- Konular
- 0
tamamdır teşekkürler. ben de bu arada universal olan diğer gapps ile deniyorum.tamam ben sana bir fix hazırlıyayım dene çalışırsa konuya eklerim
tamamdır teşekkürler. ben de bu arada universal olan diğer gapps ile deniyorum.tamam ben sana bir fix hazırlıyayım dene çalışırsa konuya eklerim
buraya yazıyorum yetiyor degil mi? backup'tan geri donmeden wipe cache ve dalvik cache yaptım. factory reset gibi diğer wipe secenegini yaptım telefon sıfırlanmasın diye. uzerine ota'dan indirdiğim zip'i kurdum. tel. acılınca universal gapps'i flashladım. oturum acılamadı hatası almadım fakat yer yok hatası aldımtamam dene. sonuç alırsan sitede paylaş. sam baseler için yardım etmiş olursun
hocam tam oldu valla yazacaktım, fix'i kurdum düzeldi ama restart ettim yine yer yok hatası verdi.yok onu demiyorum. uyumlu gapps bulunca konu açıp hem paylaş hemde anlatımını yap ki başkası senin kadar uğraşmasın
hocam yeniden fixledim senin fix4'ü ı ı olmadı. ama en azından olabileceğini gördükhocam tam oldu valla yazacaktım, fix'i kurdum düzeldi ama restart ettim yine yer yok hatası verdi.
ok hocam şu işi bi sonuca baglasak açacagım valla en ince ayrıntısına kadar
Oo zaman yarın farklı fix hazırlayacağım sana başka yerde hata var dosyanın onu bulmak gerekhocam tam oldu valla yazacaktım, fix'i kurdum düzeldi ama restart ettim yine yer yok hatası verdi.
ok hocam şu işi bi sonuca baglasak açacagım valla en ince ayrıntısına kadar
bu arada dipnot olsun. restart etmeden önce security'den check edip cache'i falan temizledim, backup alacagım için temiz olsun diye ama restart attım. gitti. tamam hocam bu şekilde bekliyorum o zaman benOo zaman yarın farklı fix hazırlayacağım sana başka yerde hata var dosyanın onu bulmak gerek
bu arada dipnot olsun. restart etmeden önce security'den check edip cache'i falan temizledim, backup alacagım için temiz olsun diye ama restart attım. gitti. tamam hocam bu şekilde bekliyorum o zaman ben