
backup'tan geri döndüm tekrar. play store'dan kontrol ettim. bendeki 5.7.10'muş. onu buldum şuradanO zaman samsung alt yapısında düzgün çalışmıyor. Çünkü ben cm 4.4.4 alt yapısında sorunsuz kullanıyorum bu gapss'ı. Miui deki gapps'ı bilmiyorum.
Anladım. Kolay gelsinbackup'tan geri döndüm tekrar. play store'dan kontrol ettim. bendeki 5.7.10'muş. onu buldum şuradanLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbir de bununla deneyecegim.
Anladım. Kolay gelsin
miui sürümü kaçhocam şu an itibarıyla sorunu çözdüm görünüyor.
bu linkteki global sürümü indirdim (universal global değil sadece global)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
sistemi ota'dan update ettim ve haliyle gapps'ler gitti. gapps'i flashladım geldim. geçen sürümde aldığım hatayı aldım. login olurken oturum açılamadı hatası verdi. couldn't sign in. there was a problem falan filanlı bi mesaj.
gapps'in içini açtım, içindeki apk'ları tek tek kurdum, sonra yeniden başlattım. Oturum açabildim play store'da. Bu sefer de yeterli alan yok hatası aldım. senin önceden verdiğim fix'i kurdum. fakat olmadı. bu fix'te, fix 2 fix 3'te file explorer ve gapps hiç açılmıyor. son aşamasındayım ne yapmak lazım? ilk verdigin zaman birinci fix işe yaramıştı acaba güncellesen olur mu?
miui sürümü kaç